Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Befogadtuk őket ilyen feltétel...

Befogadtuk őket ilyen feltételekkel? Tényleg gonoszság lenne?

Figyelt kérdés

Unokaöcsémet a feleségével és a 7 hónapossal befogadtuk,mert egyébként mehettek volna a híd alá.

Viszont csak időlegesen,3 hónapra,és ezekkel a feltételekkel:

- melóznak, találtunk nekik munkát,unokaöcsémnek heti 6 nap 12 óra 150ezerért,feleségének heti 5 nap 10 óra 120 ezerért. Ha jobbat talál persze váltson,de érettségivel kevés munkatapasztalattal nem rossz

- picurnak bölcsi,reggel 8kor elviszem én,délután fél5kor anyja hozza el

-fizujukból 10-10ezret tarthatnak meg,többit én gyűjtöm,amikor mennek el egyben megkapják

- házban nincs cigi,ha elköltik cigire első héten a pénzük,akkor így jártkak

-kajába rezsibe nem kell adniuk,de eszik amit mi

-szobájuk nekik kell rendbentartani,gyerek után ők pakolnak el,maguk után elmosogatnak,rendet raknak

Ők belementek,muszáj volt mert a gyámügy elvinné a kicsit,ide is kijár 2hetente a gyámügyes nő,hogy minden rendben van-e. (a picur alultáplált,azt ette ami akadt,most kap tápszert gyümit pépet)

Anyám nagyanyámmal és a hugával (unokaöcsém anyja) meg ki van akadva hogy 10-12 órá melóra kényszerítem őket,a picinek az anyja mellett lenne a helye,lenyúlom a pénzük,gonosz vagyok...

2016. dec. 4. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/119 A kérdező kommentje:
Anyám nagynényémmel és a nagyival együtt lakik másfél szobában,oda nem vihették a kicsit,nem engedte volna a gyámügy.
2016. dec. 4. 08:42
 2/119 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem vagy gonosz.

Az egyetlen, amiben egyetértek a rokonaiddal, hogy a kicsinek ideális esetben jobb lenne az anyja mellett, de ha szükség van a fizetésére (és most nyilvánvalóan szükség van rá), akkor ez van. Sajnos sokak nem engedhetik meg maguknak, hogy tovább otthon maradjanak a gyerekükkel...

Inkább megköszönhetnék, nagyon rendes dolog tőletek, hogy befogadtátok őket, és mivel veszélyben a gyerekük is, különösen hálásak lehetnek!

2016. dec. 4. 08:44
 3/119 anonim ***** válasza:
94%

Akkor anyád nagyanyád és huga fogadja őket máshogy. Te korrekt, értelmes és segítőkész vagy.

Csak kérdés: hogy lehet ilyen sok a munkaidő? miért nem heti 40 ó? Melyik megye ez?

2016. dec. 4. 08:48
 4/119 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem örüljenek, hogy befogadtad őket. Egyáltalán nem vagy gonosz. Ők meg ha nem tudnak segíteni, akkor inkább fogják be.
2016. dec. 4. 08:49
 5/119 A kérdező kommentje:

Hogy lehet máshogy,feketén mint mindehol az országban.

Amíg nem volt gyerekünk én is 10-14 óráztam simán.

Az anyuka csak ebben a 3 hónapban 10 órázik,utána 8-16:30 lesz a munkaidő,ismerős cégéhez vittem.

2016. dec. 4. 08:52
 6/119 anonim ***** válasza:
88%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..

Erről eszembe jutott ez a kérdés. Ezt is te írtad ki?

Szerintem egyáltalán nem vagy gonosz, sőt nagyon jól csinálod, így biztos nem maradnak a nyakatokon, hiszen te gyűjtöd nekik a pénzt.

2016. dec. 4. 08:53
 7/119 anonim ***** válasza:
15%
Rengeteg a munka, semmi idejük egymásra vagy a gyerekre. Tonkre fog menni a kapcsolatuk. Amúgy a kicsit beveszik a bölcsibe? Csecsemőt nagyon ritkán szoktak, csak indokolt esetben....
2016. dec. 4. 08:53
 8/119 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem örülhetnek, hogy segítetek nekik.

Mikor telik le a három hónap? És mi lesz utána?

2016. dec. 4. 08:55
 9/119 A kérdező kommentje:
Ide jöttem panaszkodni névtelenül,férjemnek nem is mondtam anyámékat,férjem annyira nem támogatta a családsegítő ötletemet,inkább csak belement,3 ember etetése plusszrezsije nekünk kiadás,a pöttyömnek a tápszer bébikaja nem 2 Ft,ruhája se volt,igaz azt turiban vettem,de akkoris. Unokaöcséméktől egy normális köszönömöt se kaptunk( nem vártam semmi extrát de egy köszi jól esett volna vagy az hogy nem nekem kell szólnom 3 nap után hogy nem szálloda,maguk után takarítsanak pl, de hogy még rokonság főgonosznak állít be,sok lett)
2016. dec. 4. 08:58
 10/119 A kérdező kommentje:

Hasonló a linkelt kérdés de nekünk van 2 gyerekünk,nagynényémnek meg egyszem fia van.

Rengeteg ennyi melo? Na ne mondd... devizahiteles házért a ferjemmel dolgoztunk napi 12-16 órát 2 melóhelyen. Együtt zuhantunk fáradtan az ágyba.

2016. dec. 4. 09:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!