Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire normális a sógornőm...

Mennyire normális a sógornőm emailje így szombat reggel?

Figyelt kérdés

Ma reggel arra ébredtem, hogy a kedves sógornőm kör email üzenetet küldött a családnak, plusz egy táblázatot.

Első gyermeke, első karácsonya. Na hát a táblázatban egy lista szerepel játékokról.

Az üzenet pedig arról szól, hogy a megadott ajándékokból legyen kedves mindenki választani, beírni, hogy ki melyiket veszi meg, hogy ne legyen ugyanaz kettőből.

Jó, jó. Már itt is furán néztem, de hát nem akar felesleges játékokat érthető. Kicsit görcsösebb.

Na de ott eldurrant az agyam mikor elkezdtem nézegetni a felsorolt játékokat. Konkrétan egy se volt 15 ezer Ft alatt. Sőt a 90% 20-25 ezer Ft.

Na ezt már nem tartom normálisnak.

Nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy írok neki, hogy ezeket a játékokat gondolja át még egyszer mert nagyon elszaladt az árakkal. Nem csak ők vannak egyedül.

Vagy rosszul gondolom és normális ez?

okt. 26. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
92%
A gyerek sem az első karácsonyára, sem az élményre nem emlékszik majd, tehát tök mindegy, ez nem a gyerekről szól majd, hanem a felvágósdi lesz a lényeg.
okt. 26. 17:04
 52/88 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki te is, hogy a te gyerekednek miket lehet venni.
okt. 26. 19:44
 53/88 anonim ***** válasza:
48%
Jaszkari köcsög a te rokonod
okt. 26. 19:44
 54/88 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem kár flegmán visszaírni neki, végül is azon kívül hogy drága dolgok vannak a listán más rosszat nem tett. Lehet tök normálisan irta. Nem értem miért kellene puffogni meg anyukára várnia a kérdezőnek megirja hogy neki ez drága mutasson pár olcsóbb opciót, ennyi
okt. 26. 20:32
 55/88 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gáz, de én igyekezném kedves, de őszinte kommunikációval kezelni ezt.

Pl. ennyit szánunk rá, mondjon ezen belül valamit, vagy esetleg keresnék a listán lévőkhöz hasonló stílusú játékokat.

okt. 26. 20:59
 56/88 anonim ***** válasza:
100%
52 van egy olyan érzésem hogy inkább bosszunak szántad , de jó ötlet is lehetne. Ahol nagy a család lehet a 100.kisautó nem kéne mondjuk a ygereknek. Helyette lehetne olyat venni ami tetszik.
okt. 26. 21:09
 57/88 anonim ***** válasza:
100%

56 nem bosszúból írtam...de mit lehet erre írni.?

Egyértelmű normálisan megkell neki írni, hogy most nem tud rá szánni ennyit pl és megbeszélni.

okt. 26. 21:23
 58/88 anonim ***** válasza:
97%
En is elsogyerekes vagyok, de en annyira cikinek erzem ezt a listairast. Karacsonykor 4 honapos lesz a kislanyom, kaptunk mar egy csomo jatekot meg a terhessegem elejen, nem gondolom, hogy 25ezerert kellene bevasaroltatnom a rokonsaggal. Nekem fura ez a gondolkodas, de nem vagyunk egyformak.
okt. 26. 21:53
 59/88 anonim ***** válasza:
100%

Én is megpróbálnám kedvesen megbeszélni vele hogy esetleg olcsóbb árkategóriás ötletet is tudna-e adni, mert nektek a listán szereplőek sajnos túl sokba kerülnek. Esetleg megmondani hogy megbeszéltétek másokkal és összedobjátok közösen egy drágábbra, de akkor kevesebbet fog kapni a gyerek.

Aztán a választól függően lehet cselekedni.

okt. 26. 21:57
 60/88 anonim ***** válasza:
57 ja akkor bocsi, igazad van én is így gondolom.
okt. 26. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!