Én megvagyok elégedve a testemmel, de anyám kövérnek
tart, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lehet hogy van rajtam kb 10kiló plusz, de mivel nagyon magas vagyok, e miatt nem vagyok gömbölyű. Viszont nem is vagyok rohadt vékony, mint a húgom. Folyton csesztet a súlyom miatt, és, hogy nincs tökéletes alakom. Viszont nekem tetszik. Én szeretem, hogy van rajtam egy kis húsi. De ő ezt képtelen megérteni, és állandóan szapul, megvonja tőlem a kedvenc kajáim.. Mit tudnék tenni ez ellen?
Miért nem képes megérteni, hogy nem csak a csont vékony lányok lehetnek szépek?
Hát, valóban lenne mit leadni, de szerintem ez nem anyukád dolga.
2020. febr. 2. 19:08
12/51 anonim válasza:
18 kg plussz van rajtad, és még 70kg-al sem lennél csont vékony.
De a 18 az viszont túlsúly.
Amiért anyukád izgul, mert ha gyerekként vagy fiatal felnöttként elhízott vagy akkor felnöttként ezt már soha vagy iszonyat szenvedés által fogod lefogyni.
Anyád helyében nem megvonnám a kedvenc kajádat, hanem otthon nem lenne többet chips és csoki.
2020. febr. 2. 19:09
13/51 anonim válasza:
Nem kell anyuddal foglalkoznod, mit mond erről.
Mennyi idős vagy?
2020. febr. 2. 19:11
14/51 anonim válasza:
Hát ahogy leteremtettek a válaszolók, ők biztosan tökéletes alakkal és testsúllyal rendelkeznek. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben, ha majd nem tetszik, akkor lefogysz.
2020. febr. 2. 19:13
15/51 anonim válasza:
Öcsém! Hát kedves rossz májú kommentelők húzzatok a bokorba! Tesó semmi baj nincs veled olyan ilyen súlyom és boldog vagyok most már, viszont nem mindegy az életkorod és az hogy a csontjaid nehezek-e vagy nem. Én hetente 3x megyek két órás kemény vívó edzésekre és a súlyom így ilyen, ha nem sportolsz pedig kezd el mert a közérzetnek igen jót tesz!
2020. febr. 2. 20:26
16/51 anonim válasza:
Ez tényleg sok.😞
2020. febr. 2. 20:38
17/51 anonim válasza:
Jajj anyám... két szám alatt aztán rohadtul nem tudja megítélni senki sem, hogy a kérdező mennyire egészséges és hogyan néz ki. Ha meg is lehetne ennyiből állapítani bármi konkrétat, akkor sem lehet egy másik ember életébe semmilyen módon beleszólni vagy beleavatkozni, erre az anyukájának sem lenne semmi joga. Ha a kérdező jól érzi magát a bőrében, elégedett magával, nincsen semmilyen egészségügyi problémája stb., akkor minden rendben van. Majd, ha ő úgy érzi, hogy neki ez így nem jó, akkor majd változtat. Ez mindenkinek a saját szuverén döntése.
2020. febr. 2. 20:49
18/51 anonim válasza:
Azért tök jó, hogy mindenki kioktatja a kérdezőt, hogy ez tényleg sok, de ez nem javít azon, hogy az anyja ilyen módon kontrollálni akarja. Ez így nem fog működni, még akkor sem, ha a kérdező szeretne lefogyni. Ez csak ahhoz fog vezetni, hogy egy életre megromlik az evéshez való hozááállása, és rosszabb esetben még evészavarhoz is vezethet.
2020. febr. 2. 20:59
19/51 anonim válasza:
Az nem 10 plusz, hanem 20.
2020. febr. 2. 21:03
20/51 anonim válasza:
Jézusom, nagyon nem normálisak az itteni válaszolók.
Hahó, látott már valaki is magas nőt? Hogy nézne màr ki 60-65 kilósan? Mint egy madárijesztő, bazz.
Igen, tényleg van egy kis túlsúly rajtad, kérdező, de ha te elégedett vagy magaddal, jó az alakod, és nem egészségtelenül csak hasra vagy csak fenékre hízol - és főleg, ha te így tetszel magadnak, akkor ne foglalkozz ezekkel a beszólásokkal. Egy szám csak egy szám, messze nem árul el mindent arról, ahogy kinéz valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!