Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
 171/222 A kérdező kommentje:

Sajnos tuti töröltetni fogják a válaszod de olvastam.

És igen tudod ez kettős mérce,mikor mi velünk volt hétvégén a gyerek és az anyuka pasizott ,diszkózott az nem baj .....ha meg az apa lenne a párjával és szórakozó kicsit az már baj.

2020. febr. 21. 21:50
 172/222 anonim ***** válasza:
87%
Nem baj🤣de ez a véleményem. Nagyon sok ilyen rosszindulatú kolléganőm van , folyton az exevel foglalkozik a többség, lesik a közöségi oldalakon, és fikáztak az új nőt közben ők ráncos, besavanyodott boszorkák.😂😂
2020. febr. 21. 22:17
 173/222 anonim ***** válasza:
81%
Na végre a 170es megmondta a frankót! Attól, hogy kipottyantott az ex egy gyereket a pasi nem tartozik felé semmivel, ismétlem SEMMIvel! És igen az új párnak sokkal több joga van bármibe beleszólni mint nektek, mert vele van, nem veletek akármennyire fáj! Apuka meg egyedül a gyerek felé tartozik bármivel, ha meg nem akar menni a gyerekért vagy épp nem tud hisztizhettek ahogy akartok, azt fogjátok elérni, hogy majd a gyerek se fogja még annyira se érdekelni. Erkölcsi kérdésekre meg annyit, igen nem erkölcsös nem törődni a gyerekeddel, ahogy megcsalni a párod se az, illetve házas emberrel összeállni, hazudni meg még sorolhatnám érdekes módon ezek mégis elfogadottak. Meg az is ha anyuka tele beszéli a gyerek fejét apuka ellen hazugságokkal. Az erkölcsös ugye?
2020. febr. 21. 23:25
 174/222 anonim ***** válasza:
100%
Becsülendő,hogy a párod ennyire szereti és törődik a gyerekével válás után, az én környezetemben csak az ellentetjét látom sajnos. DE! Én úgy látom, hogy a nők alapvetően nagyon-nagy manipulátorok, nagyobbak mint a férfiak.Erről még tanulmányok is vannak. Ezt nőként mondom. Kényelmes volt neki, hogy minden hétvégéje szabad volt, bulizhatott, pasizhatott (kérdező írta), most hogy tudatosult benne, hogy a gyerek miatt nem lesz szabad gyerekmentes napja, mint a szülők legnagyobb részének, már jön a hiszti és az önsajnáltatás. Senki nem tette fel a kérdést (vagy legalábbis nem olvastam a milliónyi kommentben), hogy milyen anya az akinek egy olyan napja sincs amikor egész nap a gyerekével lehet. Anyuka munka után találkozik pár órát vele, hétvégén meg apukánál van. Itt mégis mindenki szinte csak az apát piszkálta, meg a kérdezőt, hogy merészelnek közös gyerekmentes hétvégét is. Az apának és kérdezőnek is úgy lenne jó, ha lenne legalább egy hónapban szabad hétvégéjük, anyának meg lehetősége hogy elmenjen mondjuk kettesben kirándulni a gyerekével. Remélhetőleg van neki hajlandósága erre.
2020. febr. 24. 08:56
 175/222 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem is ez a fura ebben a sztoriban, hogy Anyukának igénye sincs rá hogy esetleg a gyerekével csináljon közös programot? Eleve tudjuk, hogy a hétköznap kuka egy iskolás gyereknél, mert nappal iskolában van, este tanul, szóval ha úgy vesszük Anyukának is csak a hétvégék vannak, amikor meg lepasszolja apukának. Ennyi erővel tényleg akár neki is adhatta volna a gyereket
2020. febr. 24. 13:52
 176/222 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt az exek arra vannak kiéhezve mibe kössenek bele ,De az nem tunt fel egyiknek sem , h anyuci mikor van a gyerekkel .Ahogy előttem írták a hétköznap kuka, mert süli után tanulás, vacsi aztán kb alszik is a gyerek.Mikor van anyuka akkor vele? Jaj az nem fontos csak a birka apa köteles minden hétvégén gyerekezni , fizetni, sőt ha lehet ugorjon hétköznap is. 😂
2020. febr. 24. 19:22
 177/222 anonim ***** válasza:
0%

Szegény birka apuka, nem kell neki heti 5 napban főzni, mosni a gyerekre, takarítania utána munka után,leülni a gyerekkel tanulni munka után, megoldani a gyerek suliba járatását, a szülői értekezleten való részvételt, a táppénz miatt kieső bevételt. Nem kell aggódnia, hogy kirúgják, mert sokat van táppénzen, vagy sokat kell hamarabb eljárnia a munkahelyéről a gyerek miatt.

Csak annyi a dolga, hogy heti 2 napban, játszik a gyerekkel.

Hát mindjárt megsajnálom.

(Nem, nem vagyok elvált, még egy boldog házasságban élő anyuka vagyok, aki hálát ad a jó istennek, hogy egyenlőre nem egyedül kell a gyerekkel mindent megoldania heti 5 napban, mert szó nélkül kirúgnának a francba, ha minden hónapban nekem kellene táppénzen lennem a beteg gyerekkel, és minden alkalommal én jönnék el a munkahelyéről 2 órával hamarabb, ha elmarad a gyerek utolsó 2 órája. )

2020. febr. 25. 02:33
 178/222 anonim ***** válasza:
100%
Jajj már utolsó én is anyuka vagyok de már kiborít, h anyukák ezzel takaróznak, h jajj tappenz és hasonlók. Főzni magamra is főznek meg takarítanék is ha nem lenne gyerekem, a legtöbb nő körülöttem is meg van halva a pénzért csak azért nem közös a felügyelet nehogy apuka ne fizessen. Inkább a gyerek rohad suli otthon egyedül, mint sem apánál legyen , mert akkor a gyt ugrana.En két hetente hétvégén adom oda a gyereket, meg is halnék, h egy hétvégén se legyen velem a gyermekem mert hetkoznap nem marad ido semmi kozos programra, míg én főzök pakolok addig ő tanul, házit írunk vacsi és fekvés. Ennyi jut csak sajnos , ezért is jó a hétvége ha velem is van nem csak apjánál. Eszembe nem jutna ilyenekkel vagdalózni h ha beteg én vagyok táppénzen meg hasonlók mert én nem is adnám a fiam mellőlem.De látszik ahány anya annyi féle vélemény. Lehet egyeseknek nyűg és alig várják a hétvégét, h tudja le passzolni apára vagy másra.
2020. febr. 25. 06:59
 179/222 anonim ***** válasza:
100%
Na itt van pont a 2 anyatípus: az egyik aki örül neki, hogy a gyerekével lehet, a másik meg akinek még az is probléma, hogy jajj nekem kell mennem a gyerekért suliba meg otthon tanulni vele, legyen az elég, nehogy már hétvégén is én nyüglődjek vele. De amúgy ha apuka vagy apuka párja írna ilyeneket mint az utolsó előtti, akkor rögtön 100an esnének neki, hogy úristen micsoda ember. Kedves Anyuka itt nem az volt amúgy a lényeg, hogy szegény Apuka 2 napot van a gyerekkel, Anyuka meg 5öt, hanem hogy ahogy te is írtad, ő tanul vele, rohan érte a suliba stb, most ha te is elvált lennél neked ez elég lenne a gyerekeddel? Kicsit se hiányozna, hogy mondjuk nyáron jó idő van, kimentek a strandra, elmentek sétálni, stb
2020. febr. 25. 07:58
 180/222 A kérdező kommentje:

Sajnos igen mindkét félnek van igaza valahol, a gyerek szempontjából.

A gyerek 4ig suliban van ,fél 5re érnek haza ha bevásárolnak is akkor 5re , nemsok idő marad bármire is.

Hétvégén meg az egész heti hajtás ( 8-4ig egy komplett muszak egy kisgyereknek) ne tanuljon már akkoris olyankor meg marad a programok játék csavargas hétvégére. 😊

2020. febr. 25. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!