Befogadtuk őket ilyen feltételekkel? Tényleg gonoszság lenne?
Unokaöcsémet a feleségével és a 7 hónapossal befogadtuk,mert egyébként mehettek volna a híd alá.
Viszont csak időlegesen,3 hónapra,és ezekkel a feltételekkel:
- melóznak, találtunk nekik munkát,unokaöcsémnek heti 6 nap 12 óra 150ezerért,feleségének heti 5 nap 10 óra 120 ezerért. Ha jobbat talál persze váltson,de érettségivel kevés munkatapasztalattal nem rossz
- picurnak bölcsi,reggel 8kor elviszem én,délután fél5kor anyja hozza el
-fizujukból 10-10ezret tarthatnak meg,többit én gyűjtöm,amikor mennek el egyben megkapják
- házban nincs cigi,ha elköltik cigire első héten a pénzük,akkor így jártkak
-kajába rezsibe nem kell adniuk,de eszik amit mi
-szobájuk nekik kell rendbentartani,gyerek után ők pakolnak el,maguk után elmosogatnak,rendet raknak
Ők belementek,muszáj volt mert a gyámügy elvinné a kicsit,ide is kijár 2hetente a gyámügyes nő,hogy minden rendben van-e. (a picur alultáplált,azt ette ami akadt,most kap tápszert gyümit pépet)
Anyám nagyanyámmal és a hugával (unokaöcsém anyja) meg ki van akadva hogy 10-12 órá melóra kényszerítem őket,a picinek az anyja mellett lenne a helye,lenyúlom a pénzük,gonosz vagyok...
Adva van a lehetőség, hogy találjanak jobb munkát, hogy a kérdező is írta.
A kérdésre válaszolva én személy szerint lesz*rtam volna őket, hisz hiába akarsz nekik segíteni, a végén úgyis te leszel a szemét. Az ilyeneket hagyni kell a fenébe...
Akkor mégis hogy kellett volna segítenünk?
Ha odaadjuk azt a 200ezret amibe most kb kerülni fognak 3 honap alatt akkor azt elköltik és ennyi.
3-4 éve érettségiztek,azóta nem voltak képesek egy okjra,nem gyerek mellett kell válogatni.
Akinek gyereke van,legyen az első a gyerek.
Mint irtam próbálom tanitani nekik hogy mi mibe kerül,első hónapra csak papír alapon,következő 4 hétben nekik kell megoldani az étkezésük,bár én fizetem,összeírjuk mi kell,elmennek bevasárolni,tanitom fözni a lányt.
Két ovis mellett ennyire futja az energiámból.
Hol kereshetek egy hét alatt 150 ezer Ft-ot áruld már el légyszíves, mert akkor én is oda megyek dolgozni.
Munkaügyi tanfolyamokkal nem megy semmire. Ígérgették nekünk is, hogy hú ez meg ez milyen keresett szakma, majd minket fognak keresni a munkahelyek, hogy menjünk dolgozni hozzájuk, aztán a nagy fszt... Még csak állásinterjúra se sikerül bejutni. Most megint be akartak hívni tanfolyamra, jött a szokásos szöveg, hogy hú milyen keresett szakma, mennyit fogsz vele keresni stb, na persze... A munkaügyi központban senkin nem fognak és nem is akarnak segíteni. Csak a semmit érő tanfolyamaik meg a közmunka van 50 ezer Ft-ért.
Lassan írom, hogy te is megértsd.
A pasinak heti 6 nap 12 óra havi 150 ezer forintért.
A nőnek heti 5 nap 10 óra havi 120 ezer forintért.
Valahogy ez mindenkinek átjött.
Mégis ki gondolná azt, hogy érettségi nélkül valaki 4*150=600 ezret keres havonta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!