Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A kutya vagy a gyerek a...

A kutya vagy a gyerek a fontosabb?

Figyelt kérdés
A férjem és én panelban élünk egy tiszta és rendezett kutyával. A férjemnek van egy majdnem felnőtt lánya, aki jövőre nagy valószínűséggel egyetemre megy. Jók az esélyei. A kiszemelt egyetem a mi városunkban van, így ha a lány hozzánk költözik, a kollégiumot megússza. Az apja nagyon szeretné, hogy így legyen, mert mindig is vágyott rá, hogy a lánya vele éljen. A lánnyal amúgy semmi baj nincs, azt leszámítva, hogy kutya fóbiás. Ezzel úgy vagyunk, hogy erről nem igazán tehet. Sajnos ha itt marad a kutyánk, ő inkább kollégista lesz. A kutya "eredetileg" az enyém volt, most már nyilván közös, és arról is közösen döntöttünk hogy sajnos mennie kell a háztól. Természetesen nem akárhová. A szüleimhez viszem vidékre es tudom hogy ott jó dolga lesz. Szeretjük nagyon, de mégiscsak nagyobb dolog az, hogy végre a férjem lánya többet lesz nálunk. Szegény évek óta vágyik rá, és én is kedvelem a lányt. Hozza tartozik még a dolgomhoz, hogy nekem valószínűleg nem lehet gyerekem. Megértem a férjem vágyát es a boldogságát, sőt, azt kell mondjam, irigylem is érte. Én is várom hogy nálunk legyen a lánya. Jól kijövök vele, sőt az anyjával is. Rokonaim piszkálnak hogy milyen kegyetlenség ez a kutyával szemben. :(
2018. dec. 27. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
51%
Természetesen a gyerek a legfontosabb, de azért én kezdésnek szakember segítségét kérném a fóbia leküzdésében, és akkor mindenki jobban járna, még a lány is. Egy kutyától mindenki boldogabb lesz, ha kiegyensúlyozott vele a kapcsolat.
2018. dec. 28. 10:19
 52/79 anonim ***** válasza:
69%
Ha a mostohafeleség azt akarja, hogy ne költözzön oda a párja lánya, akkor az a baj, ha azt akarja, hogy odaköltözzön és támogatja benne AKKOR AZ A BAJ. Tiszta nevetséges ez a fórum. :D
2018. dec. 28. 11:06
 53/79 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó! Az a baj, hogy le passzolja a kutyát...mert ez a leg könnyen.

Lehet kezelni a fóbiát és én azon lennék,hogy ha mar szeretne es mi is szeretnénk hogy hozzánk költözzön, akkor ő is álljon úgy a dologhoz...meg próbálja!

Soha nem dobnám a kutyám,amit én vette/hoztam a házhoz! Felelősséget vállaltam érte! A lany is önző, ha meg sem próbálja!

2018. dec. 28. 11:16
 54/79 anonim ***** válasza:
56%
Ha meg azt mondaná a kérdező hogy a kutya marad, egyből húszan támadnának neki hogy szemét ri.banc, ki akarja utálni a férje gyerekét a családból... Ezen az oldalon csak szemét lehetsz, akármi a problémád.
2018. dec. 28. 11:28
 55/79 anonim ***** válasza:
30%
54-es ez így van! De kb minden témában, nem is érdemes érdemi választ adni mert kivégeznek itt.
2018. dec. 28. 12:28
 56/79 anonim ***** válasza:
70%

Saját tapasztalataim alapján simán le lehet győzni a fóbiákat,ha az ember tényleg akarja. Kiskoromban rettegtem a pókoktól nagymamám ezt eléggé unta,hogy állandóan halálra rémültem egy póktól, amikor megláttam, ezért egyszer a kezembe nyomott egyet...akkor voltam 5 éves megdermedtem mozdulni sem bírtam,de közben mondta mamám,hogy látod hogy nem csinál veled semmit? Jobban fél ő,mint te... aztán mondtam neki, hogy engedjük el,ha fél. Utána nem féltem tőlük és ma már madárpókom van. Szintén ugyanez volt a lovakkal. Mivel nagy állatok és könnyen megijednek, ezért sosem mertem a közelükbe menni. Az élet pedig úgy hozta, hogy megismerkedtem a párommal,akinek van 2 lova és nagyon fontosak neki. Nem volt más választásom, mint elfogadni őket,most meg már simán bemegyek hozzájuk csinálom az etetést itatást sőt még fel is ülök rájuk,ha úgy gondolom... jó fej állatok. Sosem kértem volna, hogy adja el őket,mert rettegek tőlük. Párom pedig a macskákat utálta én, pedig nagyon macskás vagyok. Aztán egyszer csak a kutyáink fogtak egy kismacskát és mivel nem akartam, hogy bántsák, ezért inkább bevittem magunkhoz. Hát nem örült neki. Mára pedig úgy szereti,hogyha rászólok a macskára,mert valami h*lyeséget csinál,akkor rögtön jön az ,hogy miért beszélek így szegény cicával? :D aztán megy oda hozzá és simogatja,hogy jajj hát bántottak? :D. Azóta minden macskát szeret.

Sosem hagynám magára a kutyámat vagy akármilyen állatomat emiatt. A kutya volt hamarabb. Alkalmazkodjon a "gyerek". Nem lehetetlen csak akarni kell. A fóbiákat le lehet győzni.

2018. dec. 28. 12:56
 57/79 anonim ***** válasza:
52%

Amikor megvetted / befogadtad a kutyádat, akkor felelősséget vállaltál érte egy életre. Ez a tény ebben a sztoriban. Minden más csak mellébeszélés.

(Igen, van olyan helyzet, amikor muszáj megválni egy állattól, de nem az - csak hát van, aki tényleg szereti az állatát, és van, akinek csak hobbi:( )

2018. dec. 28. 13:14
 58/79 anonim ***** válasza:
42%
Ne pitizz a pasinak,mert ez kissé olyan.. Végül a lány kifur téged is,mehetsz a kutya után,én ezért nem kezdtem kis v felnőtt kölykös férfivel,én nem mozaikoztam..
2018. dec. 28. 13:16
 59/79 anonim ***** válasza:
98%

Én mindenképpen a kompromisszumra törekednék. Felelősséget vállaltál a kutyáért. Ha gyerekutáló lenne a lány, akkor a gyerekedet is a nagyszülőkhöz passzolnád?

Az nem megoldás, hogy amikor a lány otthon van, akkor a ti szobátokban van a kutya, illetve többet vagytok lenn sétálni? Még így is jobb lenne neki, mint messze tőletek egy idegen helyen és hátha idővel megszereti a csaj a kutyust. Egyébként se sokat lenne otthon a lány, hiszen az egyetemen lesz és gondolom a barátaival is elmenne ide-oda szórakozni, tehát nem kéne sokat korlátozni a kutyát.

2018. dec. 28. 14:31
 60/79 Estádio de Felchút ***** válasza:
83%

Kié a lakás?

Így, vagy úgy, de ebbül baj lesz.

2018. dec. 28. 15:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!