Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/222 A kérdező kommentje:

Érdekes ha njncs ilyen 3 éve itt dolgozom 😀nagyvárosban ez ritka de kisebb helyen nem.

Kis türelmet később valaszolok.

2020. febr. 19. 12:18
 62/222 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen
2020. febr. 19. 12:19
 63/222 anonim ***** válasza:
35%

"Sokan akik nem elváltak mégis csinálnak kettesben programokat"

Igen, mert ők 0-24 a gyerekkel vannak minden áldott nap.

Itt viszont egy gyereknek a szülei széjjel vannak szakítva, és ahhoz, hogy mind a 2 szülőjével minőségi időt tölthessen, ahhoz bizonyos dolgokról le kell mondani.

Ezt mind a ketten tudták, amikor elváltak. Anyuka is, hogy minden a nyakába szakad hétköznap, és apuka is, hogy nem lesz szabad hétvégéje.

Van különbség aközött, hogy a gyereket úgy passzolod le 2 napra a nagyinak, hogy mind a 2 szülő egyenlő időt tölt a gyerekkel, vagy úgy passzolod le, hogy heti 7 napból csak kettőt foglalkozol vele.

Itt akármit csinálsz, minden a gyerek kárára fog menni. És ugyanúgy, ahogy te nem akarod, hogy mindig csak te szívj, a gyerek is mondhatná ezt, hogy ő sem akarja, hogy mindig ő szívjon.

Ugyanis ő minden áldott hétköznap szív, mikor nem adhat reggel egy puszit az apjának, nem reggelizhet, vacsorázhat vele, nem mutathatja meg a rajzát, ha hazaér az iskolából, nem takargatja be este és kíván neki jóéjtet.

Akármilyen keveset is vagytok együtt hétköznap a pároddal a munka miatt, te az élete része vagy mindennap, míg szerencsétlen gyerek nem.

Tudod az a kisgyermek mennyire boldog lenne attól az 1 órácskától, ami alatt minden este olvas neki mesét, és betakargatja lefekvés előtt.

Te meg csak elégedetlenkedsz.

2020. febr. 19. 12:23
 64/222 anonim ***** válasza:
71%
Én tökre örülök ha jön a férjem kisfia meg ha tudunk közös programokat csinálni hármasban. Vasárnap az esténk már szabad olyankor megyünk moziba, vacsorázni stb. Utazni szoktunk kettesben meg hármasban is.
2020. febr. 19. 12:29
 65/222 anonim ***** válasza:
29%

64es vagyok.

Azt javaslom, hogy ha meg akarod tartani a párodat is, és szeretnéd, hogy a gyerekkel is meg maradjon a jó kapcsolat, és ne változzon át egy őrjöngő gyerekké, aki szét akarja szakítani az apját az új párjától, oldd meg, hogy ne a gyerek idejéből vegyél el a kettesben töltött időre.

Keljetek fel korábban, feküdjetek később, vigyétek a gyereket olyan programokra amit ti is élveztek, vegyetek ki hétköznap szabadnapokat mindketten.

Gyerek programok amik nektek is jók:

-lovagló túra. Amíg a gyerek lovagol, ti tudtok romantikázni a természetben.

-gyerek mozi. Amíg a gyerek nézi a mesét, tudtok csendben romantikázni a sötét teremben.

-játszóház. Amíg a gyerek játszik, beülhettek egy közeli kávézóba.

-búcsúk. Amíg a gyerek felül a körhintára, szintén van pár lopott percetek kettesben.

-nyáron strand, gyerekbarát wellness. Észre se fogjátok venni, hogy ott a gyerek, annyira leköti őt a szórakozás.

-kutyamenhely. A gyerek úgyis a kutyasétáltatással fog foglalkozni, ti addig lemaradhattok kicsit és együtt lehettek.

2020. febr. 19. 12:37
 66/222 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez a minden hétvégén nálatok van a gyerek felállás senkinek se jó, anyukának jutnak a bajos hétköznapok, semmi kikapcs vagy program a gyerekkel, ti meg nem tudtok kettesben lenni a szabad hétvégéken, legalább 1 vagy 2 hétvégét ki kellene harcolnod valahogy, maximum akkor menjek helyette el a gyerekért egy-egy nap oviba vagy suliba. Nálunk 2 hetente jön a párom gyereke, akkor is egyik hétvégén csak 1 napot így a legtöbb programot kettesben tervezzük, gyerekkel általában elmegyünk a nagyszülőket meglátogatni, többi hétvégén meg kirándulunk, wellnesselünk, így nem érzem hogy háttérbe lennék szorítva. De a ti helyzetetek szerintem nagyon rossz, ezt valószínű én se bírnám
2020. febr. 19. 12:45
 67/222 anonim ***** válasza:
88%

Na pont ezért nem jövök/jönnék össze soha gyerekes pasival, kellene ez az állandó stressz a francnak. Mondjuk alapból sem akarok gyereket, tehát így meg aztán abszolút kizáró ok.

Barátnőm volt olyan h*ülye, hogy 2 évig szenvedett egy tiedhez hasonló helyzetben, mire végleg megelégelte. Szakított a pasival, azóta van egy normális kapcsolata, ahol nem volt gyereke a másik félnek.

Biztos van, aki így is elvan és szívesen pesztrálja más gyerekét, de sokaknak ez nem fér bele és ha már most gondok vannak, akkor valószínűleg a szíved mélyén ez neked sem az igazi.. Én nem húznám az időmet ezzel, de te tudod.

2020. febr. 19. 12:48
 68/222 anonim ***** válasza:
94%
Jah és nyáron elszoktunk menni általában 2 héte nyaralni, olyankor kimarad a láthatás, de ennyi szerintem nekünk is jár. Sztem ha egy apuka akar a gyerek mellé kapcsolatot is akkor minimum ugyannnyi időt kell szánnia a párjára is mint a gyerekekre, és a hétköznap amikor mindeketten dolgoznak nem számít. Volt olyan férfi akivel azért nem is jutottunk el még a randiig se mert ő megmondta hogy a hétvégéi a gyerekeié, minden hétvégén közös programok vannak, úgy éreztem az ő életében se nekem se más nőnek így nincs helye, amire egyébként utána ő is rájött
2020. febr. 19. 12:55
 69/222 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll, amikor van idom írok

Az elobb beirtam h kis türelmet

Felnezek amikor tudok és akkor valaszolok is majd

2020. febr. 19. 12:55
 70/222 anonim ***** válasza:
56%
Mi úgy csináljuk, hogy vasárnap délre visszaviszem a gyerekeket, és a vasárnap délután a miénk. Minden hétvégén jönnek a gyerekeim, of korsz. Nem fogom őket eltaszítani senki miatt.
2020. febr. 19. 12:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!