Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyakent megetehetem, hogy a...

Anyakent megetehetem, hogy a dohanyzo rokonokat nem engedem a kisbabamhiz latogatoba?

Figyelt kérdés
Undorito, budos. Jon a ruhajukbol, szajubol. Nem akarom kitenni ennek a kisbabamat. Szerintem tok ertheto.
2016. nov. 7. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
90%

Jajj, kérdező neked még nem kell gyerek :DDDD

Te magad vagy még egy dacos, hisztiző, toporzékoló, földhöz csapkodó kisgyerek :DD

2016. nov. 8. 16:31
 62/65 anonim ***** válasza:
89%
háát az én nagyanyám volt a legbagósabb ember a világon és cigizett is mellettem néha nagyobb koromban míg az apai nagyanyám soha nem cigizett én mégis az anyai nagyanyámat imádtam a legjobban, mert tiszta szívből szeretett, míg az anti cigis nagyanyám átnézett rajtam, szóval kedves kérdező szállj le a földre és amíg nem szó szerint a baba képébe pöfögnek a cigivel addig fogadd el, hogy nem te döntöd el miképp éli a maradék életét, mert attól, hogy kismama lettél nem lettél egyben krőzus.
2016. nov. 8. 19:03
 63/65 anonim ***** válasza:
82%
Azért durva, nálunk az összes rokon dohányzik, mielőtt jött a baba én is cigiztem. Nálunk a házban nincs cigizés. Annyit kértem mindenkitől, hogy mossanak kezet, hát amit én kaptam azért. Téged már darabokra szedtek volna. Arra megkérheted, hogy közvetlen előtte ne cigizzen illetve mosson kezet, de azért azt ne akard már megmondani, hogy cigizhet-e. Kicsit vegyél vissza az arcodból, a saját érdekedben.
2016. nov. 8. 22:38
 64/65 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerek...
2016. nov. 10. 16:02
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező elég fura a felfogásod,és hogy saját édesanyáddal is veszekszel a cigi miatt

a gyerekeim felnöttek az anyukám dohányzott ,meg is halt rákban szegény,amikor beültünk az autoba,hátul a két kicsi fiammal,ö rögtön rágyujtott,pedig ott volt a két unoka,na ja ez a nyolcvanas években volt,amikor még nem volt ennyi cigi tiltás...a fiaimna semmi baja,a szeretet a legfontosabb,ne veszekedj anyukáddal,ne hisztizz,örülj,hogy meglátogat,sok szülö dohányzik a gyerek mellett is

a pontok nem érdekelnek,ne fáradozzatok

2016. nov. 21. 06:59
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!