Én megvagyok elégedve a testemmel, de anyám kövérnek tart, mit csináljak?
Lehet hogy van rajtam kb 10kiló plusz, de mivel nagyon magas vagyok, e miatt nem vagyok gömbölyű. Viszont nem is vagyok rohadt vékony, mint a húgom. Folyton csesztet a súlyom miatt, és, hogy nincs tökéletes alakom. Viszont nekem tetszik. Én szeretem, hogy van rajtam egy kis húsi. De ő ezt képtelen megérteni, és állandóan szapul, megvonja tőlem a kedvenc kajáim.. Mit tudnék tenni ez ellen?
Miért nem képes megérteni, hogy nem csak a csont vékony lányok lehetnek szépek?
10 kg plusz az bizony nem kevés!! Sem gyereknek sem felnőttnek!
Amúgy meg, ez mindig kiakaszt, mert ami rajtad van, az messze nem "husi", hanem háj! Nézz utána, hogy a hájnak kb kétszer nagyobb a térfogata, mint az izmoknak, így az az ember, aki izmos, "husis", az sokkal vékonyabb, mint az, aki ugyanannyi kilóval hájas!
Nem írtad meg sem a magasságodat és sem a jelenlegi súlyodat, ami alapján viszonyíthatnánk.
"megvonja tőlem a kedvenc kajáim.."
Ne viccelj, nem vagy már csecsemő, nem ő etet. Azt eszel, amit akarsz. Lakat van a hűtőn, vagy micsoda? Akkor vegyél magadnak akár kész kaját, és edd azt.
ezekkel az adatokkal ez az egészséges testsúlyod
szóval ja hájas vagy és nem husis (nem szörnyen elhízott,de attól még hájaska)
Hát igen, ez valóban sok...
De anyád helyében nem elvenném a kaját, hanem sportra, mozgásra biztatnálak. Ha másként nem megy, akkor edzőterem, szakember, enyhe diéta...
De nem csesztetés...
Az ideális testsúly nem egyenlő az egészségessel! Az egészséges egy sáv, nem csak egy bizonyos súly!
"27.2
TÚLSÚLY
VÁLTOZTASS A SZOKÁSAIDON!
A testsúlyod magasabb a kelleténél. Kezdj el többet mozogni, étkezz egészségesebben és pár héten belül formába lendülsz. Az ideális súlyod karnyújtásnyira van!"
A 88 kg 180 cm-hez sok. Ha most ennyi vagy, később még könnyebben hízol, ezért most kell változtatnod étkezésen és életmódon.
Valóban nem csak a ropi lányok a szépek, hanem a kerekebbek is. ha egyenletesen oszlik el, nem hasra megy, akkor kisebb a kára, de ez a BMI nem sok jót sugall.
De ne csak a tömegről beszéljünk! Mennyi ebből a zsír, azt kell nézni. Abba beleférsz? ha nem, akkor érdemes anyádra hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!