Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/222 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon naívak vagytok, kb tényleg az elvált nők áltatják magukat azzal hogy sose lesz fontosabb meg szorosabb kötelék mint a közös gyerek. De elárulom nektek, ha a gyereketek apja megnősül és születik egy közös gyerek az felülír mindent, ez pszichológiailag is bizonyított tény, ugyanis az új családja, ami teljes, normális család lesz az első. Az első gyerek csak olyan lesz mint egy “távoli rokon”, aki esetleg ünnepekkor meg néha hétvégén meglátogatja őket. Persze az anyák ilyenkor szoktak átváltozni sárkánnyá, de ez az élet rendje. Ha anyuka újra férjhez megy és ott is születik gyerek értelemszerűen az első gyereknek is az lesz a “normális” családja, nem az apa aki nem él velük
2020. febr. 20. 12:27
 132/222 A kérdező kommentje:

Tegnap este beszéltünk parommal és mondta hogy jó csinálunk kettesben is programot,hétvégét.

Ma meg mondta az exnek hogy lenne pár hétvége amikor nem hozná. A gyereke t h kettesben legyünk azt mondta rendben...csak előre beszéljük meg.

De mikor mondta hogy àthelyezik majd vegyipari rendszerkezelőbe és majd folyamatos 4 műszak lesz akkor őrjöngött

Pedig ez nem a parom hibája és nem is az enyém

Most nem akarja h augusztus óta dolgozik és megint álláskereső legyen...

2020. febr. 20. 12:37
 133/222 anonim ***** válasza:
86%
130, menthetetlen vagy. Otthon az emberrel is így kötekedsz meg forgatod ki a szavait, hogy ne kelljen megerőltetni magad és felfogni a lényeget, vagy már elhagyott érte és itt vered le a frusztrációdat?
2020. febr. 20. 12:41
 134/222 anonim ***** válasza:
64%
Mondja meg a párod, hogy jó akkor otthon marad munkanélkülin és nem fizet gyerektartást, hidd el rögtön befogja :D
2020. febr. 20. 12:53
 135/222 A kérdező kommentje:
Hát igen 134-es igazad van.
2020. febr. 20. 12:55
 136/222 anonim ***** válasza:
39%
(Tegnap este beszeltetek meg és ma, munkaidőben apuka már közölte is ezt mind anyukával. Ja. Hihető)
2020. febr. 20. 13:02
 137/222 A kérdező kommentje:

Már nemtudnak egyesek mibe belekötni.

Én tegnap késő este beszéltem parommal ő pedig ma hívta fel az exét épp ezt egyeztetni ,hogy akkor 2 hét múlva hétvégét ugymondmegbeszélni h az a miénk lenne

Amikor meg a balhé lett engem hívott is azonnal

2020. febr. 20. 13:06
 138/222 anonim ***** válasza:
77%
131. ilyen aljadék is van sajnos. De nekem például van “új családom” (“új” gyerekkel), és ugyanúgy gondoskodom a korábbiakról mintha mi se történt volna, rendszeresen (naponta többször...) beszélünk / csetelünk, minden héten többször találkozunk, együtt nyaralunk, programokat csinálunk stb. Ez a normális.
2020. febr. 20. 13:56
 139/222 anonim ***** válasza:
74%
Annak a gyereknek nincs nagyszülő??😂😂Hogy csak veletek kell legyen minden hétvégén?Elvált nő vagyok de ep esszel felfogom , h lehetetlen minden hétvégén apánál lenni akkori mikor menne bárhová? Nekem is van párom és nem tudom mi lenne ha soha nem lenne hétvégénk....Nem hiszem h nincs nagyszülő, nálunk is sokszor ott töltik a hétvégéből egyik napot legalább, vagy suli után is sokszor mamához mennek.Sokan itt nagyon ellenszenvesek 🤣😏😏
2020. febr. 20. 22:36
 140/222 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, csak hogy sok nagyszülő carik a gyerekére van sok ilyen is.
2020. febr. 21. 04:40
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!