Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben
Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?
Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.
Érdekes ha njncs ilyen 3 éve itt dolgozom 😀nagyvárosban ez ritka de kisebb helyen nem.
Kis türelmet később valaszolok.
"Sokan akik nem elváltak mégis csinálnak kettesben programokat"
Igen, mert ők 0-24 a gyerekkel vannak minden áldott nap.
Itt viszont egy gyereknek a szülei széjjel vannak szakítva, és ahhoz, hogy mind a 2 szülőjével minőségi időt tölthessen, ahhoz bizonyos dolgokról le kell mondani.
Ezt mind a ketten tudták, amikor elváltak. Anyuka is, hogy minden a nyakába szakad hétköznap, és apuka is, hogy nem lesz szabad hétvégéje.
Van különbség aközött, hogy a gyereket úgy passzolod le 2 napra a nagyinak, hogy mind a 2 szülő egyenlő időt tölt a gyerekkel, vagy úgy passzolod le, hogy heti 7 napból csak kettőt foglalkozol vele.
Itt akármit csinálsz, minden a gyerek kárára fog menni. És ugyanúgy, ahogy te nem akarod, hogy mindig csak te szívj, a gyerek is mondhatná ezt, hogy ő sem akarja, hogy mindig ő szívjon.
Ugyanis ő minden áldott hétköznap szív, mikor nem adhat reggel egy puszit az apjának, nem reggelizhet, vacsorázhat vele, nem mutathatja meg a rajzát, ha hazaér az iskolából, nem takargatja be este és kíván neki jóéjtet.
Akármilyen keveset is vagytok együtt hétköznap a pároddal a munka miatt, te az élete része vagy mindennap, míg szerencsétlen gyerek nem.
Tudod az a kisgyermek mennyire boldog lenne attól az 1 órácskától, ami alatt minden este olvas neki mesét, és betakargatja lefekvés előtt.
Te meg csak elégedetlenkedsz.
64es vagyok.
Azt javaslom, hogy ha meg akarod tartani a párodat is, és szeretnéd, hogy a gyerekkel is meg maradjon a jó kapcsolat, és ne változzon át egy őrjöngő gyerekké, aki szét akarja szakítani az apját az új párjától, oldd meg, hogy ne a gyerek idejéből vegyél el a kettesben töltött időre.
Keljetek fel korábban, feküdjetek később, vigyétek a gyereket olyan programokra amit ti is élveztek, vegyetek ki hétköznap szabadnapokat mindketten.
Gyerek programok amik nektek is jók:
-lovagló túra. Amíg a gyerek lovagol, ti tudtok romantikázni a természetben.
-gyerek mozi. Amíg a gyerek nézi a mesét, tudtok csendben romantikázni a sötét teremben.
-játszóház. Amíg a gyerek játszik, beülhettek egy közeli kávézóba.
-búcsúk. Amíg a gyerek felül a körhintára, szintén van pár lopott percetek kettesben.
-nyáron strand, gyerekbarát wellness. Észre se fogjátok venni, hogy ott a gyerek, annyira leköti őt a szórakozás.
-kutyamenhely. A gyerek úgyis a kutyasétáltatással fog foglalkozni, ti addig lemaradhattok kicsit és együtt lehettek.
Na pont ezért nem jövök/jönnék össze soha gyerekes pasival, kellene ez az állandó stressz a francnak. Mondjuk alapból sem akarok gyereket, tehát így meg aztán abszolút kizáró ok.
Barátnőm volt olyan h*ülye, hogy 2 évig szenvedett egy tiedhez hasonló helyzetben, mire végleg megelégelte. Szakított a pasival, azóta van egy normális kapcsolata, ahol nem volt gyereke a másik félnek.
Biztos van, aki így is elvan és szívesen pesztrálja más gyerekét, de sokaknak ez nem fér bele és ha már most gondok vannak, akkor valószínűleg a szíved mélyén ez neked sem az igazi.. Én nem húznám az időmet ezzel, de te tudod.
Nem vagyok troll, amikor van idom írok
Az elobb beirtam h kis türelmet
Felnezek amikor tudok és akkor valaszolok is majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!