Anyakent megetehetem, hogy a dohanyzo rokonokat nem engedem
a kisbabamhiz latogatoba?
Sajnálom a férjedet ès az édesanyádat. :( mi az, hogy szóltál neki, hogy szokjon le? Ki a franc vagy te? :D gondolom ő is sokszor szólt, hogy tanulj meg rendesen írni, mégsem sikerült.
2016. nov. 7. 21:01
42/65 A kérdező kommentje:
Anyukamat szeretem. A cigit viszont nem. Szerintem egy nagyszulo lehetne annyira komprumisszumkepes, hogy megteszi ezt, hogy minel tobb idot lehessen az unokajaval.
hat kerdezo.... koszonom, hogy megmutattad a vilagnak, hogy mindig van lejjebb.......
2016. nov. 7. 21:11
44/65 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert en vagyok a hulye mert vedenem a gyerekemet a karos buzoktol. Annak a marekni embernek aki kepes volt valaszolni annak koszonom.
Itt mindenki képes volt válaszolni, csak nem mindenkinek tetszett a véleménye! Jelentős különbség!
Káros bűz??? Te konkrétan iszonyat hülye vagy.
A gyerekednek a saját kakás-hugyos pelenkája károsabb lesz, hogy beszívja mint az, hogy valaki a nap folyamán, vagy előtte elszívott 1 szál cigit.
Te Isten barma! Évente vizsgáltasd ki 3 éves koráig a gyerekedet, mert az ammónia szag amit magából kiereszt, az is káros lehet rá........
2016. nov. 7. 21:16
Tudjátok mit, én egyetértek vele. Ha már ilyen idióta, szűk látókörű, szemét, önző, érthetetlen marha lesz annak a szerencsétlen gyereknek az anyja, legalább más dolgoktól védve legyen....
2016. nov. 7. 21:41
46, zöldet akartam adni, csak nagy bunkó ujjaim vannak, meg egy kicsi érintőképernyőm. Zekintsd hasznosnak a válaszodat, köszöntem.
A kérdező meg igazi ősanya, első a pocaklakó babucika, mindenki áljon vigyázzbba, ês lábujjhegyen ordibáljon, és és és...
2016. nov. 7. 21:55
Ősanya, csak hogy képben legyél: ha a gyerekkel egy légtérben történő dohán,uást tiltanád, minden épeszű ember egyezérte veled. De te konkrétan a dohányps embereket akarod eltiltani a gyerektől, ami valójában abszurdum. Nem lennék meglepve, ha édesanyád többet nem nyitná rád az ajtót ezek után. Csak az a baj, hohy fgalmad sincs, mekkora gyökér vagy.
2016. nov. 7. 22:01
Remélem tudod, hogy nem védheted örökké a gyereket, minden egyes káros külső behatástól. Ha túlfélted, annak káros következményei lehetnek. Fizikailag az, hogy nem lesz elég erős immunrendszere, mentálisan az, hogy életképtelen lesz és majd harmincas éveiben is a nyakadon fog lógni a mamahotelben, arról meg ne is beszéljünk, hogy a családi egységet megbontod, egy nagyszülő gondoskodása jótékony hatással van a kicsire. Ha a gyerek nem tudja elviselni a bűzt, úgyis sírással jelzi majd.
2016. nov. 7. 23:56
A sok hülye drogos cigis leszavazza az értelmes hozzászólásokat... ki gondolta volna!
Szokjatok le, ti elmebeteg függők! Nem ettől lesztek felnőttek, hogy rákropit szopogattok éveken keresztül. Ha meg valamire nincs pénz, akkor a kormány a hibás, ugye, véletlenül sem az,hogy naponta x ezret kidobtok drogra, ami nem csak nektek ad rákot, hanem a normális, nem cigizőknek is.
2016. nov. 8. 08:29
További kérdések: