A kutya vagy a gyerek a fontosabb?
Én azt nem értem mi jogon írják itt néhányan a lányra, hogy p*csa?! Ismeritek a lányt személyesen esetleg? Jaaa, dehogy, csak a kutyaimádó k...csögök itt élik ki magukat egy fóbiás lány helyzetén.
És félreértés ne legyen, van nekem is kutyám és szeretem, és a kérdezőnek sem kéne elköltöztetnie a kutyáját. DE EMBEREK, ne már egy fóbiás lányt szidjunk, aki szimplán az apjánál szeretne lakni egyetem alatt...
Itt mindkét oldal problémás,és nem lesz hosszu életű együtt lakás ez,boritékolom,kiütköznek majd a dolgok..
40N
Egy birka százat csinál...
Végre egy nő, aki nem elpaterolni akarja a társa gyerekét, hanem még áldozatot is hozna érte.
Kérdező! Mivel eddig gondolom a lány csak átmenetileg látta a kutyust,vagyis nem élt vele, így ideje sem volt igazán megismerni. Próbáljatok vele beszélni, hogy legyen egy kis együtt töltött idő, mondjuk fél év. Kössetek kompromisszumot, ha az idő alatt olyat tesz a kutya, akkor megy, de szerintem egy két hónap, és a legjobb barátok lesznek. Ez a lány még nem élt kutyával, és azt feltételezi, hogy mindegyik harap.
Még egy gondolat;így te is látni fogod, hogy ez csak hiszti, vagy tényleg van félnivalója.
De ő nem gyerek, hanem fiatal felnőtt nő. Szerintem ha koliba menne is lehetne szorosabb a kapcsolat. Lehetne főzni neki, programokat csinálni stb, nem kell ahhoz együtt élni szerintem.
Én biztos nem passzolnàm le az állatom, ha jól nevelt, nem agresszív stb, akkor semmi ok nincs rá.
Nem kell etetnie, simogatnia a lánynak, jól ellehetne lenni anélkül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!