A férjem és én panelban élünk egy tiszta és rendezett kutyával. A férjemnek van egy majdnem felnőtt lánya, aki jövőre nagy valószínűséggel egyetemre megy. Jók az esélyei. A kiszemelt egyetem a mi városunkban van, így ha a lány hozzánk költözik, a kollégiumot megússza. Az apja nagyon szeretné, hogy így legyen, mert mindig is vágyott rá, hogy a lánya vele éljen. A lánnyal amúgy semmi baj nincs, azt leszámítva, hogy kutya fóbiás. Ezzel úgy vagyunk, hogy erről nem igazán tehet. Sajnos ha itt marad a kutyánk, ő inkább kollégista lesz. A kutya "eredetileg" az enyém volt, most már nyilván közös, és arról is közösen döntöttünk hogy sajnos mennie kell a háztól. Természetesen nem akárhová. A szüleimhez viszem vidékre es tudom hogy ott jó dolga lesz. Szeretjük nagyon, de mégiscsak nagyobb dolog az, hogy végre a férjem lánya többet lesz nálunk. Szegény évek óta vágyik rá, és én is kedvelem a lányt. Hozza tartozik még a dolgomhoz, hogy nekem valószínűleg nem lehet gyerekem. Megértem a férjem vágyát es a boldogságát, sőt, azt kell mondjam, irigylem is érte. Én is várom hogy nálunk legyen a lánya. Jól kijövök vele, sőt az anyjával is. Rokonaim piszkálnak hogy milyen kegyetlenség ez a kutyával szemben. :(
A kutya maradna. Ez alap. Engem az is erdekelne, hogy az a vidék, az kilyne lesz? Kibsszak a kertbe Fifikét, aztán ennyi? Tudod ugye, hogy egy panelkutya ebbe bele fog betegedni?
A masik dolog, egyetemista lesz. Max enni es aludni fog hazajárni. Utana ugyis isszejon valami faszival, rovid idon belul. Elhiszem, h gyerekpotlek kell, de egy egyetemista nő nem tud az lenni. A végén még kutya nélkül is maradsz...
2018. dec. 27. 19:00
32/79 anonim válasza:
Sajnálom ha nem tetszik a válasz de a kutya a legőszintebb szeretetével szeret téged. Hosszú évek óta. Neki te vagy a családja.
Ez olyan mintha egy 10 éves gyerekrt adnál örökbe, akinek te jelented a világot.
Fóbia ide vagy oda. Értem én hogy fél a lány, de erre vannak a szakemberek. Eredményesen kezelik a fobiakat. Esetleg meg kellene próbálni.
Gondold át újra és próbáld kérlek a kutya szempontjait figyelni, bármennyire is bűntudatod van a lányért.
2018. dec. 27. 19:42
33/79 Metionin válasza:
Ebben az esetben tuti maradna a kutya. A nagylány mehet koliba. A kutya van otthon, ő volt ott előbb, a csaj meg elég nagy hozzá hogy döntsön, alkalmazkodik vagy nem költözik oda. Gondolom a kolit úgysem magának kell fizetnie. Ha egy városban lesztek, az apa találkozhat vele amennyit akar. Persze ettől függetlenül azt csinálsz amit akarsz, csak én úgy vagyok vele, hogy amiért felelősséget vállaltam, azt nem dobom el soha senki miatt. Lehet lepontozni.
2018. dec. 27. 19:45
34/79 anonim válasza:
Nálam tuti maradna a kutya, de nem olyan egyszerű a helyzet mint ahogy itt néhányan látják. Ha a párotok megkérdezné, hogy a gyereke, vagy a kutyátok előbbvaló,- és ti tudjátok hogy minden vágy ahogy vele éljen a lánya- tényleg simán azt tudnátok mondani hogy a kutya a fontosabb?
2018. dec. 27. 20:11
35/79 anonim válasza:
Hát akkor én leszek az egyetlen, állatszerető vagyok, kutyám is van, de egyértelmű hogy a kutya menne. Azért szomorú hogy az ember elé helyezik a kutyákat mostanában. Nekünk is van, kinn az udvaron, de annak is a hátsó részébe, ha megengedem akkor jöhet előre, de épületbe nem mehet, még a garázsba se sehova, és hidd el lehet jobban érzi magát mint a panelkutyák a betonon. Itt van neki 4000m2 tyukok társaságában, ő már 8 éve, elődje 14 évig élt.
Egyébként ha szőralergiája lenne a lánynak akkor is az lenne hogy had szopjon a kollégiumba, a kutya marad...
2018. dec. 27. 20:39
36/79 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe: ha a lány szőrallergiás lenne akkor mi lenne a válaszok többsége?
2018. dec. 27. 20:50
37/79 piroska és a farkas válasza:
Macskafóbiàja is van? Mert lehetne cicàd...:) Nem a kutya, vagy egy baba helyett, hanem a cicàért önmagàért.
2018. dec. 27. 20:56
38/79 anonim válasza:
Ha kutyaszőr allergiája lenne a lánynak, akkor még egyértelműbb hogy a kutya marad, a lány meg megy koleszba. Ha allergiás,hogy jutna egyáltalan eszébe hogy olyan helyre menjen ahol kutya van,ráadásul a kutyát baxák ki miatta? Röhej.
2018. dec. 27. 21:07
39/79 anonim válasza:
Itt inkább az a röhej, hogy alap az embert félresöpörni- bár én köztes megoldást keresnék hogy mindkettő maradhasson, na mindegy.
2018. dec. 27. 21:23
40/79 A kérdező kommentje:
Tartok tőle hogy egy dolgot nem tudtam világosan átadni: elsősorban nem a lánynak van szüksége ránk, hanem éppen fordítva. A férjem lelkének egy kis része mintha mostanáig aludt volna, és most ébredt fel, hogy talán lehetősége nyílik a lányával együtt élni pár évet. Azt is tudom hogy egy félig felnőtt nő nem lesz már a gyerekem, mégis valahogy a fiatalság megtölti élettel a házat. Talán lehetne gyógyítani az ő fóbijáját is, de ő nem hisz benne. Elmehetne a kollégiumba, de mi azt akarjuk, hogy velünk lakjon. A szüleim pedig már tartottak nagyon sok kutyát és a legtöbb szép kort élt meg. A miénket is ismerik, a kutya is ismeri őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!