Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
 201/222 A kérdező kommentje:
Együtt élünk ,most májustól a párom lesz másik beosztásban,ami folyamatos 4műszak így ugrottak a hétvégék,az ex őrjöng azóta is de majd beletörődik mást nem tehet.
2020. márc. 2. 08:37
 202/222 anonim ***** válasza:
13%
Szégyellje magát a pasid, de te se vagy jobb. Bocs.
2020. márc. 2. 08:46
 203/222 A kérdező kommentje:
Miért szégyellje magát mert át rakták másik munkakörbe, és dolgozni fog menni? Micsoda szégyen tényleg valóban jobb lenne ha nem vállalja el és úgy nem hosszabbítják meg a munkaszerződèsét...
2020. márc. 2. 09:13
 204/222 anonim ***** válasza:
23%
Az ember nem vállal el olyan munkát, amely akadályozza a gyerekei felnevelését. Én is mondtam vissza nagyon menő állást azért, mert nem tudtam volna a gyerekekért menni az oviba. Mit mond majd a pasid a gyerekeinek?
2020. márc. 2. 09:34
 205/222 A kérdező kommentje:

Nem válogathatunk az állásokban,Előtte hónapokig volt munkanélküli,nemhogy válogatni tudjon más igényei szerint.

Ha az exxel élne együtt akkor sem lenne akkoris az lenne hogy :apa dolgozik.

2020. márc. 2. 09:45
 206/222 anonim ***** válasza:
67%

Jajj, az 50%-os "könyvügynök" még mindig itt trollkodik...

Tudod, az ember hangsúlyozottan NEM AZÉRT válik el, hogy még nehezebb helyzetbe kerüljön, vagy hogy még többet kelljen alkalmazkodnia az exéhez.

Vizont elég gyakran pont azért, mert az exe már csak anyuka(/apuka) lett, és megszűnt nő(/férfi) lenni, és ennek rendelődött alá az egész kapcsolat.

2020. márc. 2. 11:23
 207/222 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező nem kell foglalkozni az idiótákkal, nálunk meg az ex azt is elvárta, h hétköznap 3 napot oldjunk meg a hétvégék mellett mert ő délutános 😂😂😂És fizzesunk mint a katonatiszt. Amikor már hónapok után nemet mondtunk, nem tetszett neki de hát nem dobhatja el a párom sem a munkáját mert ő délutános .Persze megoldani nem akarta csak amikor nemet mondtunk.Akkor egyből jó volt h csak délelőtt megy. Szóval vannak exek akik nem tudjak jól a határ és meg nekik áll fennebb.
2020. márc. 2. 13:31
 208/222 A kérdező kommentje:

Jah igen ismerős a szitu, párom előre szólt neki ,hogy ez a változás lesz akkor őrjöngött, és meg akarta akadályozni.

De amikor mondta neki, hogy rendben akkor nem fogadom el és munkanélküli leszek tehát pénzt sem tudok adni. Akkor màr az ex is azt mondta jó persze fogadd el az állást 😀

2020. márc. 2. 14:02
 209/222 anonim ***** válasza:
90%

Ja, szégyellje magát a párod kérdező, hát hogy merészel dolgozni, micsoda ember az ilyen... :D

Kövezzük meg szerintem egyből, amiért nem rakatja magát utcára...

Nevetséges, hogy elvárnánk az apától, hogy csak azért, mert egy elsz*aródott házasságból/kapcsolatból született egy gyereke - aki egyébként anyukával él életvitelszerűen - élete minden aspektusát a kedves exhez igazítsa. Ne vicceljünk már. Dolgozni kell, hisz meg kell élni valamiből és ha jelenleg ennél a beosztásnál nincs jobb, akkor bizony ezt kell elfogadni, ha tetszik ez a kötözködős exnek, ha nem. Majd megszokja, mást úgy sem tehet, ez ilyen egyszerű.

2020. márc. 2. 15:01
 210/222 anonim ***** válasza:

"206. Nem tudom ez a “könyvügynöközés” honnan jön" - akkor segítek: nem volt az olyan rég, amikor egy másik kérdésnél

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke.. (#41)

felszólító mondatban(!) utasítottál(!) egy Kérdezőt az általad jónak tartott könyv elolvasására...

2020. márc. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!