Voltam AFP vizsgálaton, de csak 2 hét múlva lesz meg az eredmény.. Nagyon ideges vagyok, félek az eredménytől. Mi tudna megnyugtatni? Vannak rossz tapasztalatok, vagy inkább nem jellemző, hogy baj lesz?
Igazatok van. Azzal, ha idegeskedeg csak ártok a babának. Változtatni már úgysem tudok, de minden rendben volt eddig is, igy reméljük nem lesz baj!
Boldog babavárást Nektek is!
Szia!
Először is ne aggódj.Nekem is rossz lett az eredmény,de idáig amúgy minden oké volt,így megpróbálok nem idegeskedni.Persze anyukák leszünk, természetes hogy aggódunk a picurinkért,én is most megyek majd genetikai Uh-ra ami megerősít hogy minden oké,mert én hiszek benne,így akarom, és kész.
Az Afp amúgy is egy kismama idegesítő vizsgálat,mert nagyon sok rossz eredmény születik, mert sok összetevőtől függ,mikor mész pontosan,stb.Szval nem érdemes idegeskedni.
Az apf arrra jó, hogy az anyákat stresszben tartsák, és kihúzzanak belőle egy kis -nem is kis - pénzt.
Ne félj, nem lesz semmi baj!!!
Ne gondolj rá, én el is felejtettem az eredményért menni annó, annyira nem érdekelt...
Sok fals eredmény is van, már csak ezért sem kell izgulni, külföldön meg már nem is csinálnak ilyen vizsgálatot, annyira eredménytelen.
Ne félj, nyugdoj meg!!Többet ártasz az idegeskedéssel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!