Megvagyok őrülve?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok!!

Szegényebb körülmények között élünk mostanság, bár eddig is átlagosnak mondhatóak voltunk, és anyukámmal teljesen ráálltunk a lottóra és a kaparós sorsjegyekre!Tegnap vagy 8at vettünk összesen de 500ftnál nagyobbat egyiken sme nyertünk, ma én is vettem 4et és csak 300ftot nyertem 3sorsjeggyel!

Mennyi a normál vásárlás, heti egy megengedhető? Nem akarom erre dobálni a pénzt ki, de szeretnék már nyerni vagy 2ezret minimum!

2012. febr. 29. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Játék függők lesztek ha így folytatjátok.Nem kell az utolsó reményt a lottó ötösre pazarolni.Hidd el nekem,hogy a pénz úgyis odamegy ahol már eleve van.Egyébként heti 1 lottó szelvény vagy kaparós és kész..Ez még belefér..De amit ti csináltok az sok,ha amúgy sem éltek hű de jól.
2012. febr. 29. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján biztos. Válság van, nincs pénzed, de azért napi 8 jegyet veszel, és 300-at nyersz kb, vagyis totális a veszteség. De nyerni akarsz kétezret. Mire mész vele? Akkor már az ötös lottóra menj rá, hátha elviszed az egy milliárdot, az már meg is érné.
2012. febr. 29. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Jobb lesz ha most megállsz.

Én is így kezdtem és iszonyatosan sokat buktam vele.

Most már csak max heti egy szelvényt adok fel, és kaparósat nagyon de nagyon ritkán veszek. Az ember nagyon hamar függő tud lenni.

Ha viszont legalább ezret kétezret akarsz nyerni akkor ne 300 forintosat vegyél hanem az ezer forintos bukszát. Ebből havi egyet engedj meg magadnak de ne többet.

Én ezen nyertem már több ezret egyszerre.

2012. febr. 29. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is sok. Ebből is lehet akkora függőséget csinálni mint az alkohollal, vagy bármi mással. 14L
2012. febr. 29. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Kaparósat ne vegyél, max válassz ki egy lottót és azzal játssz hetente. Apukám huszon éve ugyanazokkal a számokkal játszik és fél megváltoztatni is meg abbahagyni is, mert mi van, ha végre kihúzzák?! Egy ismerősöm meg komolyan kaparós függő, mindig azért vesz, mert "most már nyernem kell". Aztán, ha nyer is pár ezret nagy ritkán, már a sokszorosát otthagyta a postán. Amit kaparósra költenél inkább tedd el egy perselybe, annak több értelme van.
2012. febr. 29. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Igy kezdődik a játékfüggőség,a végén minden pénzeteket el..átok erre,nem szabad venni,sose nyertek,úgyvan kitalálva a rendszer.
2012. febr. 29. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Vigyázz,nehogy függővé válj! Azt a pénzt inkább dobd be egy perselybe és számold össze hó végén mennyit nyertél!
2012. márc. 1. 01:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Amit ezekre költenél szépen rakosgasd mondjuk egy évig egy dobozban úgy, hogy nem számolod mennyi van már benne. Egy év múlva kinyitod, és az a nyereményed! Meg fogsz lepődni milyen sokat nyertél! :)
2012. márc. 1. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!