Családi összejövetelt tartanak apósom anyjának lesz a szül.napja, és megkértek apósék hogy menjünk el mi is, de főzzünk kaját, sütit mert mindenki visz es nagy a család T.i elmennétek így? Az főleg nem tetszik hogy úgy mondják mintha kötelező lenne
Hol volt elvárás hogy a miss pi.sa főzzön?
Főzzön a férje ha ez ennyire lusta.
Amit más főz azt gondolom zabálná két pofára.
Én elmennék pedig nem vagyok a konyha ördöge, de fogykós sem hogy egy fogás valamit ne tudjak csinálni. Sőt, a férjem sem az, tudna ő főzni a saját retyerutyájára ha kell.
Ha rühelljük egymást a rokonokkal akkor nyilván nem mennék, de gondolom akkor meg sem hívának. Ezek szerint ők nem tudják hogy te a velük töltött időt kötelező jópofizásnak éled meg.
Ki mondta hogy ne főzzön a pasija?
Idejön rinyálni a lusta pi.sa mert meghívják valahová és kellene csinálnia a férjével együtt valami kaját.:)
Szánalmas.
Persze ha nem kellene akkor örömmel menne és tömné magába amit más megfőzött mert annak nem degradált összedobni valamit.
Elmennék, és igen, én is ELVÁROM, amikor vengédek jönnek, hozzanak valamit, mert én biztosan nem szakadok bele 10 emberre való főzésbe.
Hogyne. Akit meghívok, alap, hogy hoz valamit, saláta, süti, valamilyen pácolt cucc, amit csak ki kell sütni, de ugyanígy én is viszek vendégségbe.
Nálatok kimaradt az alap illem, vagy mi a franc? :D Egyébként nyilván nem kötelező elmenni, ha ez probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!