Anyakent megetehetem, hogy a dohanyzo rokonokat nem engedem a kisbabamhiz latogatoba?
9: Ja és akkor a gyereknek ne legyen nagyszülője, ha dohányzik?
Szerintem itt csak arról van szó, hogy a kérdező utálja az anyósát és így szeretne megszabadulni tőle :)
Az utcát nem lehet elkerülni, a bűzlő látogatásokat egész pici babánál igen... Valamelyest megértem a kérdezőt, de a dolgot árnyaltabbnak tartom, főleg, hogy nagyszülőről is szó van...
Nekem egy főnököm volt olyan, hogy közvetlen közelről iszonyú füstszag áradt belőle s erre én érzékeny vagyok.
Anyós egyrészt jó fej, másrészt dohányzik (fura kombó :D), de rajta nem érzek semmit, hacsak nem akkor fejezte be, de akkor sem vészes. Őt bármikor beengedném (hálátlan is volnék, ha nem, kedves és segít s ez azért számít), persze nem dohányozhatna, mert azt a telken senkinek nem engedem meg. Egy talán nem is kedvelt távoli cigiszagú rokont már nem szagolgatnék s biztos a kicsinek se lenne jó.
10: az utcan levo emberek nem veszik fel, nem olelgetik stb.
Nem azt mondom, hogy ne legyen nagyszuloje, hanem hogy ne legyen dohanyos nagyszuloje. Szerintem ilyenkor illene mar arra gondolni, hogy minel tovabb elhessen, hogy minel tobb idot tolthessen az unokajaval.
Megtenni, megteheted, de nem etikus.
Ha nem előtte dohányoznak egy légtérben, akkor látogatható. Még akkor is jöhetnek, ha kint az erkélyen, vagy az udvaron. A többi a te döntésed, de azt hiszem te alapjáraton se vagy normális.
én alapjáraton ha unokához megyek, nem egyhetes göncbe megy (bár nem dohányzok) ha belépek az ajtón elmegyek kezet mosni.
De azért nagyszülőt eltiltani unokától, mert dohányzik enyhén szóülva is tulzás.
égő cigarettával biztosan nem fog bemenni a lakásba.
az utcán ezerszer büdösebb van, mint egy dohányos ember ruhája!.
De Te tudod. nyugodtan tiltsd ki a dohányos rokonokat.
Viszont ha emberben nincs annyi, hogy megállja a dohányzást amig látogatóba megy, ez őt minősiti :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!