Szinte nincs is mellem. Nőhet még? Mell plasztikával tapasztalatok? Kockázatok, fájdalom, eredmény?
Szia sorstárs! :)
19 éves lány vagyok, nekem is kicsik a melleim. Sokszor engem is zavar, de szivacsos melltartót hordok, ami kicsit segít jobban elfogadni magam.
Persze, hogy van esély, hogy nőjön, van, akinek 20 év felett nő meg :)
De fogamzásgátlótól is nőhet.
A plasztika háát... ha jól sikerül akkor oké. De ha elrontják, visszasírnád a kis melleidet. :/
Elcsúszhat a szilikon, deformálódhat stb.
szted kis mellel nem lehet vki szexi?:D
ne legyél bolond:D
ha kedvellek, nem érdekel, hogy mekkora a melled.
20f
Szia!
Igen, a szervezeted körülbelül 25 éves korodig fejlődésben van. Te magad, és a melleid is nőhetnek még. Itthon 500ezer ft körül kezdődnek a műtétek. Nem árt végiggondolnod, hogy a műtét után, ha gyermeked lesz, már nem szoptathatod, az anyatej megvonása pedig mindenképpen negatívan hat a baba szervezetére.
A melled még bőven nőhet, nekem a Volina fogamzásgátlótól is nőtt egy fél méretet, pedig már régóta nem volt változás. Sok férfinak jobban tetszenek a kicsi, kerek feszes mellek, mint a megereszkedett formátlanok. Szerintem kár még ezen gondolkodnod, hordj szivacsos melltartót ha rosszul érzed magad a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!