Normális, hogy mindig mások pénzéről beszél?
Férjemmel élek, harminc évesek vagyunk. A sógornőm folyamatosan arról beszél, hogy mikre költ, és hogy más vagy én mikre költök. Ezt folyamatosan az ő kiadásaival hasonlítja össze. Gyerekei vannak, akik nem voltak tervezve. Ő nem költ ruhákra, nem igazán sminkel vagy nem tud, de inkább azt mondja, hogy nincs rá ideje, nem érdekli az alakja, a testápolás vagy hogy mit és mennyit eszik. Ezekre én próbálok odafigyelni, megtalálni mi áll jól nekem, és jó érzés, ha magamnak és a férjemnek is tetszem és ettől ő is jobban érzi magát és én is kevésbé vagyok feszült. Ha bármit teszek magamért, a sógornőm azzal magyarázza, hogy nekem azért megy, mert nincsenek gyerekeim. Mindenre amit csinálok, ez a válasza, vagy hogy én szerinte ráérek. Amíg nem voltak gyerekei, addig sem törődött a külsejével, vagy a lakás rendben tartásával. Rengetegszer felajánlottam neki, hogy vigyázok a gyerekekre, adtam neki ruhákat, de mintha sehogy nem fejezné be azt, hogy lehúzza bármit amit teszek magamért. Akár szellemileg, akár testileg, akár a házasságomért.
Ti mit gondoltok erről és egy ilyen rokoni kapcsolatról, ahol egyik oldalon van gyerek, a másik oldalon pedig nincs?
Sógornőd: "Persze, te megteheted, mert nincs gyereked, van pénzed, időd."
Te: "Igen, hála istennek, ezért nem potyogtatok nem tervezett gyerekeket a világba. Jobban szeretek ápolt és igényes lenni, mint megkeseredett, elhanyagolt, irigy nőszemély. Bár én gyerekkel sem lennék ilyen igénytelen, mint te."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!