Virus van? Vagy mi ez? Megvagyok ijedve
18éves lány vagyok. és ma hajnalban arra ébredtem hogy csikar a hasam alja:S kb 2óra mulva kellett mennem... hát azóta megy a hasam:S és rossz a közérzetem. Ettem reggelire 3kekszet meg 1 zsömlét meg ittam teát. de még mindig megy.
most elkezdtem szedni Imodiumot
ma suliba se mentem, de hnap muszáj
Ne szedj semmit, ha nem jön ki, azzal rosszabbul jársz, elhúzódi a betegség. A keksz oké, a zsemlét felejtsd el 1-2 napra.
Ezeket eheted: párolt rizs, párolt répa, főtt krumpli sóval, sütőtök, ha nagyon éhes vagy, pirítós fehér kenyérből kis vajjal, sóval, sok folyadék. Keksz is jó, de csak ha hagyományos (nem jó reggelt, meg zabpelyhes meg ilyen szarságok).
Nem akarlak elkeseríteni, nekem 3 hete 4 napig tartott egy ilyen, én hánytam is. (10 évesen hánytam utoljákra...)
Lázad nincs?
köszi szépen
szerencsére lázas nem vagyok, nem is hányok.
a tea (cukor nélkül) és a keksz rendben, de zsemlét talán nem kellene ilyenkor...
kétszersült - pl a változatosság miatt.
HajDoktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!