Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A kutya vagy a gyerek a...

A kutya vagy a gyerek a fontosabb?

Figyelt kérdés
A férjem és én panelban élünk egy tiszta és rendezett kutyával. A férjemnek van egy majdnem felnőtt lánya, aki jövőre nagy valószínűséggel egyetemre megy. Jók az esélyei. A kiszemelt egyetem a mi városunkban van, így ha a lány hozzánk költözik, a kollégiumot megússza. Az apja nagyon szeretné, hogy így legyen, mert mindig is vágyott rá, hogy a lánya vele éljen. A lánnyal amúgy semmi baj nincs, azt leszámítva, hogy kutya fóbiás. Ezzel úgy vagyunk, hogy erről nem igazán tehet. Sajnos ha itt marad a kutyánk, ő inkább kollégista lesz. A kutya "eredetileg" az enyém volt, most már nyilván közös, és arról is közösen döntöttünk hogy sajnos mennie kell a háztól. Természetesen nem akárhová. A szüleimhez viszem vidékre es tudom hogy ott jó dolga lesz. Szeretjük nagyon, de mégiscsak nagyobb dolog az, hogy végre a férjem lánya többet lesz nálunk. Szegény évek óta vágyik rá, és én is kedvelem a lányt. Hozza tartozik még a dolgomhoz, hogy nekem valószínűleg nem lehet gyerekem. Megértem a férjem vágyát es a boldogságát, sőt, azt kell mondjam, irigylem is érte. Én is várom hogy nálunk legyen a lánya. Jól kijövök vele, sőt az anyjával is. Rokonaim piszkálnak hogy milyen kegyetlenség ez a kutyával szemben. :(
2018. dec. 27. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
48%
Miben nyilvánul meg a lány fóbiàja? Próbált tenni ellene?
2018. dec. 27. 17:55
 22/79 lizzi77 ***** válasza:
61%
Kegyetlenség.Annak a kutyának ugyanolyan érzései vannak, mint egy embernek, de ő nem tudja elmondani, ha fáj.Felelős vagy érte, az a gyerek meg már majdnem felnőtt.Össze kell szoktatni őket, létezik fóbiaterápia is.Plusz: ha mégsem jön be a nagyboldogcsalád-jelenet, akkor a leányzó mondjuk koleszba megy, aztán a kutyát visszaköltöztetitek,egészen addig, amíg a kisasszony megint visszaköltözik,aztán megint mehet a szülőkhöz vissza?Marha sok bizodalma lesz bennetek a kutyának,bele is pusztulhat a depibe,aztán majd lehet sajnálkozni, hogy jajj, szegény Blöki, ha tudtuk volna...!Tudtátok ti ezt, csak így kényelmesebb, nem igaz?
2018. dec. 27. 17:59
 23/79 Miss Endzsi ***** válasza:
52%
Szerencsétlen kutyának mennie kell egy p*csa miatt. Jól kibas*ztatok szegény állattal.
2018. dec. 27. 18:02
 24/79 anonim ***** válasza:
66%

Nyilván a te döntésed, ha így látod jónak, akkor tedd ezt.

Én soha semmiért nem válnék meg a kutyámtól. Akkor sem, ha a szüleim bevállalnák.

Ismerek kutyafóbiást, akinek a felesége imádja a kutyákat és megmondta, hogy nem akar kutya nélkül élni. Állati nehéz volt, de legyőzte a fóbiát. A saját kutyájukat imádja és alakul a többi kutyával is a kapcsolata. Sikerült, mert akarta. Gondolom, a lány eddig nem is akart változtatni a hozzáállásán. De nem is kell meki, hiszen csak bánatos szemmel rátok néz és a kutyának máris költöznie kell.

Ti döntésetek, beszéljétek meg a lánnyal is.

De azt azért hangsúlyoznám, hogy a leányzónak elég sz@rcsi élete lesz így, hogy kutyafóbiás. Csak mert az utcán nem fogja mindenki nagy ívben kikerülni a hercegnőt, aki kutyával sétál. Szóval szerintem jó lenne inkább a csaj fejében rendbe tenni a káoszt.

2018. dec. 27. 18:05
 25/79 anonim ***** válasza:
68%
Alapesetben egyértelmű, higy a gyereket a kutya elé helyezem, de könyörgöm, itt nincs gyerek, itt egy hisztis felnőtt nő van
2018. dec. 27. 18:11
 26/79 anonim ***** válasza:
73%
Nézd, ha arról lenne szó hogy a lánynak nincs hova mennie, akkor azt mondanám hogy az ember előbbvaló. De itt szó sincs erről-pusztán kényelmi kérdés miatt meg ki nem dobnám a kutyámat! A lánynak úgyis hamarosan saját élete lesz- de a kutyát akkor már nem hozod vissza legalábbis remélem nem ba.szol ki még egyszer szegény jószággal.
2018. dec. 27. 18:12
 27/79 anonim ***** válasza:
46%

Itt szó nincs gyerekről csak egy elkényztetetett uri hp ről aki "fobiás" nem akar és sose fog alkalmazkodni semmihez senkihez,kiváncsi leszek munkahelyen is majd dirigálni fog e a főnőkeinek h ez meg az ne legyen ott mert őt zavarja? De ezek a mai kislányok kisfiuk hercegnő herceg szindromások és a munka alapjáraton allergiát okoz náluk,mert anyu apu mindent szuletéstől kezdve alájuk pakolt csettintésre,minden megvan,pénz az ugy jon magátol,a nemet nem ismerik sose halották, vagy azt h mások is vannak rajtuk kivül,önző miss és herceg generácio ez a mai 18 20 on évesek,tisztelet a kevés kivételnek akit otthon megneveltek és nem igy h csak ő a fontos más levan kakilva..

58N

2018. dec. 27. 18:21
 28/79 anonim ***** válasza:
78%

Ebben a konkrét helyzetben nyilván a kutya. (A kutyának ugyanis te vagy az élete középpontja, a férjed lányának meg meglesz majd a maga élete, eszik-alszik majd nálatok, különben meg önállósodik, és így is van rendjén. A gyerekkoráról már lekéstetek.)

De ha te így gondolod, talán jobb is lesz a szüleidnél, talán ők majd jobban szeretik őt, mint ti.

2018. dec. 27. 18:34
 29/79 anonim ***** válasza:
71%
A párkapcs és az itteni szekcióban is megszaporodtak mostanában a direkt megosztó ilyen kit választanál állatod/rokonod/párod kérdések, nem akarok a szokásos kamukiáltó lenni, de ez már gyanús.
2018. dec. 27. 18:37
 30/79 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a leányzónak kéne alkalmazkodni a kutyushoz. Velem is hasonló helyzet volt. Mentem egyetemre és egy olyan barátommal vettem ki albit aki kutyás volt én meg kutya fóbiás. Nagyon lassan de összeszoktunk és mostmár ha nem is az összes kutyával, de sokkal meg tudok lenni. Ha a leány nem akar alkalmazkodni akkor szedje a sátorfáját és húzzon koliba. A kutya is élő lény nem lehet csak úgy alkalmanként elküldeni mert a lány nem bírja elviselni.
2018. dec. 27. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!