Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 eves lanyom, a testvere...

14 eves lanyom, a testvere szuletese ota a nagyanyjanal el, es nem szandekozik hazakoltozni?

Figyelt kérdés

Elsos gimnazista lanyom foggal korommel tiltakozott, hogy testvere legyen, de azt hiszem errol nem o dont.

Amiota megszuletett a testvere, a lanyom a nagyanyjanal van. Eloszor ugy indult, hogy csak a korhazban toltott napok alatt, aztan megkert minket, hogy amig a baba 1-2 hetes hagy maradjon a nagymamanal. Az iskola tole 20 percre van, tolunk 1 orara.

Ennek mar nagyjabol 6 hete. Azota nem tudjuk ravenni, hogy hazajojjon. A nagymamat nem zavarja az unoka, neki is jol esik a tasasag, es ezzel meg teszi is ala a lovat..

Volt egy probalkozas az osziszunetben, osszepakoltuk a cuccait es haza hoztuk.

Minden nap az iskola utan a nagymamanal ebedelt, kertem, hogy jojjon haza egyen otthon, ugy is otthon vagyok, de egy het utan megint a nagymamanal aludt.

A hetvegere sem akar haza jonni, es mar sirogorcsot kapok amiert igy eltavolodik. De kozben semmi energiam nincs arra, hogy fizikailag idelancoljam ot, es halgassam a hiszteriat.

A ferjemet is lathatoan zavarja, tobboszor probaltunk vele beszelni, arrol hogy mi lesz ha jon a baba, mi lesz utana, de ugy erzem, hogy felforgattuk az eletet, es szivbol gyulol minket.

Jo tanulo gyerek, es elhiszem, hogy nehez a gimi es sokat kell tanulni. Lehet, hogy mi sem a legjobbkor idozitettuk a tesot, de jo lenne ha mindenki tudna alkalmazkodni.

Meg is hogy tudnam haza hozni? Nem tudom bezarni ide! Iskolaba el kell mennie. Az hogy utana meg a nagymamahoz megy es nem ide azt, hogy tudom megakadalyozni ha a magymamat ez a szituacio hidegen hagyja?

2019. nov. 10. 10:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/201 anonim ***** válasza:
7%

10!

Az igaz. De nehogy már egy taknyos 14 éves akarja a szülei életet iranyitani

2019. nov. 10. 10:27
 12/201 anonim ***** válasza:
87%

"De nehogy már egy taknyos 14 éves akarja a szülei életet iranyitani"

Ember,hol olvastad,hogy a gyerek írányitja a szülőket?

2019. nov. 10. 10:31
 13/201 anonim ***** válasza:
94%

Miben valtozik így a szülei élete? Tulajdonképpen még terhet is levesz róluk, hiszen nem nekik kell róla gondoskodniuk hanem a nagymamának.

Miért lenne jobb, ha erőszakkal hazavitetnék?

2019. nov. 10. 10:32
 14/201 anonim ***** válasza:
95%

Én egy szobában voltam a húgommal, semmi bajunk nem lett, de nálunk két év a korkülönbség.

14-15 évesen a fene akarna egy egy évest maga mellé, hogy ne tanulhasson, olvashasson, nézhessen filmet, bármit, mert a kicsi alszik.

Cseréljetek lakást a nagyival.

2019. nov. 10. 10:34
 15/201 anonim ***** válasza:
91%

Ha haza rángatnátok,csak roszabb lenne.

Meg azért 14 éves,nem 4.

2019. nov. 10. 10:35
 16/201 anonim ***** válasza:
64%

És az ugye fel sem merült, hogy ez az elkényeztetésetek eredménye? Magától nem utálja ennyire egy lány az újszülött testvérét.

Miért nem oldottátok már meg a külön szobát? Egy nyolcadikos, kilencedikes kamasz nem való egy szobába egy csecsemő mellé. Aludjon veletek a baba.

2019. nov. 10. 10:37
 17/201 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom albérletben vagy saját lakásban éltek ? Igaza van a lányodnak abban, hogy valóban bele van KÉNYSZERÍTVE ebbe a helyzetbe , a saját birodalmát is elveszitek tőle ..

Tisztában vagyok vele a költözés nem mimdig opció , de a szobát nem lehetne leválasztani legalább , hogy privát szféra biztosítva legyen a kamasz lánynak ?

2019. nov. 10. 10:37
 18/201 anonim ***** válasza:
15%

Szent ember!

Itt: "Elsos gimnazista lanyom foggal korommel tiltakozott, hogy testvere legyen..."

2019. nov. 10. 10:38
 19/201 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, nagyon sok a korkülönbség a gyerekek között. Belegondoltatok egyáltalán, hogy amikor a nagy lány 18 évesen tanulna az érettségire, akkor a kicsi 4 évesen ott fog az építőkockkál hupogni? Vagy hogy a nagynak semmi magánélete nem lesz? Se barátnőt, se fiút sem tud áthívni magához.
2019. nov. 10. 10:39
 20/201 anonim ***** válasza:
16%
Edestestverek?
2019. nov. 10. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!