Az normális ha a 13 éves unokahugom azt mondta hogy, semmi élete nincsen, értelmetlen az élete, minden nap ugyanaz van vele, és hogy jobb lenne meghalni?
13 évesen én is az ágyban fetrengve üvöltöttem bele a párnámba hogy unalmas xar az életem, nem érdeklek senkit, meg akarok halni.
Vissza gondolva egy hüly* kis tinipitsa voltam. :D Semmi depresszió, meg ilyesmi, csak úgy éreztem mindenkinek jobb élete van nálam.
Majd megváltozik ő is. Hozzátenném, említetted, hogy külföldön lakik. Sajnos sok kis tini nem találja meg a helyét odakinn. Nem feltétlenül vonatkozik ez unokatesódra, lehet sima tinidepi is, de sok ilyen ismerősöm van. Kettő nagyon közeli is, akik 12-14 évesen kerültek külföldre. Sose lettek ott barátaik, hiába tanulták meg a nyelvet is, felnőttkorában mindkettő haza jött Mo.-ra. P
Persze ellenpélda is van, akik már sose tudnának itt beilleszkedni, a “proli” magyar rokonok közé, meg a magyar sem megy nekik annyira. :)
Majd az idő változást hoz neki, annyit tudsz vele tenni, hogy rendszeresen keresed messengeren. Másik országból nem tudsz sajna mellette lenni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!