Friss szülők vagyunk (3 hetes a babóka) és az érdekelne, másoknál hogy van a szabadidő téma, hogy jut ideje a férjére, barátokra és barátnőkre, plusz magára is.
Köszönöm előre a válaszokat!
2015. nov. 15. 15:43
1/8 anonim válasza:
Mi akkor kezdtünk nélkülük programot szervezni, amikor már hosszabb idő eltelt a szoptatások között, tehát olyan 8-9 hónapos korukban. Addig sem zárkóztunk be, sokat sétáltunk, elmentünk olyan helyekre, ahol nem baj, hogy ott a baba, este meg beszélgettünk.
2015. nov. 15. 16:00
2/8 anonim válasza:
3 hetes mellett az volt a "közös" program, ha 5 órát aludtunk egyben és egyszerre.
Most 3 hónapos és még nem hagytuk másra, csak egymásra. Az a szórakozás, ha eljutok egyedül a boltba, hogy a kicsinek vásároljak (pelenka, ruha), míg a férjem vigyáz rá.
2015. nov. 15. 16:22
3/8 anonim válasza:
megmondom oszinten mi nem szoktuk magara hagyni massal. ennek az oka az, hogy en nem erzem jol magam nelkule, ra gondolok mindig akkor is ha elmegyek....szombatonkent sulizom, olyankor apaval van es ez nekem bovel eleg ido nelkule. apa jobban igenyli hogy eljarjon, de kap is kimenot minden pentekre. igy nalunk ez nem problema. a "baratnok" meg jol felszivodtak amikor megszuletett a lanyom, nekik nincs még gyerekuk es valamiert ez naluk evidensen azt jelentette hogy nincs tovabb keresni valom az eletukben, hiaba hivtam oket azota szamtalanszor hogy talalkozzunk. ez van ilyen az elet. a ferjemmel kettesben eloszor kb 6-8 hos koraban voltunk el 2 orara, aztan neha neha még igy napkozben 2-3 órara, mig nagyival volt. ejszakai kimenot eloszor 1 eves koraban tartottunk a hazassagi evfordulonkon, akkor hajnalba ertunk csak haza. de fenti okok miatt ilyen azota nem volt. egyebkent ellenne idegennel, a multkor lepasszoltam a szomszed csajnak egy orara, akivel neha osszejarunk babazni, hasonlo koru az o lanya is, mert dokihoz kellett mennem.
2015. nov. 15. 16:31
4/8 anonim válasza:
2 éves. Kb. 2x hagytuk mamára,2-3 óra hosszára,1.5 éves kora körül. Rendszer nem lesz belőle. Kettesben este vagyunk, amikor alszik, van idő mindenre,film, vacsi,intimitás. Egyébként együtt csinálunk programokat. 3 hónaposan erővel sem lehetett volna elvenni tőlünk. Meg sem fordult a fejemben másra hagyni.
2015. nov. 15. 16:51
5/8 anonim válasza:
9 hónapos és csak az apjára hagytam eddig max 1,5 órára, amíg edzeni voltam. Barátnőzni viszem magammal, nekik is van ilyen pici, úgyhogy együtt babázunk. Apjával akkor vagyunk kettesben, amikor alszik. Többre nem is vágyom, ez így tökéletes.
2015. nov. 15. 18:31
6/8 anonim válasza:
Én egész kis kora óta rábízom anyumékra.
Eleinte ő jött hozzánk, hogy el tudjak menni a boltba, később már hosszabb időt is elvoltak nélkülem. Lefejt tejjel akár egy evést is meg tudtak oldani.
Kb 10 hós kora óta néha ott alszik éjszaka is.
Sokszor könnyebb, hogy egy influenzás időszakban nem kell magammal cipelnem ügyeket intézni/vásárolni.
Pláne, hogy ha bölcsis/ovis lesz, akkor is a nagyi megy majd érte, mert mi nem végzünk a munkával 5 óra előtt.
2015. nov. 16. 14:08
7/8 anonim válasza:
Nagymamára nagypapára rábíztam én is. Persze amikor kb7-8 hónaposak voltak. Addig nem mertem másra bízni. Én nagyon aggódó anyuka vagyok. A férjemmel kettesbe nem járunk el sehová. Ő is és én is olyan beállítottságú, hogy nem lenne szívünk gyerekek nélkül elmenni valahová. Most hagyjam őket otthon a szívem megszakadna. Így is alig várom hogy hazajöjennek az iskolából és a kicsit is hozom haza délbe. Olyan csend van nélkülük rettentően tudnak hiányozni.
2015. nov. 17. 05:17
8/8 anonim válasza:
Anyukámra az első perctől kezdve rábíztam 1-2 órára. 6 hónapos volt szilveszterkor, akkor aludt ott először anyukámnál. Most 16 hónapos, most aludt először mamámnál. Kb. 8-9 éjszaka lehetett eddig amit nem otthon töltött. Hetente 2-3 alkalom van amikor 2-3 órát mamázik/dédizik, olyankor én intézem a saját dolgaimat, ezek sokszor a délutáni alvásidők amit velük tölt. Párom fél 6 körül ér haza, onnantól szinte együtt vannak, olyankor találkozok néha barátnőmmel, vagy lemegyek edzeni. Ez kb heti 1-2 este amikor elmegyek valamerre, de általában este 7 után mikor párom már fürdeti/altatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!