Én megvagyok elégedve a testemmel, de anyám kövérnek tart, mit csináljak?
Lehet hogy van rajtam kb 10kiló plusz, de mivel nagyon magas vagyok, e miatt nem vagyok gömbölyű. Viszont nem is vagyok rohadt vékony, mint a húgom. Folyton csesztet a súlyom miatt, és, hogy nincs tökéletes alakom. Viszont nekem tetszik. Én szeretem, hogy van rajtam egy kis húsi. De ő ezt képtelen megérteni, és állandóan szapul, megvonja tőlem a kedvenc kajáim.. Mit tudnék tenni ez ellen?
Miért nem képes megérteni, hogy nem csak a csont vékony lányok lehetnek szépek?
B...szátok meg végre egy nő aki jól érzi magát a bőrében és azt is csesztetni kell a b...zi társadalmi elvárások miatt.
A sok girhes 40 kilós bulémiás xanaxon élő pszicohológushoz járó az a menő.
Én hülyét kapnék olyan nőtől akivel ha elmegyek étterembe három szál salátát kér.
Vagy mi lenne, ha az emberek nem elfogadnák magukat, hanem tennének azért, hogy jól nézzenek ki?
Manapság divat elfogadni mindent és mindenkit, én viszont azt mondom, hogy táplálkozzunk egészségesen és sportoljunk, és akkor automatikusan jönni fog a jó alak is, és 20-30-40 év múlva testünk hálás lesz azért, hogy foglalkoztunk vele, és nem csak úgy elfogadtuk.
Kedves 25-os :)
Egy szoval sem mondtam, hogy szarul erzem magam :D
De nem vagyok aranyos, szemre valo, csinos TESTILEG. Ha pedig lenne rajtam meg 15kilo, el sem tudom kepzelni hogy neznek ki.
Koszi, nekem ez a “fogadjunk el mindent” mentalitas nem jon at, itt a kerdesre valaszoltam. Te is valaszolj nyugodtan a te szemszogedbol, de az en velemenyemhez semmi kozod.
"B...szátok meg végre egy nő aki jól érzi magát a bőrében és azt is csesztetni kell a b...zi társadalmi elvárások miatt.
A sok girhes 40 kilós bulémiás xanaxon élő pszicohológushoz járó az a menő.
Én hülyét kapnék olyan nőtől akivel ha elmegyek étterembe három szál salátát kér."
Mi ez a g.eci kettősmérce? Akkor te miért cseszteted a vékony lányokat?
Képzeld lehetnék boldog a 175cm 50 kilómmal ha nem törték volna le az önbizalmam az olyan f.a.sz.k.a.l.a.p.o.k mint te. Tudod a genetikám nem tudom megváltoztattni (meg sportolok is, de ez részletkérdés)
Az ducik sokkal inkább megfelelnek az elvárásoknak merthogy "van rajtuk mit fogni."
Üdv. egy girhes, 50 kilós aki marhapörköltet kér az étteremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!