Befogadtuk őket ilyen feltételekkel? Tényleg gonoszság lenne?
Unokaöcsémet a feleségével és a 7 hónapossal befogadtuk,mert egyébként mehettek volna a híd alá.
Viszont csak időlegesen,3 hónapra,és ezekkel a feltételekkel:
- melóznak, találtunk nekik munkát,unokaöcsémnek heti 6 nap 12 óra 150ezerért,feleségének heti 5 nap 10 óra 120 ezerért. Ha jobbat talál persze váltson,de érettségivel kevés munkatapasztalattal nem rossz
- picurnak bölcsi,reggel 8kor elviszem én,délután fél5kor anyja hozza el
-fizujukból 10-10ezret tarthatnak meg,többit én gyűjtöm,amikor mennek el egyben megkapják
- házban nincs cigi,ha elköltik cigire első héten a pénzük,akkor így jártkak
-kajába rezsibe nem kell adniuk,de eszik amit mi
-szobájuk nekik kell rendbentartani,gyerek után ők pakolnak el,maguk után elmosogatnak,rendet raknak
Ők belementek,muszáj volt mert a gyámügy elvinné a kicsit,ide is kijár 2hetente a gyámügyes nő,hogy minden rendben van-e. (a picur alultáplált,azt ette ami akadt,most kap tápszert gyümit pépet)
Anyám nagyanyámmal és a hugával (unokaöcsém anyja) meg ki van akadva hogy 10-12 órá melóra kényszerítem őket,a picinek az anyja mellett lenne a helye,lenyúlom a pénzük,gonosz vagyok...
Egyáltalán nem vagy gonosz.
Az egyetlen, amiben egyetértek a rokonaiddal, hogy a kicsinek ideális esetben jobb lenne az anyja mellett, de ha szükség van a fizetésére (és most nyilvánvalóan szükség van rá), akkor ez van. Sajnos sokak nem engedhetik meg maguknak, hogy tovább otthon maradjanak a gyerekükkel...
Inkább megköszönhetnék, nagyon rendes dolog tőletek, hogy befogadtátok őket, és mivel veszélyben a gyerekük is, különösen hálásak lehetnek!
Akkor anyád nagyanyád és huga fogadja őket máshogy. Te korrekt, értelmes és segítőkész vagy.
Csak kérdés: hogy lehet ilyen sok a munkaidő? miért nem heti 40 ó? Melyik megye ez?
Hogy lehet máshogy,feketén mint mindehol az országban.
Amíg nem volt gyerekünk én is 10-14 óráztam simán.
Az anyuka csak ebben a 3 hónapban 10 órázik,utána 8-16:30 lesz a munkaidő,ismerős cégéhez vittem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..
Erről eszembe jutott ez a kérdés. Ezt is te írtad ki?
Szerintem egyáltalán nem vagy gonosz, sőt nagyon jól csinálod, így biztos nem maradnak a nyakatokon, hiszen te gyűjtöd nekik a pénzt.
Szerintem örülhetnek, hogy segítetek nekik.
Mikor telik le a három hónap? És mi lesz utána?
Hasonló a linkelt kérdés de nekünk van 2 gyerekünk,nagynényémnek meg egyszem fia van.
Rengeteg ennyi melo? Na ne mondd... devizahiteles házért a ferjemmel dolgoztunk napi 12-16 órát 2 melóhelyen. Együtt zuhantunk fáradtan az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!