Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
 181/222 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy anyuka ismerősöm aki soha nincs a gyerekeivel hétvégén, ha apa nem jön értük mamához küldi őket, de ezt minden hétvégén mert neki mulatni kell.Hetkoznap meg ő fáradt hagyjak békén, én sose értem az Ilyen minek szül? Főzni nem szokott mert hát esznek az iskolába fitt kaját:D Csak szendo van náluk vacsira .
2020. febr. 25. 08:46
 182/222 anonim ***** válasza:
100%

Hova akarunk mi családbarát programot ebbe az országba, ha a már megszületett gyermekeket sem nevelik rendesen, teljes szívvel. Nekem úgy tűnik, hogy a gyerek többnyire nyűg, sajnos az anyáknak is és nem foglalkoznak annyit velük mint kellene.

Itt anyukának úgy látszik nincs igénye a saját gyerekére, ahhoz hogy együtt töltsenek egy napot közös programot szervezve. Meg sem fordult a fejében az, hogy mondjuk apuka ne vigye el egyik hétvégén, hogy a gyerekével legyen, hanem besértődik és őrjöng ha egy hétvégét már apuka kihagy. Minek neki gyerek akkor?

Kérdező, szerintem a párod kérdezze meg az exét, hogy azokon a napokon amikor nem tudja elvinni nem csinál-e közös programot a gyerekével? Mondja el, hogy mennyire örül a gyerek ennek és annak, biztos anyával is nagyon szívesen mozdulna ki ide-oda. Hasson az érzelmeire, a nőknél ez jobban beválik. Hátha így kapcsol.

Amúgy van fejlemény?

2020. febr. 25. 10:39
 183/222 A kérdező kommentje:

Az a fejlemény hogy beadta parom a bíróságra ,mert ha at teszik folyamatos 4 műszakra akkor amugysem tudja tartani a hetvegeket ,Szval majd a bírósági ítélet eldönti.

Most ezen a héten elvileg vasárnap már nem lesz itt csak szombaton hat kiváncsi leszek rá 😊

2020. febr. 25. 11:02
 184/222 anonim ***** válasza:
29%
Mit adott be a bíróságra? Láthatás újraszabályozása kérelem? Azt nem tudja, hogy ez egy jog és enm kötelesség, magyaran ha nem akar, nem megy a gyerekért?
2020. febr. 25. 11:04
 185/222 A kérdező kommentje:

De nem arról van szó,hogy nem akar menni!

Hanem hogy ha nem úgy megy ahogy levan irva anyuka ordít ,kozben meg hogy menjen úgy mikor dolgozni fog azokon a napokon is ha éppúgy jön ki.

2020. febr. 25. 11:07
 186/222 anonim ***** válasza:
0%
#184, ld #160 - ott van benne a hatályos Ptk részlete is...
2020. febr. 25. 11:12
 187/222 anonim ***** válasza:
29%

Utolso!

Ismerem a Ptk vonatkozo reszet. Hany apukát köteleztek mar láthatásra szerinted? Nulla. Zéró. 0. Ha nem akarja, nem megy. Ennyi.

2020. febr. 25. 11:14
 188/222 anonim ***** válasza:
81%
Nem köteleznek jogilag apát a láthatásra, hiába is jöttök ilyen olyan ptkval. Ezt ügyvéd mondta. Szóval kár itt okoskodni. Nyugodtak lehettek ha apukának dolgoznia kell láthatáskor nem fog odaállítani a rendőrség és bilincsbe elvinni a gyerekért. Egyébként meg úgy bírom már hogy Anyukák mit tudnak sírni, hogy állandóan velük van a gyerek, nem egy nőt ismerek, aki vagy apukának passzolja le a gyereker, ha nem ér rá meg az anyja van vele, ő meg éli világát. Higyjétek el sok nő fele annyi minőségi időt nem tölt a gyerekével, amennyit apuka mikor csak minden 2. hétvégén van láthatás.
2020. febr. 25. 12:03
 189/222 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező ilyen esetben meg az újraszabályozással nem sokra mentek, mert nyilván Apuka akkor tud menni a gyerekért amikor nem dolgozik, de ezek nem fix napok, nem tudják nektek papírra leírni. Ez max akkor működik ha anyukával meg lehet egyezni, hogy apuka előre szól mikor lesz szabad és megbeszélik tud e menni a gyerekért.
2020. febr. 25. 12:05
 190/222 A kérdező kommentje:
Persze de valamit csak tudnak beleirni ,mert eddig vagdalkózik a papírral hogy szombat vasárnap szerepel benne 😀 mintha szentírás lenne.
2020. febr. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!