Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS Ez mi? (nagyon megvagyok...

SOS Ez mi? (nagyon megvagyok ijedve! )

Figyelt kérdés
Már fél éve hullámzóan fáj a fülem,van amikor 1-2 hétre eltűnik aztán megint előjön.Először középfülgyulladásom volt aztán hallójárat gyulladásom.Egy hete beteg voltam itthon maradtam mert hallójárat gyulladásom megint kijött lázzal és nyirok gyomó duzzadással.Szedtem antibiotikumot de nem lett jobb.Tegnap kb 1 cm-re benyúltam fülpiszkálóval és vérzett.A fülembe van egy olyan pont amit ha megynomok,vagy hozzáérek elkezd fájni a halántékom fejem körül.Bal fülemre rosszul hallok,úgy hallok mintha víz alatt lennék.Nagyon megvagyok rémülve.De orvoshoz nem mehetek mert iskolából nem hiányozhatok.Mit csináljak?Mi lehet?
2011. szept. 20. 14:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Légyszi írjatok valamit
2011. szept. 20. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon durván be van gyulladva a füled és tiszta gennyes az egész. ne háziorvoshoz menj, hanem fül-ott gégére. rossz hír, h fel fogják szúrni a füled, de legalább kijön aminek ki kell és rendben leszel utána, egy jódarabig, nagyon vigyázz majd, h ne érje huzat, mert könnyen visszajön a fülgyulladás!
2011. szept. 20. 14:48
 3/9 A kérdező kommentje:
de nem mehetek el orvoshoz.:(
2011. szept. 20. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Orvos késő délután is rendel. Ne mondd már, h nem tudsz elmenni. Max nem akarsz. Akkor mi mit tegyünk? Itt senki sem távgyógyító. Menj el dokihoz a saját érdekedben, komoly baj is lehet belőle később, ha elhanyagolod.
2011. szept. 20. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Most is otthon ülsz a net előtt. Ilyenkor simán rendelnek. Miért nem mész el????
2011. szept. 20. 14:53
 6/9 A kérdező kommentje:
De tvaly nagyon sokat lógtam és már nekem is égő háziorvoshoz menni
2011. szept. 20. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

gondoltam már erre is de enm akarok találgatni vagy hipochonder lenni.

2011. szept. 20. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán többet érnél vele,ha megkérdeznél egy fül-orr-gégészt az Orvostudakozón...( [link] egy orvos többet tudna segíteni,mint mi itt.
2011. szept. 20. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem háziorvos, FÜL-ORR GÉGÉSZ!!! Érted?
2011. szept. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!