Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyakent megetehetem, hogy a...

Anyakent megetehetem, hogy a dohanyzo rokonokat nem engedem a kisbabamhiz latogatoba?

Figyelt kérdés
Undorito, budos. Jon a ruhajukbol, szajubol. Nem akarom kitenni ennek a kisbabamat. Szerintem tok ertheto.
2016. nov. 7. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
81%
Komolyan nem értem az embereket. A dohányzás mióta ekkora bűn? Tudod aki ennyire szidja a cigit az meg az alkoholt isteníti.
2016. nov. 7. 19:45
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó ötlet csak úgy a semmiből közölni, hogy megTILTOD neki a látogatást. Akár felnőtt módjára, normális hangnemben meg is beszélheted a problémádat anyukáddal, nyilván hajlandó kompromisszumot kötni, hiszen neki is érdeke, hogy láthassa az unokáját. Ha a cigi fontosabb a babánál és nem tudtok dűlőre jutni, akkor nyilván a Te döntésed lesz a mérvadó akkor is, ha összetűzésbe keveredtek emiatt; viszont amíg nem muszáj, inkább ne támadj.
2016. nov. 7. 19:51
 33/65 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem te nem anya vagy, hanem egy hárpia.

Ugye a gyerek is csak úgy "becsúszott"?

Mert kétlem, hogy neked bárki gyereket akart csinálni....

2016. nov. 7. 19:53
 34/65 A kérdező kommentje:
Egyreszt en nem iszom es nem cigizek, masreszt a baba tervezve volt, es amyukamnak mar a tervezes idejen is mondtam hogy szokjon le.
2016. nov. 7. 19:58
 35/65 anonim ***** válasza:
94%
Te is az a fajta vagy, aki kipottyant egy gyereket és onnantól kezdve azt hiszi hogy mindenben ő meg a baba az első.
2016. nov. 7. 20:10
 36/65 anonim ***** válasza:
98%
mondjuk érdekel, mi a francot csinálnál, ha egy dohányos élesztené újra az utcán, ha arra kerül sor...
2016. nov. 7. 20:16
 37/65 A kérdező kommentje:

A sajat eletemben nyilvan a babam es en vagyunk a legfontosabb.

Utolso, no komment.

2016. nov. 7. 20:22
 38/65 anonim ***** válasza:
93%
Természetesen azt engedsz a baba közelébe, akit akarsz... ugyanakkor ilyen hozzáállást látva én (nemdohányzóként) inkább nem látogatnálak a továbbiakban, tekintve, hogy pl. szoktam lélegezni, és félek, ártanék vele, ha ezt a kisbabád közvetlen közelében merészelném megtenni.
2016. nov. 7. 20:38
 39/65 anonim ***** válasza:
93%

"Egyreszt en nem iszom es nem cigizek, masreszt a baba tervezve volt, es amyukamnak mar a tervezes idejen is mondtam hogy szokjon le."

Aztán ki a lótüdőt érdekel, hogy te mit csinálsz??? De ezt másnak nem tilthatod meg, ez miféle görény dolog már??

Itt más áll a háttérben.

Anyukádat nem szereted, és ezzel a rendkívül aljas módszerrel takarózol, piti dologba kötsz bele és fújod az fel. Nagyon gerinctelen vagy tudod? Hogy még vállalni se mered a valódi okot, hanem teljesen irreleváns dologba kötsz bele.

Ez kb. olyan szintű, mint, hogy nem tetszik a dezodorod, ne tedd be másokhoz a lábadat.

2016. nov. 7. 20:52
 40/65 anonim ***** válasza:
93%

Arra azért gondoltál, hogy a gyerek bent van a szobában, anyukád meg kint az udvaron elszív egy szál cigit, és erre azt mondod neki, hogy ezt sem teheti?!

Komolyan mondom, te egy utolsó gerinctelen mocsadék vagy. Aki így akar "bosszút" állni az anyján, hogy emögé bújva takarózik és tiltja meg, hogy az unokáját látogathassa.

Ilyen gyereket anyád helyében nem is szültem volna meg, mint te.

2016. nov. 7. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!