Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben
Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?
Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.
Sajnos tuti töröltetni fogják a válaszod de olvastam.
És igen tudod ez kettős mérce,mikor mi velünk volt hétvégén a gyerek és az anyuka pasizott ,diszkózott az nem baj .....ha meg az apa lenne a párjával és szórakozó kicsit az már baj.
Szegény birka apuka, nem kell neki heti 5 napban főzni, mosni a gyerekre, takarítania utána munka után,leülni a gyerekkel tanulni munka után, megoldani a gyerek suliba járatását, a szülői értekezleten való részvételt, a táppénz miatt kieső bevételt. Nem kell aggódnia, hogy kirúgják, mert sokat van táppénzen, vagy sokat kell hamarabb eljárnia a munkahelyéről a gyerek miatt.
Csak annyi a dolga, hogy heti 2 napban, játszik a gyerekkel.
Hát mindjárt megsajnálom.
(Nem, nem vagyok elvált, még egy boldog házasságban élő anyuka vagyok, aki hálát ad a jó istennek, hogy egyenlőre nem egyedül kell a gyerekkel mindent megoldania heti 5 napban, mert szó nélkül kirúgnának a francba, ha minden hónapban nekem kellene táppénzen lennem a beteg gyerekkel, és minden alkalommal én jönnék el a munkahelyéről 2 órával hamarabb, ha elmarad a gyerek utolsó 2 órája. )
Sajnos igen mindkét félnek van igaza valahol, a gyerek szempontjából.
A gyerek 4ig suliban van ,fél 5re érnek haza ha bevásárolnak is akkor 5re , nemsok idő marad bármire is.
Hétvégén meg az egész heti hajtás ( 8-4ig egy komplett muszak egy kisgyereknek) ne tanuljon már akkoris olyankor meg marad a programok játék csavargas hétvégére. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!