Mit tegyek? Nagyon megvagyok ijedve
Figyelt kérdés
Hali
Kérlek titeket, hogy ne leoltó válaszokat adjatok egyből.
A helyzet az, hogy a minap a barátnőmmel szeretkeztünk és amikor szopott akkor megharapta a hugycső kivezető nyílását, ez pedig elkezdett vérezni, most ahogy nézem már nem vérzik, de nagyon meg vagyok ijedve, hogy mi lesz ezek után? Mit kéne most tennem?
2010. okt. 13. 17:15
1/5 anonim válasza:
Ha úgy látod, hogy csúnya a harapás helye akkor menj el orvoshoz.
Hát sorry megesik az ilyen.
Ha nem vészes, akkor körömvirágkenöcs,aloe vera, bepanthen,betadin-fertötlenit még valamennyire.
Nyugi fel fog még állni, de legközelebb már óvatosan:))
2/5 anonim válasza:
Ehhh... Semmit, hagyd begyógyulni és pár napig pihentesd.
3/5 A kérdező kommentje:
hú, köszönöm a válaszokat, megnyugtatóak. Előbb már volt merszem megnézni, hogy mi is valójában az a nagyon vérző seb. Aztán rájöttem, hogy kb 0,5-1mm -es az egész. csak azon aggódtam, hogy az ott hogyan fog begyógyulni, hisz a vizelet ott távozik. Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 13. 17:51
4/5 anonim válasza:
simán begyógyul
ha mégsem, és a sebeid amúgy sem nagyon gyúgyulnak be úgy általában akkor menj orvoshoz
5/5 anonim válasza:
Betadine oldattal 10-szeres higításban fertőtlenítsd, hogy ne fertőzzön el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!