14 eves lanyom, a testvere szuletese ota a nagyanyjanal el, es nem szandekozik hazakoltozni?
Elsos gimnazista lanyom foggal korommel tiltakozott, hogy testvere legyen, de azt hiszem errol nem o dont.
Amiota megszuletett a testvere, a lanyom a nagyanyjanal van. Eloszor ugy indult, hogy csak a korhazban toltott napok alatt, aztan megkert minket, hogy amig a baba 1-2 hetes hagy maradjon a nagymamanal. Az iskola tole 20 percre van, tolunk 1 orara.
Ennek mar nagyjabol 6 hete. Azota nem tudjuk ravenni, hogy hazajojjon. A nagymamat nem zavarja az unoka, neki is jol esik a tasasag, es ezzel meg teszi is ala a lovat..
Volt egy probalkozas az osziszunetben, osszepakoltuk a cuccait es haza hoztuk.
Minden nap az iskola utan a nagymamanal ebedelt, kertem, hogy jojjon haza egyen otthon, ugy is otthon vagyok, de egy het utan megint a nagymamanal aludt.
A hetvegere sem akar haza jonni, es mar sirogorcsot kapok amiert igy eltavolodik. De kozben semmi energiam nincs arra, hogy fizikailag idelancoljam ot, es halgassam a hiszteriat.
A ferjemet is lathatoan zavarja, tobboszor probaltunk vele beszelni, arrol hogy mi lesz ha jon a baba, mi lesz utana, de ugy erzem, hogy felforgattuk az eletet, es szivbol gyulol minket.
Jo tanulo gyerek, es elhiszem, hogy nehez a gimi es sokat kell tanulni. Lehet, hogy mi sem a legjobbkor idozitettuk a tesot, de jo lenne ha mindenki tudna alkalmazkodni.
Meg is hogy tudnam haza hozni? Nem tudom bezarni ide! Iskolaba el kell mennie. Az hogy utana meg a nagymamahoz megy es nem ide azt, hogy tudom megakadalyozni ha a magymamat ez a szituacio hidegen hagyja?
10!
Az igaz. De nehogy már egy taknyos 14 éves akarja a szülei életet iranyitani
"De nehogy már egy taknyos 14 éves akarja a szülei életet iranyitani"
Ember,hol olvastad,hogy a gyerek írányitja a szülőket?
Miben valtozik így a szülei élete? Tulajdonképpen még terhet is levesz róluk, hiszen nem nekik kell róla gondoskodniuk hanem a nagymamának.
Miért lenne jobb, ha erőszakkal hazavitetnék?
Én egy szobában voltam a húgommal, semmi bajunk nem lett, de nálunk két év a korkülönbség.
14-15 évesen a fene akarna egy egy évest maga mellé, hogy ne tanulhasson, olvashasson, nézhessen filmet, bármit, mert a kicsi alszik.
Cseréljetek lakást a nagyival.
Ha haza rángatnátok,csak roszabb lenne.
Meg azért 14 éves,nem 4.
És az ugye fel sem merült, hogy ez az elkényeztetésetek eredménye? Magától nem utálja ennyire egy lány az újszülött testvérét.
Miért nem oldottátok már meg a külön szobát? Egy nyolcadikos, kilencedikes kamasz nem való egy szobába egy csecsemő mellé. Aludjon veletek a baba.
Nem tudom albérletben vagy saját lakásban éltek ? Igaza van a lányodnak abban, hogy valóban bele van KÉNYSZERÍTVE ebbe a helyzetbe , a saját birodalmát is elveszitek tőle ..
Tisztában vagyok vele a költözés nem mimdig opció , de a szobát nem lehetne leválasztani legalább , hogy privát szféra biztosítva legyen a kamasz lánynak ?
Szent ember!
Itt: "Elsos gimnazista lanyom foggal korommel tiltakozott, hogy testvere legyen..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!