Megvagyok pasi nélkül - nem fogják fel?
szerintem nem jogos a piszkálódásuk. az első mondatig azt hittem, hogy sosem volt még barátod .
az se lenne gáz, a te dolgod.
mondd meg a mamádéknak hogy még nem találtál olyat akit szeretni tudnál, minden jöttmennttel meg nem fogsz összeállni.
más világot élünk, már nem szokás 18évesen férjnél lenni.
arról, meg hogy lefeküdtél a barátoddal semmi közük. nem is értem miért csesztetnek, hogy nem voltál még senkivel. 1. volt már barátod 2. ha nem lett volna se tudhatják.. meg nem is tudom minek kell ezt mondani, a te dolgod.
mondd meg, hogyha lesz barátod akkor ők lesznek az elsők akiknek szólsz. ne kérdezgessék.
Nagyon helyesen teszed. A tanulásra koncentrálj, egy jó diplomára és a karrieredre. Aki 18 évesen férjhez megy, az általában nem akar továbbtanulni és főállású szülőgép+házvezetőnő szerepben képzeli el az életét.
Ha Te ennél többet vársz az életedtől, akkor a férjhez menés helyett a saját érdeidre koncentrálj.
Amúgy szr lehet, hogy a rokonaid megrekedtek a középkorban, részvétem. Jó, hogy neked több eszed van náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!