Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben
Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?
Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.
Miért ,ahol teljes családban él a gyerek ott nem kell engednie soha ? Mindig és minden az ő óhaja szerint van? Ha ettől gonosz vagyok ez van
Netalán az iskolában is gonosz szukák mert alkalmazkodnia és engednie kell ,nem lehet mindig minden az ő kívánsága szerint.
Tök mindegy hányadik kérdést teszed fel, nincs igazad.
Puttonyostul fogadtad el a párod. Tudod, ki milyen virágot szakít...
Esetleg beszélj vele. Havonta egyszer lehetnének nagymamával, esetleg bébiszitterrel.
Ez nem igaz,akkor ennyi erővel egyik elvált gyerekes férfinak sem lenne új kapcsolata.
Meg lehet ezt oldani kompromisszummal is remélem.
Nagymama nem opcio,parom anyukája beteg hozza is szociális gondozó jár ki,mert segítségre szorul.
Ha a férjed hajlik rá, hogy lemondjon mondjuk havi egy hétvégéről, akkor próbáljatok bevonni az exet. A gyereknek is jobbe lenne az anyjával, mint bébiszitterrel. Mondjuk hétvége helyett elviszi hétközben két napot. És akkor jutna az apának is más, mint eddig:suliba szállítás, együtt tanulás, ilyesmi.
DE Ne lepődj meg, ha a férjednek ez így jó, és nem hajlandó lemondani a gyerekiről hétvégén. Ne árult zsákbamacskát, amikor megismerted, akkor is tudtad, hogy ilyen az élete.
Kompromisszum lenne az is, ha kivennetek havi egy-két szabadnapot, és azt töltenétek együtt. Szerintem ez lenne talán mindenkinek ideális.
Nemtudom mit tudunk megbeszélni,a havi egy két szabadnap nem jo,akkor neki nem marad szabadsága a céges nagy leállásra (Nemtudom pontosan hány nap)
Tudtam,hogy van gyereke de általában ha változik a családi helyzet alkalmazkodnak egymáshoz ....pl ha az anyukának lenne új párja akkor ahhoz vagy ha születne egy féltestvére ,bármilyen változás mindenki részéről kell kompromisszum.
Mikor megismertem álláskereső volt akkor többet ráért nyilvàn,még igyis jo helyet fogott ki,hogy nem kell műszakba járnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!