Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben
Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?
Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.
Hova akarunk mi családbarát programot ebbe az országba, ha a már megszületett gyermekeket sem nevelik rendesen, teljes szívvel. Nekem úgy tűnik, hogy a gyerek többnyire nyűg, sajnos az anyáknak is és nem foglalkoznak annyit velük mint kellene.
Itt anyukának úgy látszik nincs igénye a saját gyerekére, ahhoz hogy együtt töltsenek egy napot közös programot szervezve. Meg sem fordult a fejében az, hogy mondjuk apuka ne vigye el egyik hétvégén, hogy a gyerekével legyen, hanem besértődik és őrjöng ha egy hétvégét már apuka kihagy. Minek neki gyerek akkor?
Kérdező, szerintem a párod kérdezze meg az exét, hogy azokon a napokon amikor nem tudja elvinni nem csinál-e közös programot a gyerekével? Mondja el, hogy mennyire örül a gyerek ennek és annak, biztos anyával is nagyon szívesen mozdulna ki ide-oda. Hasson az érzelmeire, a nőknél ez jobban beválik. Hátha így kapcsol.
Amúgy van fejlemény?
Az a fejlemény hogy beadta parom a bíróságra ,mert ha at teszik folyamatos 4 műszakra akkor amugysem tudja tartani a hetvegeket ,Szval majd a bírósági ítélet eldönti.
Most ezen a héten elvileg vasárnap már nem lesz itt csak szombaton hat kiváncsi leszek rá 😊
De nem arról van szó,hogy nem akar menni!
Hanem hogy ha nem úgy megy ahogy levan irva anyuka ordít ,kozben meg hogy menjen úgy mikor dolgozni fog azokon a napokon is ha éppúgy jön ki.
Utolso!
Ismerem a Ptk vonatkozo reszet. Hany apukát köteleztek mar láthatásra szerinted? Nulla. Zéró. 0. Ha nem akarja, nem megy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!