Nyáron lesz egy éves az unokám, és míg a szülők
dolgoznak, én leszek vele. Kivihetem-e így az udvarra?
Figyelt kérdés
Kertes házban élünk, kutyánk is van. A kutya kinti, a dolgát a kertben végzi, de minden reggel összeszedem. Rendszeresen látja állatorvos, oltva, féreghajtózva van. A kicsi viszont még csak mászni, esetleg totyogni fog, engedjem-e a fűben (általában a kutya egy helyre végzi a dolgát hátul) kúszni-mászni, természetesen, ha én is ott vagyok, vagy ne vigyem ki a kutya miatt? ( A kutya szocializálva van gyerekekhez, nagyon szelíd)
Velük együtt kell rákészülni arra, hogy hogyan végzed otthon az esetleg feladataidat.
De egyet ne felejts el, te vigyázol rá, tehát ne legyen annyira fontos az a kutya k*ki.
Azt irod, addig lesz veled, amíg dolgoznak. Hát akkor majd utána megcsinálod azt ami kétes.
Figyelj te csak a kicsire.
2015. febr. 18. 14:56
2/28 anonim válasza:
esetleges*
2015. febr. 18. 14:56
3/28 anonim válasza:
Ja és a fűben hagynád mászni, ahol a kutya a kaksis hátsójával mászkál? :/
Majd megcsinálod máskor
2015. febr. 18. 14:57
4/28 anonim válasza:
mert a kutya végighúzza a farát a füvön egész nap?:D
öcsém többet volt a kertben mint kellett volna, még egyszer megkövült macskasz@rt is bevett a szájába,de semmi baja nem lett(persze akkor volt pánik)
2015. febr. 18. 15:00
5/28 A kérdező kommentje:
Mit csinálok meg máskor?
2015. febr. 18. 15:00
6/28 anonim válasza:
mindegy nem engeded a babát hátra ahol a kutya a dolgát végzi, amúgy nem lesz semmi baja, kell koszolódnia a gyereknek különben, olyan beteges lesz mint az egyik szomszédom gyereke.Burokban volt tartva és állandóan beteg.Viszel ki játékokat,amin ülhet meg ilyesmi és máris nem akar a földbe túrni.ha más nem kiviszel egy pokrócot és arra teszed.
2015. febr. 18. 15:06
7/28 anonim válasza:
ha nem találkozik a bacikkal akkor nem is fog kialakulni az immunrendszere. vidd ki nyugodtan, csak figyelj arra hogy ne nyúzza nagyon a kutyát :D
2015. febr. 18. 15:07
8/28 anonim válasza:
Mi csinálsz meg máskor? Hát a kaka összeszedést.. amikor a gyerek nem veled van, hanem a szüleivel, amikor végeztek a munkában.
Vigyél ki pokrócot és oda ültesd a babát. De egy kis 1 évest így sem hagynék magára :/
2015. febr. 18. 15:08
9/28 anonim válasza:
Jaj ne viccelj már... Ha ettől ennyire félni kellene, akkor szerintem már kihalt volna az emberiség... Régen az állatok között nőttek fel a gyerekek, mégsem lett semmi bajuk.
2015. febr. 18. 15:10
10/28 anonim válasza:
8-as eleve beleírta a kérdésbe, hogy természetesen nem hagyná magára... :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!