Az normális ha a 13 éves unokahugom azt mondta hogy, semmi élete nincsen, értelmetlen az élete, minden nap ugyanaz van vele, és hogy jobb lenne meghalni?
"meg a sok hülye rokonja csak idegesítené"
Nem csodálom, hogy ez mondta, hisz te is épp bele akarsz szólni az életébe :)) a sok hülye rokon között vagy.
Ha nincs hobbija, akkor nem csoda, hogy le tudja írni a következő 3 hetét.
Nem értem mi a baj?
Ha valaki olyan helyen él, ahol nincs milyen hobbit keríteni, adott esetben szülők nem tudják fuvarozni ide-oda különböző zeneórára, sportkörre, stb akkor nem csodálom, hogy úgy érzi nem történik vele semmi. Az is oké, ha amúgy nem nyitott ilyensmire, nem kell erőltetni ezt.
És az is oké, ha egyik barátját se érzi olyan közelinek, hogy "kalandba" vehessenek részt.
Őszintén? Azt se tudom mit csináltam 13 évesen.
Introvelltált voltam és bárki aki rám erőltette a szociális éltet, traumát okozott.
Igen, értelmetlennek és semmilyennek tartottam az éltetem, de nem voltam volna képes nyitni. Még nem. Kinőttem, de ha rángattak, akkor hátráltattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!