Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen megvagyok örülve/őrjítve! 36/f vagyok,3 éve nős, de most be jött a képbe egy új nő. Ugyanannyi éves mint a feleségem (30), de sokkal-sokkal többet tudna adni (testileg-lelkileg, érzelmileg! )

Figyelt kérdés

Elválni nem akarok/tudok ,mert "belehalnék" a mostani feleségem hiányába, az érte való aggódásba, de az új nélkül se tudok élni ,mert annyi minden újat adna(érzelmileg-testileg,.....)

Tudom hogy ilyen kérdéseket általában 20 évvel fiatalabbak feltenni,ezért kérem ,olyan válaszoljon aki tényleg tud jó ötletet írni!

2009. nov. 18. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha csak 30 éves a feleséged, majd új életet kezd ő is. Ha megcsalod, és rájön, na az fogja jól hazavágni. Még fiatalok vagytok, szerintem légy tisztességes, ne úgy, mint a 11:33-as.
2009. nov. 18. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező...

A hozzászólásaid nem vallanak a korodra.

És ha most a feleséged mellett döntesz?

Késöbb megint jön valaki, és 1,5 hónap elég lesz hogy felkavarjon? Nagyon mély lelki kapcsolat lehet köztetek :S.

Nem vagy te szerelmes a feleségedbe ezt te is jól tudod.

Jobb lenne neki nélküled.

Amit lehet most nem látna, de ha olvasná ezeket, nagyot csalódna benned, és kb, azt érezné nem is ismer téged, ami valójában igaz is. :/

2009. nov. 18. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg:

Ha a krémest szeretem, nem, nem akarok zserbót.

Minek akarnék, amikor nem az "izlik" IGAZÁN.

2009. nov. 18. 12:38
 14/16 anonim válasza:

Szia

Felteszek most egy csomó kérdést neked.Gondoldd végig,és meg fogod kapni a válszt.

Kiélted magad?Mi az ami megfogott ebben az "új" nöben?

Mióta ismeritek egymást?Tapasztalatom szerint,(és most nem a nöi társaim ellen szeretnék beszélni) de a legtöbb nönek egy év kell amíg igazán memutatja önmagát.Nem vagyok egy zárkozott típus,de ez az igaszság.

Szereted még a feleséged?Ha igen ne hagyd el,és ne menekülj más karjaiba a problémák elöl.Változtass,a kapcsolatodon,újítsd meg a szexuális életeteket.

Ne feledd el hogy az újdonság varázsa idövel elmúlik.

Gondolkozz,aztán cselekedj!

Minden jót!

2009. nov. 18. 20:05
 15/16 anonim válasza:
Kérdező, mi történt azóta, kit valasztottál?
2016. okt. 8. 23:56
 16/16 anonim ***** válasza:
"Önfeláldozás"?? Mi vagy te, egy kiba..ott mártír? Államison lehet úgy is segíteni hogy nem qrod le és veszed feleségül...
2017. dec. 19. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!