Most megvagyok ijedve. így is lehet vajon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
a lényegre térek. Vettünk 21-ére egy repülő jegyet nekem és anyukámnak... Aztán úgy alakult hogy jön velünk még valaki,idáig nincs is gond... DE... Anya hamarabb kiment ( kb két hete ) és nem szándékozik 21-ig haza jönni szóval ő nem jönne velünk oda fele csak vissza fele. mert a jegye oda vissza szól.szóval 21.én menni 4-én jönni... de ő 21-én nem jön,csak vissza fele negyedikén... Szerintetek lehet belőle valami baj? vagy nem fog elveszni a jegy??
kicsit megijedtem.. köszönöm a válaszokat előre is :)
2011. dec. 9. 06:11
1/1 anonim válasza:
Szia. Nem lesz semmi baj, üres lesz a széke amikor odafele utaztok :). Ennyi. A jegy nem veszik el, oda vissza vettétek, ki is van fizetve. Ha nem fapados járatra szól akkor az odaút árát talán még vissza is igényelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!