Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/222 A kérdező kommentje:

Nem 20 éves vagyok hanem több, de nincs saját gyerekem.

Azért egy egészséges fiatal férfinek van igénye dolgokra nem cska a gyerek meg a gyerek....

És tévedsz , a párom mikor megismertem álláskereső volt, augusztustól van munkája, nem eltartottja vagyok vagy ilyesmi. Szóval a pénz dolgot gonosz volt felhozni.

2020. febr. 19. 19:21
 102/222 anonim ***** válasza:
62%
Tudod kérdező vannak olyan nők akiknek megfelelne a te helyzeted. Neked nem. Na most mikor osszejottel vele tudtad hogy van gyereke gondolom. Gondolhattad volna hogy nem te leszel az első. Ami egyébként rendjén is van. Na most akkor mikor megtudtad hogy gyereke van fel kellett volna állni és elkoszonni. Atadni a helyet egy olyannak akinek az nem probléma hogy háttérbe szorul. Neked meg keresni egy olyat akinek nincs gyereke. Én is olyan vagyok hogy nem bírnám ezt a helyzetet. De én ezt tudom magamról és nem is jönnék össze gyerekes pasival. Így nem keseritem senki életét és az enyémet se senki. Mi olyan bonyolult ezen?
2020. febr. 19. 19:22
 103/222 A kérdező kommentje:

Mert nem csak fekete és fehérek a dolgok,lehet kompromisszumot is kötni.

Enis vallaltam kompromisszumot ,most egy kicsit a gyerek is engedjen.

Parom is vállalt be már kompromisszumot a kapcsolat miatt.

Azért van egyensúly is a dolgok közt én nem várom el azt sem hogy csak én.

De azt furcsállom ,hogy írod más nőnek megfelelne így is ???

Akármilyen nő is az ,idős,fiatal ,szőke ,barna ,’mindne nőnek kell a törődés az együtt töltött minőségi idő.

Máskülönben mi értelme ?

2020. febr. 19. 19:28
 104/222 anonim ***** válasza:
64%
Valami szolgalelkű kis önbizalomhiányos nőnek, akik csak csendben "teszi a dolgát", biztos megfelel ez. Én azt nem értem, hogy a férfiaknak ilyen helyzetben megfelel-e, hogy csak munka és gyerek - mikor máshol az van, hogy ha nincs állandó szex, dobják a nőt -, vagy hogy az anyának esetedben elég-e annyi, hogy a hétköznapokban felkelti meg lefekteti a gyereket, hétvégén meg dizsi van. Nem vagyok anya, így rosszul is gondolhatom, de ha lenne gyerekem, nem csak a hétköznapokban szeretném látni, mikor mindketten fáradtak vagyunk, hanem hétvégén is töltenék egy kis minőségi időt a gyerekemmel.
2020. febr. 19. 19:37
 105/222 anonim ***** válasza:
13%

"Enis vallaltam kompromisszumot ,most egy kicsit a gyerek is engedjen."

No komment. És te vagy elvileg a felnőtt....

2020. febr. 19. 19:37
 106/222 A kérdező kommentje:
Ha egy család lennénk saját gyerek akkor is kellene kompromisszum nem értem ,mi a bajod ezzel.Első osztályos az iskolában se mindig az van amit ő szeretne és nincs emiatt baja.
2020. febr. 19. 19:39
 107/222 anonim ***** válasza:
86%
Persze, nyilván van olyan nő akinek simán megfelel hogy sosincsenek kettesben a pàrjával, ilyenek pl az aranyásók, akinek amúgy is csak a pasi pénze kell és örül ha nem látja vagy mondjuk egy olyan nőnek akinek gyerekkomplexusa van és neki az okoz örömöt ha minden szabadidejében bébiszittert játszhat. De akkor fordítsuk le úgy a sztorit, hogy mindenki bele tudja képzelni magát a helyzetbe, kedves férfiak és nők: mit szólnátok ha lenne egy párotok akivel soha nem tudnátok egy napot vagy akár fél napot se eltölteni kettesben mert minden más fontosabb lenne nálatok? Csak képzeljétek el úgy egy pillanatra hogy félreteszitek a nagy “gyerekvédő aktivista” éneteket kicsit. Ugye milyen jó kapcsolat lenne az? Jah és akkor üzemem a hozzászólóknak: amiatt se pattogjatok ha a párotok helyettetek az anyjával vagy a barátaival tölti a hétvégét elvileg ugye ők is előbb az élete részei voltak és tudtátok hogy ott vannak
2020. febr. 19. 19:41
 108/222 anonim ***** válasza:
0%

"Persze, nyilván van olyan nő akinek simán megfelel hogy sosincsenek kettesben a pàrjával"

Van, akinek a munkarendje miatt nem merül fel ilyen probléma. Nekem különben sem kéne vendéglátós pár. Van egy rakás ilyen barátom, hülye lennék együtt élni és párkapcsolatba kezdeni bármelyikkel.

2020. febr. 19. 19:58
 109/222 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy jön ide a vendéglátós pàr? Amúgy ha a férfi is vendéglátásban dolgozni akkor megmondanád a gyereknek, hogy ne legyen vendéglátós apád?
2020. febr. 19. 20:01
 110/222 A kérdező kommentje:

Van aki ez alapján válogat ,tegye nyugodtan.

De ez baromság, parom most 8-5ig van előtte álláskereső volt. Nem ez alapján jöttem ossze vele hogy akkor munkanélküli volt és milyen munkarendben fog állást találni.

Vagy szerződésben rögzítik az ilyenek hogy mindig csak 8-4ig munkát vállalhat a párjuk semmi egyéb? 😀

2020. febr. 19. 20:03
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!