Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Családi összejövetelt tartanak...

Családi összejövetelt tartanak apósom anyjának lesz a szül.napja, és megkértek apósék hogy menjünk el mi is, de főzzünk kaját, sütit mert mindenki visz es nagy a család T.i elmennétek így? Az főleg nem tetszik hogy úgy mondják mintha kötelező lenne

Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem a kötelező jopofizásra

2024. febr. 2. 13:43
 51/91 anonim ***** válasza:
56%

Hol volt elvárás hogy a miss pi.sa főzzön?

Főzzön a férje ha ez ennyire lusta.

Amit más főz azt gondolom zabálná két pofára.

2024. febr. 2. 19:32
 52/91 anonim ***** válasza:
84%

Én elmennék pedig nem vagyok a konyha ördöge, de fogykós sem hogy egy fogás valamit ne tudjak csinálni. Sőt, a férjem sem az, tudna ő főzni a saját retyerutyájára ha kell.

Ha rühelljük egymást a rokonokkal akkor nyilván nem mennék, de gondolom akkor meg sem hívának. Ezek szerint ők nem tudják hogy te a velük töltött időt kötelező jópofizásnak éled meg.

2024. febr. 2. 19:34
 53/91 anonim ***** válasza:
36%
52, na ez az ő rögtön lusta, de a pasiknál fel sem merül hogy főzzön..
2024. febr. 2. 19:36
 54/91 anonim ***** válasza:
69%

Ki mondta hogy ne főzzön a pasija?

Idejön rinyálni a lusta pi.sa mert meghívják valahová és kellene csinálnia a férjével együtt valami kaját.:)

Szánalmas.

Persze ha nem kellene akkor örömmel menne és tömné magába amit más megfőzött mert annak nem degradált összedobni valamit.

2024. febr. 2. 19:39
 55/91 anonim ***** válasza:
64%
Te hivod lusta p.nanak. a pasit miert nem hivod lusta herenek? Altalaban alap hogy a nőre lőcsölik a feladatot.
2024. febr. 2. 19:59
 56/91 anonim ***** válasza:
53%
Azért mert nem a lusta pasi írta a kérdést te agyoniskolázott.
2024. febr. 2. 20:03
 57/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok sütni-főzni, nem is akarok, szóval inkább nem mennék.
2024. febr. 2. 20:17
 58/91 anonim ***** válasza:
71%
Míg itt vergődtél nézhettél volna receptet. De, hogy válaszoljak. Elméletileg felnőtt ember vagy. Ha akarsz mész, ha nem nem. Ha mész viszel valamit, mint mindenki más. Ennyi. Nem agysebészet.
2024. febr. 2. 22:55
 59/91 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell főzni, lehet venni boltit. Biztos a 100 vendég közül más is így tesz.
2024. febr. 3. 08:43
 60/91 anonim ***** válasza:
83%

Elmennék, és igen, én is ELVÁROM, amikor vengédek jönnek, hozzanak valamit, mert én biztosan nem szakadok bele 10 emberre való főzésbe.

Hogyne. Akit meghívok, alap, hogy hoz valamit, saláta, süti, valamilyen pácolt cucc, amit csak ki kell sütni, de ugyanígy én is viszek vendégségbe.

Nálatok kimaradt az alap illem, vagy mi a franc? :D Egyébként nyilván nem kötelező elmenni, ha ez probléma.

2024. febr. 3. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!