Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/222 A kérdező kommentje:

Miért ,ahol teljes családban él a gyerek ott nem kell engednie soha ? Mindig és minden az ő óhaja szerint van? Ha ettől gonosz vagyok ez van

Netalán az iskolában is gonosz szukák mert alkalmazkodnia és engednie kell ,nem lehet mindig minden az ő kívánsága szerint.

2020. febr. 19. 20:54
 112/222 anonim ***** válasza:
21%

Tök mindegy hányadik kérdést teszed fel, nincs igazad.

Puttonyostul fogadtad el a párod. Tudod, ki milyen virágot szakít...

Esetleg beszélj vele. Havonta egyszer lehetnének nagymamával, esetleg bébiszitterrel.

2020. febr. 19. 20:56
 113/222 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz,akkor ennyi erővel egyik elvált gyerekes férfinak sem lenne új kapcsolata.

Meg lehet ezt oldani kompromisszummal is remélem.

Nagymama nem opcio,parom anyukája beteg hozza is szociális gondozó jár ki,mert segítségre szorul.

2020. febr. 19. 21:38
 114/222 anonim ***** válasza:
18%

Ha a férjed hajlik rá, hogy lemondjon mondjuk havi egy hétvégéről, akkor próbáljatok bevonni az exet. A gyereknek is jobbe lenne az anyjával, mint bébiszitterrel. Mondjuk hétvége helyett elviszi hétközben két napot. És akkor jutna az apának is más, mint eddig:suliba szállítás, együtt tanulás, ilyesmi.

DE Ne lepődj meg, ha a férjednek ez így jó, és nem hajlandó lemondani a gyerekiről hétvégén. Ne árult zsákbamacskát, amikor megismerted, akkor is tudtad, hogy ilyen az élete.

Kompromisszum lenne az is, ha kivennetek havi egy-két szabadnapot, és azt töltenétek együtt. Szerintem ez lenne talán mindenkinek ideális.

2020. febr. 19. 21:52
 115/222 A kérdező kommentje:

Nemtudom mit tudunk megbeszélni,a havi egy két szabadnap nem jo,akkor neki nem marad szabadsága a céges nagy leállásra (Nemtudom pontosan hány nap)

Tudtam,hogy van gyereke de általában ha változik a családi helyzet alkalmazkodnak egymáshoz ....pl ha az anyukának lenne új párja akkor ahhoz vagy ha születne egy féltestvére ,bármilyen változás mindenki részéről kell kompromisszum.

Mikor megismertem álláskereső volt akkor többet ráért nyilvàn,még igyis jo helyet fogott ki,hogy nem kell műszakba járnia.

2020. febr. 19. 22:02
 116/222 anonim ***** válasza:
65%
Itt az igazi probléma a két külön munkarend. Ha jól értem, akkor augusztusban kezdett a párod. Mennyire rugalmas az időbeosztása? Nem lehet megbeszélni az anyukával, hogy valamit módosítsatok? Nem kell, hogy a gyerek rosszul járjon, vagy kompromisszumot kössön, csak át kell szervezni, úgy hogy mind a négyeteknek jó legyen.
2020. febr. 19. 23:40
 117/222 anonim ***** válasza:
62%
Erre csak az a megoldás, hogy anyuka legalább 1 hétvégét vállaljon már be, maximum egy napot helyette hétközben apuka elmegy a gyerekért, tanulni nála is tud, esetleg másnap meg ő viszi suliba.
2020. febr. 20. 00:28
 118/222 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az a jó megoldás, hogy a gyerekek legyenek veletek péntek délutántól szombat estig, és a vasárnap a tiétek. Így a gyerekek is minden héten látják az apjukat, és nektek is van időtök kettesben.
2020. febr. 20. 00:52
 119/222 anonim ***** válasza:
32%
En teljesen megertelek vagyis eddig ertettelek es irtam is valaszt a megoldasi lehetosegekre, de azert az egyik kommentedben azt irod a gyerek kosson kompromisszumot. 6 evesen? Jogilag semmilyen beleszolasa nincs, kiskoru es cselekvokeptelen. Nem neki, hanem az apjanak kell kompromisszumot kotnie veled es majd abbol.kifolyolag az exevel. Tenyleg gondolj mar bele o talalta ki a gyermekelhelyezest? Egy kisgyerek...ugyan. itt ugy tunik a parod a hunyo (mint nalunk is...aki engem cselednek vett be a gyerekei melle, aztan most caodalkozik, hogy meguntam a szerepemet. En is sokaig a gyerekeire terheltem mindent, de be kellett latnom a parom osztotta nagyon ugyesen es onzon a lapokat.)
2020. febr. 20. 01:10
 120/222 anonim ***** válasza:
94%
Ebben amúgy az utolsónak igaza van. Nyilván nem a gyerek dönti el mikor van láthatás, hanem a szülők. Még ha anyuka jófej is és azt mondja apukának akkor viszi a gyereket amikor akarja, akkor is azért apukának mérlegelnie kellene, hogy másra is legyen ideje, pl ha kapcsolata van akkor arra. Mondjuk a kérdező annyiban lehet hibás, hogy ha ezt eddig nem tette szóvá lehet a párja azt hiszi neki ez teljesen megfelel így, néma gyereknek meg ugye az anyja se érti a szavát. Amúgy a férfiak sajnos minden téren ilyenek, ha valamit nem teszel nekik szóvá akkor ők maguktól nem érzik, hogy ez probléma lenne. Szóval hajrá kérdező😉
2020. febr. 20. 07:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!