Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az normális ha a 13 éves...

Az normális ha a 13 éves unokahugom azt mondta hogy, semmi élete nincsen, értelmetlen az élete, minden nap ugyanaz van vele, és hogy jobb lenne meghalni?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy semiképp nem ölné meg magát, de semmi értelme az életének.
2021. nov. 28. 18:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem világot megváltani kellene neki, csak simán élni, élvezni az életet! Maga kenyszeríti bele magát ebbe a helyzetbe, csak nem ismeri fel! Ok, a többiek hülyék. És mi van a felsőbb évfolyammal? Volt már felfedezni a környéket? Nézelődni csak úgy egy színes-szagos múzeumban vagy ami épp tetszik neki? Ha akarna, változtathatna. De nem akar! Ez a probléma! Honvágya nincs, ha nem akar itt lenni, de nem tud beilleszkedni sem. Tud rendesen németül? Nem azért érzi magát egyedül, mert nem tud kommunikálni? Csináljon fordított vagy őrült napot! Tanuljon meg egy dalt. Olyan nincs, hogy minden szar! Meg kell találni a jót! :)
2021. nov. 28. 20:30
 22/30 A kérdező kommentje:
Igen, rendesen tudd már nemetul hála istennek. Hát az van hogy énse vagyok ott. Azt mondta hogy örülne 1/2 barátnak akikkel tudna járkálni ide oda, de ha akkarna ha nem, nem találna, ezt mondta.
2021. nov. 28. 20:43
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen én is az ágyban fetrengve üvöltöttem bele a párnámba hogy unalmas xar az életem, nem érdeklek senkit, meg akarok halni.

Vissza gondolva egy hüly* kis tinipitsa voltam. :D Semmi depresszió, meg ilyesmi, csak úgy éreztem mindenkinek jobb élete van nálam.

Majd megváltozik ő is. Hozzátenném, említetted, hogy külföldön lakik. Sajnos sok kis tini nem találja meg a helyét odakinn. Nem feltétlenül vonatkozik ez unokatesódra, lehet sima tinidepi is, de sok ilyen ismerősöm van. Kettő nagyon közeli is, akik 12-14 évesen kerültek külföldre. Sose lettek ott barátaik, hiába tanulták meg a nyelvet is, felnőttkorában mindkettő haza jött Mo.-ra. P

Persze ellenpélda is van, akik már sose tudnának itt beilleszkedni, a “proli” magyar rokonok közé, meg a magyar sem megy nekik annyira. :)

Majd az idő változást hoz neki, annyit tudsz vele tenni, hogy rendszeresen keresed messengeren. Másik országból nem tudsz sajna mellette lenni. :(

2021. nov. 28. 20:44
 24/30 anonim ***** válasza:
48%
Kinövi idővel.
2021. nov. 28. 21:51
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Sétálj vele egyet az aluljáróban a csövesek között.
2021. nov. 30. 15:44
 26/30 anonim ***** válasza:
95%
Az én lányom tizennyolc éves koráig (vagy még tovább is) mindig azt mondogatta, hogy értelmetlen az élet, meg minek élünk,legjobb ha nem lenne, meg ilyesmi... Volt időszak mikor féltem is, hogy valamit tesz magával. Aztán ez elmúlott. Férjhez ment, gyereket szűlt, megtalálta az élete értelmét.
2021. nov. 30. 16:57
 27/30 A kérdező kommentje:
26. Nagyon örülök ennek(: remelem egyszer az unokahugomnak is minden rendben jonn.
2021. nov. 30. 17:40
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy rendbe jön :-)
2021. nov. 30. 17:49
 29/30 anonim ***** válasza:
74%
Abban a korban van, amikor ilyenek a kamaszodó gyerekek. Szóval alapból normális. Plusz a körülményeit is figyelembe lehet venni, amiket mi nem ismerünk, pláne ha külföldön él. Az jó, ha öngyilkos nem akar lenni, akkor nincs nagy gáz, ki fogja nőni. Annyiban segíthetsz neki, hogy meghallgatod időnként. Még akkor is, ha ilyen negatív. Most úgy tipikusan semmi se jó neki.
2021. dec. 1. 11:27
 30/30 anonim ***** válasza:
66%
Okos. Fiatalon rájött az élet igazságára.
2021. dec. 3. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!