Mit csináljak hogyha egy sztárba vagyok szerelmes, és megvagyok érte őrülve?
Fiú vagy lány vagy?
Amúgy velem is ez van.:)
De ha relatíve figyelem, akkor nem olyan elérhetetlen az illető.
Szerintem legyél érte bezsongva, az elején elég szar lesz, az igaz, de utána már úgy is gyengülni fog a rajongásod iránta.:)
Lány vagyok.
Igazából az a baj, hogy akármelyik koncertre elmegyek, mindig integet, kacsint, szivet mutat..ilyenek..
és ez már annyira bezsongatta az agyamat hogy szerelmes lettem de nagyon:)
Utolsó vagyok.
Nekem amúgy egy sportolóval van hasonló.
2éve láttam meg, de először nem is nagyon figyeltem fel rá. Aztán rájöttem, hogy hoppá, nekem tetszik ez a pasas.:D
Mostmár tök simán el tudom nézni a tv-ben, és nincs "mosolyoghatnékom", mikor látom.:)
Szóval nekem már elmúlt ez az őrült rajongásom, de még mindig tetszik az illető.:)
Köszi a tanácsokat..
Azaz SP az:D
Nos mit mondhatnék, én 18 éves vagyok, és 12 éves korom óta vagyok így:SIgaz nem zenésszel, hanem színésszel. Ebben a korban kicsit gázos a helyzet:S Én már nem is bízom abban hogy elmúlik, így együtt próbálok élni vele.Szerintem ne görcsölj rajta. Hátha lassan elmúlik.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!