Mennyire normális a sógornőm emailje így szombat reggel?
Ma reggel arra ébredtem, hogy a kedves sógornőm kör email üzenetet küldött a családnak, plusz egy táblázatot.
Első gyermeke, első karácsonya. Na hát a táblázatban egy lista szerepel játékokról.
Az üzenet pedig arról szól, hogy a megadott ajándékokból legyen kedves mindenki választani, beírni, hogy ki melyiket veszi meg, hogy ne legyen ugyanaz kettőből.
Jó, jó. Már itt is furán néztem, de hát nem akar felesleges játékokat érthető. Kicsit görcsösebb.
Na de ott eldurrant az agyam mikor elkezdtem nézegetni a felsorolt játékokat. Konkrétan egy se volt 15 ezer Ft alatt. Sőt a 90% 20-25 ezer Ft.
Na ezt már nem tartom normálisnak.
Nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy írok neki, hogy ezeket a játékokat gondolja át még egyszer mert nagyon elszaladt az árakkal. Nem csak ők vannak egyedül.
Vagy rosszul gondolom és normális ez?
18. Egyébként nem, ő nem kért listát senkitől sem. Az elmúlt években december elején írt és megkérdezte, hogy minek örülne a gyerek.
Én igyekeztem mindig max 5-6 e ft-os ajándékot írni. Azért ahhoz mindig hozzá tett még valamit. Így kimondatlanul is valahogy ahogy írtam is mindig max 10 ezer Ft értékben vett ő is a gyereknek ajándékot és mi is ilyen összegben vettünk neki és az öcsémnek közös ajándékot.
"... így szombat reggel?"
Hétfőn délben másképp kellene értelmezni?
26- az összegekkel van baj. Oké hogy nem akar ugyanazt, bár azért nem olyan hatalmas a család és mivel szoros a kapcsolat meg lehetett volna mindenkivel beszélni.
De miért kell a 25 ezres Little duch márkájú piknik szett a 9 hónapos gyereknek?!
Szerintem is a lista oké, de az árak nem.
Én úgy szoktam hogy egész évben vásárolok, használtan, akciósan ami tudom hogy tetszeni fog majd neki. Karácsony közeledtével el küldöm a rokonoknak a képeket árakkal, onnan választanak.
Én mindig figyelek rá hogy már kb 1000 forinttól legyenek dolgok, 10 ezerért max. Ami ennél drágább azt vagy tőlünk kapja, vagy anyukámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!