Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A kutya vagy a gyerek a...

A kutya vagy a gyerek a fontosabb?

Figyelt kérdés
A férjem és én panelban élünk egy tiszta és rendezett kutyával. A férjemnek van egy majdnem felnőtt lánya, aki jövőre nagy valószínűséggel egyetemre megy. Jók az esélyei. A kiszemelt egyetem a mi városunkban van, így ha a lány hozzánk költözik, a kollégiumot megússza. Az apja nagyon szeretné, hogy így legyen, mert mindig is vágyott rá, hogy a lánya vele éljen. A lánnyal amúgy semmi baj nincs, azt leszámítva, hogy kutya fóbiás. Ezzel úgy vagyunk, hogy erről nem igazán tehet. Sajnos ha itt marad a kutyánk, ő inkább kollégista lesz. A kutya "eredetileg" az enyém volt, most már nyilván közös, és arról is közösen döntöttünk hogy sajnos mennie kell a háztól. Természetesen nem akárhová. A szüleimhez viszem vidékre es tudom hogy ott jó dolga lesz. Szeretjük nagyon, de mégiscsak nagyobb dolog az, hogy végre a férjem lánya többet lesz nálunk. Szegény évek óta vágyik rá, és én is kedvelem a lányt. Hozza tartozik még a dolgomhoz, hogy nekem valószínűleg nem lehet gyerekem. Megértem a férjem vágyát es a boldogságát, sőt, azt kell mondjam, irigylem is érte. Én is várom hogy nálunk legyen a lánya. Jól kijövök vele, sőt az anyjával is. Rokonaim piszkálnak hogy milyen kegyetlenség ez a kutyával szemben. :(
2018. dec. 27. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
76%
De, átadtad a lényeget: szomorú, hogy most akartok gyerekpótlékot, és rá akartok akaszkodni egy önálló élet küszöbén álló lányra. Óriásit fogtok koppanni, ha rájöttök, hogy már megvan a maga élete, de meg is érdemlitek!
2018. dec. 27. 21:41
 42/79 anonim ***** válasza:
71%
Na kiváncsi leszek mikor a felnőtt nő inkább albiba menekül onnan ahol kb 5 8 éves kislányként fogjátok kezelni mint vmi dedóst,vmi babapótlékként,gondolom a kutya is igy volt tartva gyerek potlékként,a ti fejetekben kéne rendet tenni mert egy egyetemista lány nem lesz öltözhető szobababa nektek...
2018. dec. 27. 21:47
 43/79 A kérdező kommentje:
Nem értem miért tennénk ilyeneket. Azt sem látom hogy a fenti írásaimból mi indokolná, hogy kisgyerekként kezeljünk őt. Szeretjük, főleg a férjem, fiatal felnőttnek szeretjük.
2018. dec. 27. 21:52
 44/79 anonim ***** válasza:
60%

Én azt nem értem mi jogon írják itt néhányan a lányra, hogy p*csa?! Ismeritek a lányt személyesen esetleg? Jaaa, dehogy, csak a kutyaimádó k...csögök itt élik ki magukat egy fóbiás lány helyzetén.

És félreértés ne legyen, van nekem is kutyám és szeretem, és a kérdezőnek sem kéne elköltöztetnie a kutyáját. DE EMBEREK, ne már egy fóbiás lányt szidjunk, aki szimplán az apjánál szeretne lakni egyetem alatt...

2018. dec. 27. 21:57
 45/79 anonim ***** válasza:
58%
A kiscsajnak nincs lelkiismeretfurdalása amúgy, hogy miatta pateroljátok ki a kutyát? Ha én lennék ilyen helyzetben, hogy csak úgy tudnék odaköltözni valakihez, hogy az megválik az állatától (pl allergiás lennék rá), akkor inkább keresnék alternatívát, semmi esetre sem várnám ezt senkitől sem el.
2018. dec. 27. 23:21
 46/79 anonim ***** válasza:
55%

Itt mindkét oldal problémás,és nem lesz hosszu életű együtt lakás ez,boritékolom,kiütköznek majd a dolgok..

40N

2018. dec. 28. 00:01
 47/79 anonim ***** válasza:
76%

Egy birka százat csinál...

Végre egy nő, aki nem elpaterolni akarja a társa gyerekét, hanem még áldozatot is hozna érte.

Kérdező! Mivel eddig gondolom a lány csak átmenetileg látta a kutyust,vagyis nem élt vele, így ideje sem volt igazán megismerni. Próbáljatok vele beszélni, hogy legyen egy kis együtt töltött idő, mondjuk fél év. Kössetek kompromisszumot, ha az idő alatt olyat tesz a kutya, akkor megy, de szerintem egy két hónap, és a legjobb barátok lesznek. Ez a lány még nem élt kutyával, és azt feltételezi, hogy mindegyik harap.

Még egy gondolat;így te is látni fogod, hogy ez csak hiszti, vagy tényleg van félnivalója.

2018. dec. 28. 00:36
 48/79 anonim ***** válasza:
61%
Hogy mondhattok ilyeneket? A kutya nem mehet vidékre, mert sérül a lelke, de a lány nyugodtan menjen koliba, neki ne essen rosszul, hogy az apja nem áll ki érte és inkább a felesége kutyáját helyezi előtérbe. Ez egy utolsó esély az apának,hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, ilyen több nem lesz. A kutya nem kerül rossz helyre, azonban a koleszok nagy része egy szűk kis csótányos lyuk, ahol még tanulni se lehet rendesen. Kérdező, szép tőled, hogy meghozod ezt az áldozatot a férjedért, biztos nagyon szereted.
2018. dec. 28. 07:59
 49/79 anonim ***** válasza:
65%

De ő nem gyerek, hanem fiatal felnőtt nő. Szerintem ha koliba menne is lehetne szorosabb a kapcsolat. Lehetne főzni neki, programokat csinálni stb, nem kell ahhoz együtt élni szerintem.

Én biztos nem passzolnàm le az állatom, ha jól nevelt, nem agresszív stb, akkor semmi ok nincs rá.

Nem kell etetnie, simogatnia a lánynak, jól ellehetne lenni anélkül is

2018. dec. 28. 08:32
 50/79 anonim ***** válasza:
37%
Na a lányt is ki osztanám kicsit. Nem úgy működik h nem hiszek valamiben és szar*k rá. Vagy nem hisz vagy nem is akar hinni de sztm a második. Ti meg képesek lennétek a mimóza hercegnő miatt oda adni a kutyát. Elképesztő. A lány nagy már vagy mehet koleszba vagy meg szokja a kutyát. A kutya meg hiába is h a szüleidnek adjátok oda, lelki traumát fog neki okozni. Ennyi.
2018. dec. 28. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!