Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben
Figyelt kérdés
Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?
Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.
2020. febr. 19. 10:48
21/222 A kérdező kommentje:
Az én szakmámban majndem minden hely hasonló nyitvatartással van, sőt van amelyik tovább.
Mindenesetre este felhozom páromnak a témát.
2020. febr. 19. 11:43
22/222 anonim válasza:
Akkor pedig valakinek munkát kell váltania, kérdés mennyire fontos ez a kapcsolat, ahhoz, hogy össze tudjátok hangolni a gyereket, a munkát, és magatokat.
23/222 A kérdező kommentje:
12 és írta a bébiszitter ötletet és lehet egyébként is szükség lesz rá,nem tudjuk mindenhova magunkkal nyúzni , volt,hogy párom üzleti tárgyalásra is vitte ...amit azért nem kéne.
2020. febr. 19. 11:45
24/222 anonim válasza:
Vendéglatas? Szakmát is lehet ám váltani
25/222 anonim válasza:
19es, nem azt írtam, hogy 2 napra fogadjanak bébiszittert.
De senki nem hal bele, ha a 48 órából csak 47et tölt az apjával.
26/222 anonim válasza:
Uzleti targyalas hétvégén? Az izgi.
27/222 A kérdező kommentje:
Irtam ha váltok munkát , még van amelyik vendéglátóhely tovább is van nyitva. Emiatt nem akarom kirúgatni magam.
2020. febr. 19. 11:46
28/222 anonim válasza:
25!
A gyerek csak azt a 48 órát tudja az apjával tolteni szemben a kérdezővel, aki mindennap a párjával van.
29/222 A kérdező kommentje:
Igen páromnak többször is van hétvégén is tárgyalása , ha az a megrendelő éppen akkor ér rá főnöke simán küldi igyis.
De legalább szakmailag jól halad így,hogy tesz érte.
2020. febr. 19. 11:47
30/222 anonim válasza:
Hány éves egyébként a gyerek? Mi a férjemmel minden vasárnap elvisszük a gyereket játszóházba, ő eljátszik a többi gyerekkel 2-3 órát, mi meg a közeli étteremben kávézunk, beszélgetünk, borozgatunk, szóval romantikázunk addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!