Anyakent megetehetem, hogy a dohanyzo rokonokat nem engedem a kisbabamhiz latogatoba?
Utolsó, te úgy látszik még levegőt sem nagyon szívhatsz, mert ahogy látom nem kicsit vagy szellemileg alul maradott.
Kérdező! Hülye vagy. Nem vagy te senki, hogy bármit is megtilts egy másik embernek, a gyerekedet előre sajnálom, tipikusan az a nő vagy, akitől majd menekül, amint tud.
valamilyen szinten igazad van, de erősen eltúlzod a dolgot.
én annyit mondanék a dohányos rokonoknak,hogy mielőtt jönnek,előtte közvetlenül ne gyújtsanak rá. és amíg nálunk vannak értelem szerűen ne.
nyilván ezt egy dohányos ember nem érti, de aki nem cigizik,annak igenis kellemetlen egy olyan ember társaságában lenni,aki bűzlik a cigitől. átveszi a ruha/haj a bagó szagot.
ha már a gyereket akarja ölelgetni,akkor igenis ne olyan büdösen tegye.szerintem egy erős dohányostól sem olyan nagy kérés,hogy arra az 1-2 órára amíg ott vannak mellőze a cigit. ennyi
Nem vagy rossz, csak túl sokat képzelsz magadról, magatokról. Nem egy gyerek felnőtt már dohányzó szülők mellett is, nem hogy úgy, hogy néha meglátogatja valaki, aki kint az udvaron elszív 1-1 szál cigit. Mondom ezt úgy, hogy anyukám tüdőrákos, apósom szintén ebbe halt bele sajnos pár hónapja, én nem dohányzom.
Megtilthatod, csak bunkóság. Nem ettől lesz beteg a babád, hanem attól a túl steril környezettől, amibe belekényszeríted. Egyszerűen nem lesz ellenálló a szervezete, nem lesz immunrendszere, mert minden s.zartól elszigeteled. Végtelenül buta vagy szerintem.
Anyasagot nem kell tullihegni.
A korhazban is hisztiztel mikor dohanyzo orvos segitett neked ?
Ha ilyen lokott anya leszel sok bajod lesz meg.
Ha gyereked majomszeretettel veded eletkeptelen lesz
Értem...:D
Nincs rákom, de azért köszi szépen. Hasonló jókat neked is.
Ne viccelj
Mi munka volt vele
Szulni szoptatni meg a kutyam is tudott nem nagy teljesitmeny.
Normalis gyeret nevelni na ez nehez lesz
Kedves Kérdező!
Dohányos vagyok, és ha valaki megkérne, hogy babalátogatás előtt ne gyújtsak rá közvetlenül, megtenném, mert vagyok ennyire rugalmas, +rágó, kézmosás, és egyébként is fürdök, tiszta ruhába járok.
Ha valaki arra kérne, hogy szokjak le, nagyon kinevetném :) Felnőtt ember vagyok, és majd én eldöntöm, szeretnék-e rágyújtani, avagy sem. Értem, van egy gyereked, sok boldogságot, örömöt, de az, hogy a te életedben ő a legfontosabb, nem azt jelenti, hogy másnak is. Te feláldozol érte sok mindent, és ez rendben is van, de mástól nem várhatod el. Ezt te vállaltad, nem a nagyszülő, nem a szomszéd, NEKED kell bármit is tenned a babádért, nem másoknak.
Arra a felvetésedre, hogy gondolhatna arra is, hogy most már sokáig kéne éljen az unoka miatt... Gratulálok. A rettegett tüdőrák eddig nem érdekelt? Eddig nem féltetted anyukád? Eddig nem kellett volna sokáig éljen, de az ingyen bébiszitter el ne patkoljon idő előtt? Elég undorító vagy. Sokkal undorítóbb, mint a cigifüst...
És, hogy válaszoljak is: Megteheted, hiszen te vagy az anya, te döntesz arról, ki láthatja a babádat. De engedd meg, hogy mikor fél év múlva ide írsz, hogy mindenki hátat fordított nektek, te pedig magányos, fáradt és szomorú vagy, ne sajnáljalak. Ugyanis totálisan meg fogod érdemelni.
Vegyük a pro és kontrákat.
Ha elküldöd a nagymamát:
- Megfosztod az anyukád az unokádtól.
- Megfosztod a gyermeked egy szerető mamától.
- Nem utolsó sorban megfosztod magad az anyádtól, mert valószínűleg ezek után nehéz szívvel, de elkerüli a környéked.
- Bizonyságot teszel arról, hogy milyen hisztis, hiú, gőgös és hiperaktív anya vagy - értem, hogy félted a gyereket, de normális mércével tekintve ez már beteges aggódás.
- Felesleges feszültséget generálsz minimum két ember életébe.
Ha nem küldöd el a nagymamát:
- Nem nyugszik meg a lelkiismereted és nem lesz meg a napi drámaadag.
Jól látod, az utóbbi felsorolásban nem szerepel, hogy a gyerek belehal a találkozásba, az utolsó pont csak is a te mentális állapotodat jellemzi, így úgy gondolom, hogy magadban kéne keresni a bakit. Első gyerek, nagy az izgalom, tudom, tudom... De tanulj meg mindig reálisan gondolkodni és ne mindig az érzelmek vezéreljenek, mert félrevezérelnek, később megbánhatod, hogy kiiktattad a nagyit az életetekből és szerintem a listából látszik, hogy melyik döntés ártalmasabb. A gyermeked ennél sokkal súlyosabb dolgokat is meg fog tapasztalni az életében, mint hogy bűzt érez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!