Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben
Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?
Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.
Nem válogathatunk az állásokban,Előtte hónapokig volt munkanélküli,nemhogy válogatni tudjon más igényei szerint.
Ha az exxel élne együtt akkor sem lenne akkoris az lenne hogy :apa dolgozik.
Jajj, az 50%-os "könyvügynök" még mindig itt trollkodik...
Tudod, az ember hangsúlyozottan NEM AZÉRT válik el, hogy még nehezebb helyzetbe kerüljön, vagy hogy még többet kelljen alkalmazkodnia az exéhez.
Vizont elég gyakran pont azért, mert az exe már csak anyuka(/apuka) lett, és megszűnt nő(/férfi) lenni, és ennek rendelődött alá az egész kapcsolat.
Jah igen ismerős a szitu, párom előre szólt neki ,hogy ez a változás lesz akkor őrjöngött, és meg akarta akadályozni.
De amikor mondta neki, hogy rendben akkor nem fogadom el és munkanélküli leszek tehát pénzt sem tudok adni. Akkor màr az ex is azt mondta jó persze fogadd el az állást 😀
Ja, szégyellje magát a párod kérdező, hát hogy merészel dolgozni, micsoda ember az ilyen... :D
Kövezzük meg szerintem egyből, amiért nem rakatja magát utcára...
Nevetséges, hogy elvárnánk az apától, hogy csak azért, mert egy elsz*aródott házasságból/kapcsolatból született egy gyereke - aki egyébként anyukával él életvitelszerűen - élete minden aspektusát a kedves exhez igazítsa. Ne vicceljünk már. Dolgozni kell, hisz meg kell élni valamiből és ha jelenleg ennél a beosztásnál nincs jobb, akkor bizony ezt kell elfogadni, ha tetszik ez a kötözködős exnek, ha nem. Majd megszokja, mást úgy sem tehet, ez ilyen egyszerű.
"206. Nem tudom ez a “könyvügynöközés” honnan jön" - akkor segítek: nem volt az olyan rég, amikor egy másik kérdésnél
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke.. (#41)
felszólító mondatban(!) utasítottál(!) egy Kérdezőt az általad jónak tartott könyv elolvasására...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!