Befogadtuk őket ilyen feltételekkel? Tényleg gonoszság lenne?
Unokaöcsémet a feleségével és a 7 hónapossal befogadtuk,mert egyébként mehettek volna a híd alá.
Viszont csak időlegesen,3 hónapra,és ezekkel a feltételekkel:
- melóznak, találtunk nekik munkát,unokaöcsémnek heti 6 nap 12 óra 150ezerért,feleségének heti 5 nap 10 óra 120 ezerért. Ha jobbat talál persze váltson,de érettségivel kevés munkatapasztalattal nem rossz
- picurnak bölcsi,reggel 8kor elviszem én,délután fél5kor anyja hozza el
-fizujukból 10-10ezret tarthatnak meg,többit én gyűjtöm,amikor mennek el egyben megkapják
- házban nincs cigi,ha elköltik cigire első héten a pénzük,akkor így jártkak
-kajába rezsibe nem kell adniuk,de eszik amit mi
-szobájuk nekik kell rendbentartani,gyerek után ők pakolnak el,maguk után elmosogatnak,rendet raknak
Ők belementek,muszáj volt mert a gyámügy elvinné a kicsit,ide is kijár 2hetente a gyámügyes nő,hogy minden rendben van-e. (a picur alultáplált,azt ette ami akadt,most kap tápszert gyümit pépet)
Anyám nagyanyámmal és a hugával (unokaöcsém anyja) meg ki van akadva hogy 10-12 órá melóra kényszerítem őket,a picinek az anyja mellett lenne a helye,lenyúlom a pénzük,gonosz vagyok...
De nem ertitek, hogy
Nem. Veszi. El. A. Penzuket. A. Kerdezo.
Csak sporol NEKIK. A kesobbi eletukre. Es honapokig eltartja oket. A szemet.
A 81%-os egy tipikus kibic.
Kívülről mindig mindenbe beleokoskodik, hogy majd ő megmondja a tutit...
Egy madár.
Én is hasonló semmilyen nevelést japtam mint ők.
Sajat magam és a férjem segitségével jöttem rá hogy miért van értelme dolgozni,és nem elverni 3 nap alatt mindent.
Remélem ők is rájönnek.
Ha nem,akkor nem tudok mit csinalni,igy is kimeritő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!