Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Befogadtuk őket ilyen feltétel...

Befogadtuk őket ilyen feltételekkel? Tényleg gonoszság lenne?

Figyelt kérdés

Unokaöcsémet a feleségével és a 7 hónapossal befogadtuk,mert egyébként mehettek volna a híd alá.

Viszont csak időlegesen,3 hónapra,és ezekkel a feltételekkel:

- melóznak, találtunk nekik munkát,unokaöcsémnek heti 6 nap 12 óra 150ezerért,feleségének heti 5 nap 10 óra 120 ezerért. Ha jobbat talál persze váltson,de érettségivel kevés munkatapasztalattal nem rossz

- picurnak bölcsi,reggel 8kor elviszem én,délután fél5kor anyja hozza el

-fizujukból 10-10ezret tarthatnak meg,többit én gyűjtöm,amikor mennek el egyben megkapják

- házban nincs cigi,ha elköltik cigire első héten a pénzük,akkor így jártkak

-kajába rezsibe nem kell adniuk,de eszik amit mi

-szobájuk nekik kell rendbentartani,gyerek után ők pakolnak el,maguk után elmosogatnak,rendet raknak

Ők belementek,muszáj volt mert a gyámügy elvinné a kicsit,ide is kijár 2hetente a gyámügyes nő,hogy minden rendben van-e. (a picur alultáplált,azt ette ami akadt,most kap tápszert gyümit pépet)

Anyám nagyanyámmal és a hugával (unokaöcsém anyja) meg ki van akadva hogy 10-12 órá melóra kényszerítem őket,a picinek az anyja mellett lenne a helye,lenyúlom a pénzük,gonosz vagyok...

2016. dec. 4. 08:40
 81/119 A kérdező kommentje:
Mutass olyan bankszámlát ahova megéri betenni.
2016. dec. 4. 12:00
 82/119 anonim ***** válasza:
93%

De nem ertitek, hogy

Nem. Veszi. El. A. Penzuket. A. Kerdezo.

Csak sporol NEKIK. A kesobbi eletukre. Es honapokig eltartja oket. A szemet.

2016. dec. 4. 12:01
 83/119 anonim ***** válasza:
94%

A 81%-os egy tipikus kibic.

Kívülről mindig mindenbe beleokoskodik, hogy majd ő megmondja a tutit...

Egy madár.

2016. dec. 4. 12:01
 84/119 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy nekem az a gondom az egésszel, hogy hiába a 3 hónap, hiába a kérdező erőlködése, nem fog vezetni sehova, mert ha valakik ekkora léhűtők, azok 3 hónap után is le fognak csúszni.
2016. dec. 4. 12:03
 85/119 anonim ***** válasza:
71%
Igen84es igazad van !!! Ha két anya két apa nem tudott két nem éppen tini korú embert megnevelni neked se fog menni kérdező.Ha nem túlzol akkor nagyon gàzosak.
2016. dec. 4. 12:06
 86/119 A kérdező kommentje:

Én is hasonló semmilyen nevelést japtam mint ők.

Sajat magam és a férjem segitségével jöttem rá hogy miért van értelme dolgozni,és nem elverni 3 nap alatt mindent.

Remélem ők is rájönnek.

Ha nem,akkor nem tudok mit csinalni,igy is kimeritő.

2016. dec. 4. 12:13
 87/119 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj ezzel, hogy a pénzt, amit te felreteszel, pár hét alatt fel fogják élni. Nálunk is van ilyen a családban. Anyuka Starbucks kávét vesz magának, apukának RedBullt, márkás ruhákat maguknak, a gyereknek meg turis ruha, olcsó élelmiszer... Játéka nincs a másfél évesnek, mert drága -amit ajándékba kap, azt anyuka eladja- de apukanak kell a legujabb mobil. Anyuka gyest kap, apuka nem dolgozik -10 éve ismerem, harminc fölött van, sose dolgozott. De elvannak, mert a szülők segítenek, hiszen ott a kisgyerek....
2016. dec. 4. 12:15
 88/119 anonim ***** válasza:
85%
Ja kérdező màr mindent értek. ... Tényleg szìvemből gratulàlok hogy kitörtél.
2016. dec. 4. 12:20
 89/119 anonim ***** válasza:
6%
Ngyon durvának tartom igy megszabni más életét, ugyanakkor alapigazság, ha valaki nem szervezi meg a saját életét, akkor valaki más fogja ezt helyette megtenni. Én valami olyasmi feltételt beiktatnék ebbe, ami nyugaton van, hogy joga van havi x. órában jobb állást keresni. Így tartanám teljesen korrektnek ezt, hogy ne bebetonozva legyen ide, hanem legyen lehetősége emberibb helyzetet keresnie s csak akkor keljen így élnie, ha nem talál olyant.
2016. dec. 4. 12:40
 90/119 A kérdező kommentje:
Privát kérdezőnek: nem vagyunk romák. Magyarok között is van bőven aki úgy él hogy majd lesz valami.
2016. dec. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!