Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/222 anonim ***** válasza:
90%
Közös gyerekkel hogy oldanád meg?
2020. febr. 19. 11:48
 32/222 A kérdező kommentje:

Ensem vagyok vele csak 8:30 tol reggel 7ig ,aminek egy része alvás.

Kompromisszumra van szükség, ne mindig én szivjam már meg.

2020. febr. 19. 11:48
 33/222 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem a pasiddal beszéled meg ezt a kérdést?
2020. febr. 19. 11:49
 34/222 anonim ***** válasza:
44%
Szarügy. De neki a lánya a lánya, mindig a lánya lesz, ennél szorosabb kötelék a világon nincsen. Te meg csak az aktuális nő vagy, helyettesíthető. Még akár jobbal is, pl. olyannal, akinek normálisabb munkaideje van. Ez nagyon kemény dolog, de így van. Gondolom nincs gyereked. Ha lenne tudnád, hogy az egy olyan dolog, hogy annyira szereted (ha normális ember vagy) hogy igazából csak az a fontos hogy ő legyen és neki jó legyen, minden és mindenki más csak másodlagos, még a saját szülőjével szemben is(!) nem hogy egy idegennel. Szóval azt kérni, hogy ne hozza láthatásra a gyereket, mert te több időt akarsz vele tölteni.. én felröhögnék és azt mondanám, a ...szomat, senki sem áll közém és a gyerekem közé. Az az ember, akinél meg lehet bulizni, hogy az aktuális pic$a vagy pöc$ miatt hanyagolja a gyerekét az amúgy is olyan, hogy azzal nem akarsz együtt lenni. Mert szerinted, ha a saját vérét képes elhanyagolni egy idegen miatt, akkor te mire számíthatsz tőle?
2020. febr. 19. 11:50
 35/222 anonim ***** válasza:
69%

Ja.válts munkahelyet,meg csinálj új szakmát

Ekkora istenbarmait...

2020. febr. 19. 11:50
 36/222 A kérdező kommentje:

A gyerek 6 éves

Közös gyerek nincs és nem is lehet , de ez nem ide tartozik.

Ha közös lenne sem tudnék hamarabb hazajönni, bébiszitter ilyesmi szoba johetne. Enis sokat voltam Nagyimmal mikor anyukám dolgozott későig.

Csak párom anyja beteges és nem tud segíteni ebben.

2020. febr. 19. 11:51
 37/222 anonim ***** válasza:
69%

35!

Kérdezőnk vendeglatasban dolgozik. Pár év és így is úgy is kiöregszik. Tudom, én is csináltam. Valóban új szakmát kellene keresnie

2020. febr. 19. 11:52
 38/222 anonim ***** válasza:
30%
6 éves gyereket már simán ott lehet hagyni játszóházban. Próbáljatok olyan programokat találni hétvégére, ahol a gyerek is, meg ti is jól jártok.
2020. febr. 19. 11:53
 39/222 A kérdező kommentje:

Nincs lehetőség arra hogy új szakmát tanuljak és addig kiessek a munkából ,mert szükség van a keresetemre.

Munkahelyet nézek mindig hátha lenne jobb.

Aki azt írja emiatt röhögve elküldene az remelem magányosan hal meg.

Miért bűn az ha az ember a párjával akar lenni kicsit ???

Nem mindent magamnak akarok csak nekem is jusson idő

Part meg nem a munka idő alapján választunk mert az bármikor valtozhat.

Parom álláskereső volt mikor összejöttünk most meg jó helyen dolgozik .

De ezt nem lehetett előre tudni

2020. febr. 19. 11:54
 40/222 anonim ***** válasza:
58%

"Aki azt írja emiatt röhögve elküldene az remelem magányosan hal meg."

Baxus, de bunkó vagy. Nem én írtam, de egyet kell értenem vele. Egy szülőnek a gyereke az elso. Nőt, férfit minden sarkon talalni

2020. febr. 19. 11:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!