Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Családi összejövetelt tartanak...

Családi összejövetelt tartanak apósom anyjának lesz a szül.napja, és megkértek apósék hogy menjünk el mi is, de főzzünk kaját, sütit mert mindenki visz es nagy a család T.i elmennétek így? Az főleg nem tetszik hogy úgy mondják mintha kötelező lenne

Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem a kötelező jopofizásra

2024. febr. 2. 13:43
 61/91 anonim ***** válasza:
23%
Alap illem: vendégségbe meghívott viszi magának a kaját. :D
2024. febr. 3. 10:41
 62/91 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, ha nem kellene vinni semmit azért elmennél és belezabálnál abba amit a házigazda készített ugye? Akkor nem lenne probléma hogy ő megszakad hogy te a beledbe tömhesd.

Én mondjuk alapból megkérdeztem volna a meghíváskor, hogy készítsek-e valamit, tudod, alap illem. Bár neked magyarázhatjuk, ha gyerekként nem kaptál nevelést most már esélytelen.

2024. febr. 3. 10:44
 63/91 anonim ***** válasza:
80%

61-es, igen, alap illem, hogy nem bszom rá a vendégváróra a 10 emberre való főzőcskézést, hanem megkérdezem!, mit vigyek 😉

Sokaknak nem volt gyerekszobája.

2024. febr. 3. 11:30
 64/91 anonim ***** válasza:
85%

Ez olyan, mint a családi karácsony nálunk.

Kitalálták, hogy nálunk legyen, mert mind elférünk, és milyen szuper hogy együtt lehetünk. Süket duma, amúgy arról szól, hogy akkor vendégségbe jönnek megússzák a karácsonyi menü készítést. Második évben szóltam, hogy nem vagyok robot, pici gyerekek mellett nehéz megoldani, egyből a csapat egyik fele beteg lett, a másik fele meg nem tudja, el tud e

jönni.

2024. febr. 3. 11:49
 65/91 anonim ***** válasza:
65%

"Én mondjuk alapból megkérdeztem volna a meghíváskor, hogy készítsek-e valamit, tudod, alap illem."

Érdekes illem, ami csak nőkre igaz, mert az életben nem hallottam, hogy férfi kérdezné, hogy mit készítsen.

2024. febr. 3. 15:03
 66/91 anonim ***** válasza:
34%
65. Nem muszáj készíteni. Vehetsz is...
2024. febr. 3. 15:06
 67/91 anonim ***** válasza:
35%
A férfi nem szarrágózik ilyen kérdéseken, visz egy üveg piát szó nélkül, aztjóvan.
2024. febr. 3. 15:07
 68/91 anonim ***** válasza:
70%

Igen, és megnézném, hogy miket suttognának össze, ha a nő is piát vinne, nem sütikét.

Nem szarrágózás a pasi piája, hanem lustaság.

2024. febr. 3. 15:11
 69/91 anonim ***** válasza:
19%

Amikor valakit meghívnak ebédre, vacsorára, a meghívottnak meg kell kérdeznie mit vigyen enni?

Ez nektek alap illem?

Normálisak vagytok? :D

A pofám leszakadna, ha meghívnék valakit enni és elvárnám, hogy hozzon magának enni.

Ez inkább sértő a vendéglátóra nézve.

Oké, vendégségbe nem megyünk üres kézzel, de ebédre kaját vinni?

Bonbon a nőnek, ital a palinak ez az illem. Nem az ennivaló...

És jöttök a gyerekszobátokkal. :D

2024. febr. 3. 20:07
 70/91 anonim ***** válasza:
64%
69 megnéznén, mikor 100 főre összerittyentesz egy menüt.
2024. febr. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!