Én megvagyok elégedve a testemmel, de anyám kövérnek tart, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lehet hogy van rajtam kb 10kiló plusz, de mivel nagyon magas vagyok, e miatt nem vagyok gömbölyű. Viszont nem is vagyok rohadt vékony, mint a húgom. Folyton csesztet a súlyom miatt, és, hogy nincs tökéletes alakom. Viszont nekem tetszik. Én szeretem, hogy van rajtam egy kis húsi. De ő ezt képtelen megérteni, és állandóan szapul, megvonja tőlem a kedvenc kajáim.. Mit tudnék tenni ez ellen?
Miért nem képes megérteni, hogy nem csak a csont vékony lányok lehetnek szépek?
2020. febr. 2. 18:32
51/51 anonim válasza:
Rajtam is volt kamasz koromban felesleg, bár nem ilyen sok, de volt. És azt sem tudtam, mi a junk food, a meki akkor még vadiúj és drága volt. Magyar ételek, kenyér, tészta, házi süti, ezen híztam meg. Nem kell ehhez chips meg kóla, higgyétek el. Lehet, hogy az anya még a túrós tészta fogyasztását is árgus szemmel figyeli, mert hízlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!