Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti is utáljátok a rokoni...

Ti is utáljátok a rokoni kötelező látogatásokat?

Figyelt kérdés
Én nagyon... egy évben max 2x van, de olyankor is csak vihogni kell meg jópofizni, meg a neveletlen kölykeiknek mindent elnézni, folyton visít, hisztizik ha nem adom oda neki a telefonom. Raadasul anyam jobban szereti a kisgyerekeket mint engem valaha szeretett, szoval meg o sem erti meg mi a bajom. Ha egyebkent ev kozben barmit kerdezek toluk nem valaszolnak, de ilyenkor nyilvan “kotelezo” veluk talalkozni. De ha erdekelnem oket akkor nyilvan ev kozben is erdekelnem, nem csak karacsonykor... ha egyebkent meg sz.nak a fejemre akkor ilyenkor minek kell eljonni vihogni meg jopofiskodni masfel orat?
2019. dec. 26. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mert nem kötelező. Azokkal találkozunk, akiket szeretünk és akikkel egyébként is szoktunk találkozni.
2019. dec. 26. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ne add oda a telefont. Kapcsold ki, rejtsd el.
2019. dec. 26. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Én is utaltam így már meg merem mondani hogy nem megyek. Sok év szenvedés után sikerült :) előtte meg berúgtam sokszor hogy ki lehessen bírni
2019. dec. 26. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk nincs ilyen kötelező dolog. Már a szülői házban sem volt, és amikor a férjemmel összekerültem, mi sem vezettük be.
2019. dec. 26. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem, mert nincs "kötelező" rokoni látogatás, ahhoz megyek akihez akarok.

Én mindig boldogan látogatom meg a rokonaimat, mert szeretem őket :) Sajnálom, hogy ez egyeseknek ekkora teher...

2019. dec. 26. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Vsak egyszer kell beszólnod h "neveld meg a gyereket hogy más cuccához nem nyúlhsr"

Többet nem kell menned a kötelező rokon látogatásra 😉

2019. dec. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!