Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/222 A kérdező kommentje:
Sokan úgy fogjak fel mintha a gyerek ellen irányulna , de nincs bajom vele csak szeretnek egy kis közös időt párommal.
2020. febr. 19. 12:04
 52/222 A kérdező kommentje:

50es ,nekem nem lesz és ez nem döntés kérdése hanem egészségügyi műtétem volt.

Bár ez a kérdéshez nem kapcsolódó.

2020. febr. 19. 12:06
 53/222 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező!

Nem sikerül felfogni, ugye? Mondhatod, hogy nem lesz gyerekes, A munkáltató ezt úgysem hiszi el. Melleseket meg se kérdező, mert törvényellenes, egyszerűen feltételezi, hogy lesz gyerek.

2020. febr. 19. 12:07
 54/222 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés szempontjából teljesen mindegy.

Lehetne épp kozmetikus is szakmám.

Itt csak arról van szo hogy szeretnék több időt lenni a parommal egy két közös programot .

2020. febr. 19. 12:08
 55/222 anonim ***** válasza:
61%

"És nem értitek meg azt hogy nem vele van bajom ,csak magamra is szeretnék időt!"

Te nem érted meg, hogy ha összeálltál egy elvált gyerekes pasival, akkor nem lesz annyi időd magadra, mintha gyerek nélküli pasival jössz össze.

Egy lopott csók az édességespult mellett míg a gyerek felvásárolja az összes csokit, egy lopott órácska míg a gyerek játszóházban van, egy csókcsata a sötét moziteremben, míg a háttérben megy a jégvarázs.

Ennyi jut egy elvált gyerekes apával. Vagy megtanulod értékelni ezeket a lopott pillanatokat is, vagy keress egy szingli gyermektelen csávót.

2020. febr. 19. 12:09
 56/222 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, azért marha szerencsés vagy ám! Vendéglátásban olyan munkahely, ahol minden hétvégéd szabad? A fehér holló is gyakoribb ennél.

Ha meg mégsem így van, akkor máris van minimum 2 hétköznapod, amikor nem késő este érsz haza. Azt ne meséld be, hogy heti 7 napban dolgozol, mert olyan nem létehet. Ha meg igen, azt a munkáltatót ott kell hagyni és fel kell jelenteni.

2020. febr. 19. 12:11
 57/222 A kérdező kommentje:

Sokan akik nem elváltak mégis csinálnak kettesben programokat

Akkor csak nem olyan nagy dolog!

Van aki wellness re is elmegy gyerekek nélkül stb.

Több napra én nem mennék de egy egy nap vagy egy este mennyire jó lenne.

Természetes dolog ,hogy egy nőnek van igénye a törődésre.

2020. febr. 19. 12:11
 58/222 A kérdező kommentje:

A hétvége szabad ,ha kell megírom a hely nevét Privátban ha ez Olyna ritka lenne.

Egy kisvarosi etterem és pizzéria. A nyitvatartast a főnök szabja nem én.

2020. febr. 19. 12:13
 59/222 A kérdező kommentje:

A főnököm hasonló ok miatt nem tart nyitva hétvégén 😀

Mert olyankor gyerekeit hozza el, és ő az a fajta főnök aki akkor nyugodt ha ott van az éttermében és látja a dolgok menetét.

2020. febr. 19. 12:15
 60/222 anonim ***** válasza:
74%
Nincs olyan pizzéria, ami nem tart nyitva hétvégén, hiszen akkor van a legnagyobb forgalom. Nem mellesleg hetkoznap se fog 20orakor bezarni
2020. febr. 19. 12:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!