0,81 lett a korrigált AFP-M a kórházba sote 1 azt mondták 0,9 től jó az eredmény. Nagyon megvagyok ijedve. Tapasztalatok?
31 éves vagyok.3 babámat várom.(kisfiú)
Eddigi uh-on mindig minden rendben volt.16 hetes és 1 naposan vették le vért,de az uh szerint 4 nappal mindig kisebb volt.Mennyire kell megijadnem?
Semennyire. Nekem 0,64 lett, azonnal felhívtam a Genetikai Centrumot, ahová jártam. Ők mondták, hogy nincs jelentősége, régi, elavult, pontatlan vizsgálat, nem is értik, miért végzik a mai napig.
Ja, és egészséges a babám.
40 éve vagyok.
az AFP egy szörnyen elavult vizsgálat, csak arra jó, hogy a kismamákat frászolni lehessen vele
ha az uh-n rendben van minden, akkor felejtsd el ezt az eredményt és örülj a babádnak, egészséges lesz hidd el, nem ebből a vizsgálatból fog bármi is kiderülni
de hát ez jó eredmény!! Mégha rossz lenne, de határértéken belül van!! Nekem fiammal annak idején 0.78 volt és azt mondták, hogy tökéletes!!!!
Semmi gond nincs nálad sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!