Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én megvagyok elégedve a...

Én megvagyok elégedve a testemmel, de anyám kövérnek tart, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lehet hogy van rajtam kb 10kiló plusz, de mivel nagyon magas vagyok, e miatt nem vagyok gömbölyű. Viszont nem is vagyok rohadt vékony, mint a húgom. Folyton csesztet a súlyom miatt, és, hogy nincs tökéletes alakom. Viszont nekem tetszik. Én szeretem, hogy van rajtam egy kis húsi. De ő ezt képtelen megérteni, és állandóan szapul, megvonja tőlem a kedvenc kajáim.. Mit tudnék tenni ez ellen?

Miért nem képes megérteni, hogy nem csak a csont vékony lányok lehetnek szépek?

2020. febr. 2. 18:32
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
23%
Oké, altasd csak magad. :)
2020. febr. 3. 20:07
 42/51 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok, a derekam karcsú, a lábam vékony, de a fenekem akkora, hogy a konfekcióméret nem jön rá, hiába lenne máshol rendben a méret(aránytalanul hízok). Nagyobb nadrágot kell vennem és bevetetni a derekát, a lábszára meg bő. Mindjárt linkelek egy fotót
2020. febr. 3. 20:11
 43/51 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Ezek a nők mind 70 kilósak, van egy 150 magas, egy sor 170es, meg egy 190es.

2020. febr. 3. 20:16
 44/51 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó!

Az utolsó nő 186cm magas és ezen a képen 70kg, normál testalkatú. Most képzelj el még rajta +18 kilot.... túlsúlyos lenne, mint a kérdező.

2020. febr. 3. 20:41
 45/51 anonim ***** válasza:
65%
Kedveseim, a kérdés nem ez volt. A kérdés az volt, ha ő így jól érzi magát, minek csesztetni? És van, akinek a telt nők jönnek be. Nem minden a karcsúság.
2020. febr. 3. 20:51
 46/51 anonim ***** válasza:
55%
Hogy egészséges legyen! Ő gyerek, az anyja megvonta a nassokat és a junkfoodot, ő meg nyafog, hadd egyen, hisz tetszik magának. Anyaként mondom nem a gyerekem dönti el miből mennyit eszik, azt meg pláne nem ítélheti meg, hogy az jó e neki, mert gyerek.
2020. febr. 4. 05:55
 47/51 anonim ***** válasza:
83%

"nem a gyerekem dönti el miből mennyit eszik"

hany eves koraig tartod ot porazon, hogy tenyleg igy legyen?

2020. febr. 4. 07:11
 48/51 anonim ***** válasza:
49%
Ez az egészség téma is erősen átesett már a ló túloldalára, lassan már fél deka túlsúlynál is infarktussal riogatnak. Több mint 10 évig bőven nagyobb túlsúlyt cipeltem, mint a kérdező, tökéletes vérnyomás és egészséges izületek mellett. A lépcsőzést is jobban bírtam a munkahelyen, mint sok vékonyabb kolléga. Engem sosem csesztettek emiatt, végül saját elhatározásból, inkább csak a kihívás kedvéért fogytam le. Persze most sem vagyok egy Calvin Klein modell, de legalább nem frusztrálom halálba magam a BMI-számokkal.
2020. febr. 4. 09:10
 49/51 anonim ***** válasza:
37%

Örülj neki, hogy nem kaptál diabéteszt!

Amíg 18 nem lesz, addig amit itthon eszik, az egészséges, de legalábbis nem lesz káros. Tehàt nem zabbanthat be fél kiló jégkrémet minden más étkezèst kihagyva.

Kap majd zsebpénzt természetesen, azt eszik kint, amit akar belőle, de itthon egészséges ételt fog enni, egészségtelenből pedig itthon korlátozom.

Nem 10 kilóról van szó, hanem legalább 35-45 kiló tömény zsírról.

Menjen el egy testfeltérképezésre, meg fog döbbenni, mekkora adag zsírt cipel a testén, mennyi a vércukra, koleszterine, milyen állapotban vannak az erei, mennyi visszér van a lábán, hogy kopnak ekkora súllyal az ízületei, hogy rakódik a zsír a szívizmokra is.. hogy nyomja össze a szerveit a zsigeri zsír... Most még gyerek, épp csak kifejlődik a teste, de aztán ott van 60 év, ameddig élni akar(vagynem?)

Nem azt mondja senki, hogy nem lehet szexi, biztos egy rakás ember gerjed a testére, de egy rakás embernek feláll lábfejekre, gumibabákra meg latexruhára is..

Az pedig, hogy a betegeknek mennyire van betegségtudata.. komolyan, valami pusztítja a tested, rövidíti az élettartamad, rontja az életminőséged, és neked ez megfelel? Mintha dohányoznál vagy vagdosnád magad. Felnőttként lehetsz vak önpusztító, de amíg gyerek vagy, én vagyok felelős az életedért(illetve az anyád)

Az van, amit ő mond.

2020. febr. 4. 09:57
 50/51 anonim ***** válasza:
38%
Ja és nem anyád tart kövérnek, túlsúlyosnak, elhízottnak, plussizenak, nagydarabnak, hanem az orvosok és a társadalom, mindenki, az is, aki ezt szexinem találja sem fogja azt mondani hogy vékony vagy átlagos alkat vagy, mert nem vagy. Senki sem mondja, hogy ez nem lehet szép, azt mondja mindenki, hogy ez nem egészséges! Amíg pedig gyerek vagy, anyukád dolga egészségesen tartani téged, így is elég veszélyes, hogy eddig részt vett az önpusztításodban, legalább most próbálja jóvá tenni.. Biztos vagyok benne, hogy szép vagy és abban is, hogy nem a testeden lévő zsírtól vagy szép, 60 és 120 kilósan is gyönyörű lennél, de csak kisebb súllyal lehetsz egészséges.
2020. febr. 4. 10:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!