Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen megvagyok örülve/őrjítve! 36/f vagyok,3 éve nős, de most be jött a képbe egy új nő. Ugyanannyi éves mint a feleségem (30), de sokkal-sokkal többet tudna adni (testileg-lelkileg, érzelmileg! )
Elválni nem akarok/tudok ,mert "belehalnék" a mostani feleségem hiányába, az érte való aggódásba, de az új nélkül se tudok élni ,mert annyi minden újat adna(érzelmileg-testileg,.....)
Tudom hogy ilyen kérdéseket általában 20 évvel fiatalabbak feltenni,ezért kérem ,olyan válaszoljon aki tényleg tud jó ötletet írni!
hát fogalmam sincs. és remélem sohasem kerülök ilyen kelyzetbe..
bocsi az offért.
kitartás
Mérlegelj.
Mit kapsz, mit veszítesz, ha az egyikkel, vagy a másikkal maradsz.
Ennyi idősen az illő lenne az önismeret....
Helló, 36 éves vagyok, úgy gondolom, tudok egyet-s-mást mondani :)
Szóval, ha egyébként jóban vagy a feleségeddel, akkor jól gondold át a dolgot, és megmondom, miért. A házasság (7 éve vagyok házas), szerintem azért tud működni, mert elviseli az ember a másik hülyeségeit. (a jó részek természesen még jobbá teszik a házasságot) A feleséged kiismerted, és a 3 év azt bizonyítja, hogy elviselitek egymást...
Az új nőnek csak a jó dolgait látod, az újdonság el tudja vakítani az embert, az együttélésre a jelenlegi helyzetedben alig lehet esély.
UGYANAKKOR
ha nincsenek gyermekeitek, és tiszták az anyagi viszonyaitok, akkor még a válást is megkockáztathatod, ha úgy érzed, megtaláltad az életed párját, mert előfordul, hogy tényleg később találkozol az igazival. A régi feleségedhez viszont nem mehetsz vissza, ha mégsem jön be az újjal...
Megteheted, hogy szeretőként tartod az új nőt, és élvezed a személyiségét, és talán árnyaltabban tudsz ránézni, és könnyebb lesz a döntésed. (Volt szeretőm, imádtam az intelligenciáját, hihetetlenül kefélt, de olyan kérlelhetetlen volt a véleményeiben, döntéseiben, hogy rájöttem, ha elválnék, és feleségül venném, néhány év múlva egy boszorkánnyal élnék :)))) a feleségem sem tökéletes, de ki az??? ő legalább elviseli a hülyeségeimet, megszokott engem :)))) és nem utolsósorban nagyon jó az ágyban... :)))
Remélem, tudtam valamit segíteni...
11:06-s! Pont a közepébe "tenyereltél!! Kihűlt köztünk a szerelem!(szerintem) Ő a végletekig ragaszkodik hozzám, mivel "államis" és én jelentem neki "A CSALÁD"-ot. Ha elválnánk ,kihúznám a "talajt" alóla ,és abba én is bele pusztulnék!!
De ha az újat elhalasztom sose lesz teljes az életem!!
11:33-s Köszönöm és megtartom a tanácsod! Az "új" könnyebben túl éli,ha vége lesz egyszer! És igazad van!!!
Elsárkányosodhat!! Csak 1,5 hónapja ismerem!
Akkor a feleségedet inkább sajnálod, mintsem őszintén szeretnéd. Akár fáj, akár nem, döntened kell, nem élheted így le az életedet, nem áldozhatod fel magad, a feleséged is jobbat érdemel ennél, egy olyan férfit, akinek csak ő kell.
Hajrá! :)
Jesszus....
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha 1,5 igy megzavart, hogy a feleség vagy ő, akkor te tényleg nem szereted a feleséged :/
A két utolsó hsz. nem segített dönteni!
Igen sajnálatból (ÖNFELÁLDOZÁSBÓL!!)élek vele,és igen 1,5 hónap alatt összezavart az "új"!!
DE! az önfeláldozás nem a szerelem egyik jele??
vagy a másik, ha Te krémes mániás vagy sose akartál zserbómániás lenni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!